Obradovićeva poruka sa poslednjeg treninga pred Olimpiju: Snaga, energija, pamet

Vreme čitanja: 2min | čet. 09.03.23. | 00:23

"Poslednjih pet utakmica su dobili, mislim da je to najbolji pokazatelj u kakvoj se formi nalaze"...

Košarkaši Partizana odradili su trening u Milanu u večernjem terminu, nakon čega se Željko Obradović kratko obratio predstavnicima medija. On je poručio kako je potrebno puno dobre energije i pameti od strane njegovih momaka kako bi beogradski sastav imao šansu da prekine sjajnu seriju Olimpije.

Izabrane vesti

"Počeli su dobro sezonu, onda su imali dosta problema sa povređenim igračima... Sada su im ti igrači zdravi i nalaze se na nekom maksimumu", bilo je prvo što je iskusni stručnjak kazao.

"Poslednjih pet utakmica su dobili, mislim da je to najbolji pokazatelj u kakvoj se formi nalaze. Siguran sam da nas očekuje veoma teška utakmica, druga u ovom duplom programu. Oni se vratili iz Valensije, mi došli iz Bolonje... Autobus i tako dalje... Ali kako je tako je. Moramo da nađemo snage, energije i pameti da bismo odigrali još jednu kvalitetnu utakmicu".

Tokom meča u Bolonji Janis Papapetru se požalio na bol u leđima. On nije otpisan, tokom današnjeg dana njegovo zdravstveno stanje biće praćeno, posle čega će biti doneta odluka da li može da igra. Obradović je poručio da se nada najboljem i da će Grk moći da pomogne.

Alen Smailagić nije bio u sastavu za prvi okršaj sa milanski timom u Beogradu, kada je Partizan poražen. On smatra da današnji protiv spada u najbolje ekipe na Starom kontinentu.

"Mislim da je svima u Evropi jasno da Milano ima tim koji bi se u nekim drugim okolnostima verovatno borio ne samo za plej-of, nego i za prednost domaćeg terena u doigravanju. Veoma dobra, iskusna ekipa koja je u poslednjih nekoliko nedelja podigla formu i spremno nas čeka, sa željom da nastavi niz pobeda. Iako se mnogo toga promenilo u odnosu na prvu utakmicu u Beogradu, videli smo i tada koliko su bili opasni i kako su brzo okrenuli naših plus devet i došli do zaslužene pobede. Mi takođe igramo dobro, verujem da ćemo biti spremni da im se na pravi način suprotstavimo. Nadam se ponovo pred velikim brojem naših navijača", istakao je Smailagić.



tagovi

Željko ObradovićAlen SmailagićJanis Papapetru

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara