Komentari na vest

Ovaj Partizan ima mu*a

L

Luja

pre 4 meseca

Ovaj Partizan ima suce u BG.
T

Top Gun

pre 4 meseca

Kad Partizan ispusti +17 protiv Fenera to nije problem nije čudno ,nije namešteno ,sudije su korektno sudile sve ok. Međutim kada Partizan iz - pređe u + problem je.
a

alt ctrl del

pre 4 meseca

Vučkova škola
U

Urke Zrenjaninac

pre 4 meseca

Onaj makabi ako nije prodao utakmicu u zamenu za razne benefite od kkjdspsns ja ne znam sta drugo onako da stanu nije moguce,ne nas svesne necete prevariti a vasi glupaci neka vam veruju a uskoro kad popucate videce i sami.
P

Placi sekundarac

pre 4 meseca

Aj reci, jel su muke velike? :D:D:D
M

Maa

pre 4 meseca

Pusti te torije zavere,to je njihov adut,kad su izgubili od Derbi,pricali su kako su izgubili zbog mira u drzavi,zbog toga da i Zvezda ima neke sanse,zbog Telekoma....
T

Top Gun

pre 4 meseca

Tebi je problem pobeda Partizana. Nije ti bio problem kada je ispustio prednost protiv Fenera jer je izgubio. E sad kad je pobedio to je sumnjivo.
G

Gost001

pre 4 meseca

Placi pi..o
1

149

pre 4 meseca

Kakav nivo paranoje ahahahaha. 😆😆😆 😘😘😘😘
S

Santa de la flute

pre 4 meseca

Ok pobedili su sinoc posle velikog preokreta i jeste se makabi raspao 0/16 za tri u drugom pol se vidja jednom u 300 utakmica ali zasluzili su velikom borbom i pozrtvovanjem pa ih je i sreca nagradila.E sad kazete ima ova ekipa muda!Hocu da ih vidim u Atini sledece kolo.
Г

Групни

pre 4 meseca

можеш можда и раније да их видиш, услед велике жеље, некако да ти изађу у сусрет ...
D

Dedadakaze

pre 4 meseca

MTS je sponzor svim klubovima osim Partizanu??? Zasto ????
Г

ГЛАВАТИ.АТЕИСТА

pre 4 meseca

Зашто није у фудбалу обновљен Звезди уговор са МТС ом, у исто време је истекло као и КК Партизану?
T

Top Gun

pre 4 meseca

Zato što Željko nije potpisao javnu podršku znaš kome a ovom proradila sujeta.
S

Sale Kg

pre 4 meseca

@Top Gun To onda dovoljno govori o Željku ko je i kakav je. Pošto sad glumi opoziciju i nije javno potpisao podršku. Ali mu zato ne smeta što je “javna tajna“ ko mu je dao desetine miliona da spuca u tim, kao i za njegovu platu nebitno kolika je. Pare od njega mu ne smetaju, ali podršku da potpiše neće. U nekoj drugoj situaciji bih mu skinuo kapu što nije potpisao, ovako, daj druže, pa postoje ljudi koji svoj mozak i glavu koriste da misle, ne samo da je šišaju.

Prljava kampanja

pre 4 meseca

Zeljko nije neki pilicar da se proda za pare za razliku od nekih sportskih velicina , koliku god sumu da da ne daje mu svoje pare nego pare naroda.
K

Kraljević Marko

pre 4 meseca

A šta će vama MTS kad ste vi opozicioni klub i živite od sponzora , ulaznica i njiva sa severa Vojvodine.
@

@Sale KG

pre 4 meseca

Drži se ti frizera
x

xdxdxd

pre 4 meseca

misevi sa poluvremena se vratili u rupu odma posle trece cetvrtine xd
a

au

pre 4 meseca

Debili navijaci zvezde traze jos kao da im se objasni kako je Fmp bivsa zvezda a partizan imao istog sponzora i tehnicku saradnju sa igokeom pod jedan objasnio vam je Covic davbih godina a grb kupio od beka milana jel ste ga zaremili kod njega za lovu a prebacivvanje tek iz Fmp 1 u Fmp2 to vam i dalje nije jasno da je jedan klub sta cu vam ja znam da boli
A

Ahha

pre 4 meseca

Kako kaze Dodik "Igokea i partizan jedan klub,gledajte nas kao jedan klub",pa deresovi sa imenom Igokea-partizan,a tu je i ono prodavanje grba Cepteru,pa ste umesto vaseg grba imali Cepterov,jedini klub na svetu koji je i prodao grb.
z

zecmm

pre 4 meseca

ko nama da objasni da si ti zavrsio osnovnu skolu
Г

ГЛАВАТИ.АТЕИСТА

pre 4 meseca

Добро то је било пре са Игокеом, било је у са Беовуком,а сад Партизан има фузију са Офи баскетом, ал неће да кажу јавно да их не би зезали.

Dela govore

pre 4 meseca

Sta jos kaze Dodik ovo u Srbiji su bili najcistiji i najposteniji izbori ikada i jel to tacno?
T

Top Gun

pre 4 meseca

Kada zvezda pobedi Makabi to je najjači Makabi. Kada Partizan pobedi Makabi to je najslabiji Makabi. Njima nema pomoći.
2

2 na 2

pre 4 meseca

Čudno piše reč muda, a misliš sudije. Dve indijanske ekipe bez akcije koje treniraju dva trenera posmatrača. Cirkus od teksta... Al zna se čiji ste sponzor. O paćenicima sa tribina koji su se uk.njali od straha na 24 razlike pa urlaju Čoviću najbolje govori o vama za sva vremena. Srpska bruka i sramota.
Г

Групни

pre 4 meseca

не 2 на 2, било је 3 на 5 и тада је била највећа српска брука, брука државе, такмичења и вашег клуба .. дакле ви за бруку знате колико и баба Злата о "скриншоту"
Л

Лаза.ненандреталац

pre 4 meseca

Нисам крстио главатога малог надамо се Југославији.
B

B. Grobar

pre 4 meseca

Partizan ima mu*a, a komsinica ima jajnike. P.S. kod male nuzde, Partizan stoji uspravno, a komsinica mora da cuci. Razlika je i vise nego ocigledna.
A

Auu

pre 4 meseca

Inteligentan komentar,pokazuje da ti je IQ kao broj obuce ili si u osnovnoj skoli.
T

Toto-ko-tunjo

pre 4 meseca

A zamisli tek belaja kad ti čučeća komšinica utera jajnik dok tako gordo stojiš. 🤗
S

Stisni me za damu

pre 4 meseca

Jel to pricas o tvojoj mami seki tetki?Daleko bilo kakvi gmazovi su navijaci kk drzavni projekat,hvala ti Boze sto sam na pravoj strani.Zvezdaaa oOOooOoOOOO
B

B. Grobar

pre 4 meseca

@Auuu....cuci pisaj i promeni ulosku. Ili ti mozda kasni?
П

Пошта

pre 4 meseca

Еве ме у кафићу мојој другој кући.
Г

Главата.Мајмунка

pre 4 meseca

Дајем мом малом главатом ксалола да доручкује.
ц

црно на бело

pre 4 meseca

Нису се још опоравили од стотке Асвела,сад још овај преокрет у ЕЛ класику...Железник не спава већ коју ноћ...
H

Haha

pre 4 meseca

Kakvo prostacko novinarstvo,ali to su navijaci partizana,samo vredjanje,pljuvanje po Zvezdi,dajte jos 40 tekstova od partizanu do sledece utakmice,zanima nas kako su spavali igraci sekte,dal je Zeljko lepo doruckovao,dal se smrda Ledej okupao,kako je Panterova tetka,jel Smajli odradio glanc na glavi??? Kad sekta pobedi ide tekst za tekstom,kad Zvezda pobedi ide tekst i izjava trenera i to je to. Dajte neki tekst i za Boultazera da se ne naljuti pa da vam ne pomogne sledecu utakmicu. I da ne zaboravim,Bodirogo j...m te u usta i to jako!
@

@haha

pre 4 meseca

Jel slicno komentarises i na drugim portalima gde je zvezda uvek HEROJSKA i u pobedi i u porazu? hahahaah
Г

Групни

pre 4 meseca

ихихихихххиххиххи ... напрснуће тотално ... злоба, завист, негативност , хвала ти админе што објављујеш овакве поликлинике ... иијаооо шта учини Црни Стрелче ...
M

Ma daj

pre 4 meseca

Koji naslovi o herojskoj Zvezdi,kad Zvezda izgubi onda idu naslovi,hrabra Zvezda,borbena Zvezda,a kad pobedi onda idu tekstovi,pirova pobeda Zvezde,neubedljiva pobeda,Zvezda prezivela....dok svaka pobeda partizana u mediji odjekuje kao da ste u najmanju ruku osvojili EL.
Г

Групни вс ма дам

pre 4 meseca

нажалост, нисте ви навикли на хвалоспеве о Партизану, нисте навикли на победе Партизана у дербију, нисте навикли да сте у подређеном положају, нисте навикли да сте лошији на табели и иза нас, нисте навикли да Европа прича о Партизану, нисте навикли да 20 000 Гробара дишу као један, навикли се на Јањичаре, Јангере и подобне тролове ... незнам шта бих вам препоручио ... осим ...почните да се навикавате ...
ц

црно на бело

pre 4 meseca

Која звезда?Нема је од 2011.
@

@madaj

pre 4 meseca

Pa Mozzart sport vesti nisu jedini portal u Srbiji. Znas ti gde sve ima o herojskim podvigima Zvezde sta god uradili. Necemo da se pravimo blesavi, sta vise dosta u iritantniji nego ovde. I to bledunjava Zvezda kad pobedi, jednostavno nije tacno. Mozda se desi bukvalno poneki tekst takav je Zvezda bledunjava zaista bila, ali da je to konstantno ovde, zaista nije tacno.
N

Nicker

pre 4 meseca

Ti se vracas u mod sa pocetka sezone... Da su bili malo koncentrisaniji i kaznili sr*nja koja si pravio u zadnjoj cetvrtini mozda bi nas i dobili na kraju...
B

Brine

pre 4 meseca

Imaju oni bodirogu i sudije ,koje rumenog ne smeju ni pogledati, a o tehničkoj ne vredi ni govoriti
Г

Групни

pre 4 meseca

али зато играчима деле и капом и шаком, натераше оног красног човека, Нанелија пре времена и бам бадава да стави шубару на главу ...
1

149

pre 4 meseca

🙄🙄🙄
z

zecm

pre 4 meseca

u prvom poluvremenu kosarka u drugom ragbi
Г

Групни

pre 4 meseca

у првом Партизан играо балет, а Макаби хркљуш, притом , Партизан промашивао а Макаби имао шут 70% за два, 64% за три ... е, онда је Партизан стао на паркет, онда је Партизан заиграо баскет !боља одбрана, боља борба, бољи шут, Макаби се губи, губи моменат, шут, гаси се ... остаје Партизан и САМО ПАРТИЗАН, НАЈБОЉИ ЈЕ ОН, ОН ЈЕ ШАМПИОН ...НАНАНААНА, НАНАНАНА НА...
P

Paneglu

pre 4 meseca

Koliko ces ostaviti istih komentara...leci se balo.
a

au

pre 4 meseca

Ja sada tek shvatam jednu stvar sto se tice zvezdinih navijaca oni sada ove godine toliko potenciraju igokea igokea znaju da to nena veze nikakve sa istinom ustvari su konacno shvatili da su FMP i da njihove zvezde nema dobro ste ukapirali vise
z

zecii

pre 4 meseca

Ako vec pratis kosarku i ako si realan navijac reci nam sta je bilo avgusta 2007 godine i koje su dve ekipe napravile fuziju. I navedi mi kad je ugasena zvezda kad se vec tako lepo razumes
T

Toto-ko-tunjo

pre 4 meseca

Nema. Košarkaška lopta nikada nije preskočila Drinu. Te izjave su samo hologramska projekcija, delo naprednog zločestog doktora, čijim se stalnim ponavljanjem želi nauditi najvećem opozicionaru među limarima, najvećem Srbinu među Turcima, kao i njihovim ubogim sledbenicima.
M

Majm.noliki.Ateista.PFC

pre 4 meseca

Mi Jugosloveni Partizanski ne slavimo Bozic, mi se molimo lovorovom vencu.
@

@@@@

pre 4 meseca

zvezda izgubila na Svetog Nikolu i Badnje veče.
I

Isti taj partizan

pre 4 meseca

Pobedio zvezdu na vaskrs...Bog voli partizan?
B

Bolje i

pre 4 meseca

Lovorovom vencu nego kao vi pustekiji.
B

B. Grobar

pre 4 meseca

Vi Albanci iz Tirane, treba da se vratite tamo t.j. u vas rodni grad i da tamo slavite Envera Hodzu, vaseg tvorca i kuma.
P

Podsecanje

pre 4 meseca

Ali pazi ti ko se to ovde busa u grudi zbog samo jednog jedinog top 8 ucesca u celoj poslednjoj Deceniji i to pokusavaju sad da prebacuju Zvezdi koje je vec igrala isti taj top 8 u sezoni 2017-18,navijaci kluba iz laktasa koji punih 12-13 godina jedne jedine,titule,trofeja i EL videli nisu eeej 12-13 godina covece igrali u cipiripi kupu i bukvalno sanjali titulu,cela Decenija prosla kako nista zivo osvojili nisu i anda se av sazalio na njih i kupio im licencu za EL predprosle sezone da je nezasluzeno igraju,i jos nemaju srama pa se ponose time,i oni takvi nasli nesto da pricaju 12-tostrukom Sampionu ABA lige C.Zvezdi koja u ovoj deceniji osvojila vise titula i odigrala vise EL nego oni u celoj svojoj istoriji,to treba uvek napominjati!
G

Grobar 62

pre 4 meseca

Vidi ima li mesta u lazi
G

Gist2

pre 4 meseca

Zvezda je igrala, to je tačno, ali to je bio jedini put u istoriji
G

Ginis

pre 4 meseca

Treba napomenuti i to da je moj ćale rođen 1955, kad je zvezda bila prva u košarci,pa je sledeću titulu uzela kad je stekao uslove za penziju, 2015 godine. Pune 60 godine je čekala titulu. To je svetski rekord i podatak za divljenje i poštovanje 👍
R

Rastocili...

pre 4 meseca

...smo igokeu u derbiju za sve pare i objasnili im ko ima mu*a a ko nema ni trunke,toliko o tome!
@

@@@@

pre 4 meseca

Partizan vas dobio 2x u 4 dana.
A

Ajde komsinice...

pre 4 meseca

cucni pa pisaj i nemoj da laprdas.
К

Кљаки

pre 4 meseca

Евролига жели да буде НБА а не може. Нема логистику околности јој не дозвољавају. Последица тога су силне повреде и пад концентрације. Немогућност брзог опоравка у кратком временском року. Партизан испусти +17 против Фенера а онда надокнади -24 против Макабија. Асвел одигра утакмицу сезоне против Звезде па изгубе од Албе 2 вечери касније. То су неки примери има тога још али се не примећује. Ко буде био у стању да опорави играче и да има мање повреда тај ће имати шансу за успех.
G

Guduric

pre 4 meseca

Imali su srece sto su igrali sa Makabijem koji je ove sezone na nivou Cibone po jacini,da je fuzionisana igokea igrala opet protiv Zvezde bilo bi ponovo 20 razlike ko u zadnjem derbiju kad smo ih rutinirali sa pola gasa ko na treningu,a cela Evropa im se i dalje smeje zbog toga,kazu Zvezda imala samo laksi trening u derbiju!
?

??

pre 4 meseca

Imali ste i vi srece sto ste igrqli protiv asvela i pobedili.....auuu da pukla stotka pukla bruka
T

Top Gun

pre 4 meseca

Vi ste dobili Makabi. Da li je tada Makabi bio slab?
S

Sta bi u derbiju?

pre 4 meseca

VIDELI SMO I DERBIJU KO IMA ... A KO NE,LAGANO SKOLOVANJE 20 RAZLIKE KO NA TRENINGU!
@

@@@@

pre 4 meseca

Videli smo. Partizan dobio 2x u 4 dana.
T

Top Gun

pre 4 meseca

Baš je pogodilo cigane ono sinoć. Vidi se po komentarima. Nisu se nadali da će Makabi da prospe +24
D

Djukela

pre 4 meseca

Posteno, od kad ste osnovani 2012-te, imate bolji skor.
p

prizemljenje

pre 4 meseca

kako ce se cesati po glavi protiv Panate…
D

Dakara

pre 4 meseca

Daj bre ne lozite se ko mladi m@jmuni !!! Ovo sinoc je bio samo splet okolnosti da Makabi odigra ocajno drugo poluvreme bez ijedne pogodjene trojke i svega sto su pokazali, odbrana/napad jedno veliko NISTA. Ajde da vidimo da li ce jedan jedini realni navijac partizana imati cemu da se nada vec narednog petka kada gostujete u OAKA areni Panati koja melje sve pred sobom. Za sada nemate nijedan taj-brejker u medjusobnom skoru sa ekipama koje su na pobedu-dve ispred ili iza na tabeli, sto ce vrlo lako odlucivati o ukupnom skoru tabele na kraju regularnog dela EL. Treba misliti o tome i biti realan, jer je liga izjednacena ko nikada do sada. Odskace Real kao najdominantnija ekipa u ligi, a sve ostale ekipe ne racunajuci Asvel, Albu i ove sezone posrnuli Zalgiris, borice se do poslednjeg kola za sto visi plasman na tabeli pred play-off odnosno play-in.
u

uopste se ne lozimo

pre 4 meseca

idemo mec po mec, cilj je top 8 kao prosle godine a dalje kako bude. to sto mediji pisu, oni moraju tako da bi vecina citala. niti to dotice prave navijace a jos manje igrace i strucni stab.. real barsa, pana virtus..prvih 5 mesta ce deliti prvih 5 timova koji su i sada. vec beze po 3/4 pobede ostalima, za sesto mesto koje direktno vodi u top 8 a i ostala4 mesta od 7-10 bice borba do zadnjeg zvizduka sudije . i to ti je to...ni vise ni manje..
b

bulls1996

pre 4 meseca

a ocajno poluvreme partizana???to nije splet okolnosti...sta je bre sa vama??jel malo pozitivan rezultat posle 21 kola????????
T

Teodosic

pre 4 meseca

OBJASNILI SMO MI U DERBIJU OVIMA KO IMA MU*A A KO NEMA,A OBJASNICEMO IM I PONOVO SAD U SLEDECEM U ABA!
@

@@@@

pre 4 meseca

Partizan vas dobio 2x u 4 dana.
D

Družeee

pre 4 meseca

Zar stvarno misliš da ste pobedili zasluženo, zar mislis da bi drzava dozvolila da zvezda pobedi Partizan 2x za redom u EL lii obrnuto... Sve se to planski radilo... Prosle godine bilo 1:1 u pobedama ove isto, verovatno je slučajno, kako da ne! U Aba će sigurno Partizan pobediti, bolji su nema sta!
L

LXXII

pre 4 meseca

Mladani kosarkas izjavi da su se slozili da tuku? Pre bi rekao da im je receno. Da se ne zanosi zato je i imao kao i Smail veliku minutazu. Lako je promeniti sport kada je sudija namazani, greska, podmazani, veliki jugonostalgicar Boltauzer, pod cijom diridentskom palicom nesto se ne secam da je izgubljena iole vaznija utamica. Pa vidim naslovnica u slavu medunozja. Jadno ili tuzno, po izboru, birajte.
V

Veliko hvala...

pre 4 meseca

Lazi Lazarevicu, sto su te oberucke prihvatili i pored toga sto ne mogu da ti pomognu.
G

Gilespi.

pre 4 meseca

Dok neko bez cak 5-6 povredjenih igraca skoluje Milano i to u gostima na njihovom terenu,neko na svom domacem umalo izgubi od najslabijeg Makabija u zadnjih 30 godina,da ne bi sudija iz ABA lige da poguraju kad je bilo tvrdo,prosli bi isto ko protiv Zadra,Virtusa,Zvezde,Fenera..itd itd
G

Gilepsi!

pre 4 meseca

dada bas ste iskolovali, kao i vas kapiten.. trenerskog udela 0 u pobedi, sudija, individualni bljesak pojedinca i veliki promasaji Makabijevih igraca sto zicera sto otvorenih trojki, to ti je stvar na koju se lozis
Г

Групни

pre 4 meseca

тема дана (а Бога ми биће и месеца) је победа (над Макабијем) Партизана ! дакле, бзв покушаваш ("узалуд драга, ја се стварно више нићег несјећам") да убациш шесточлану (а прекопута на клупи за повређене исто тако осакаћени повредама играчи Арманија са све Богобојажљивим Миротићем) екипу звезде ! нема их у овој причи, јер синоћ у Арени се десила Дожијерова Одисеја, еп о Гилгамешу Нанелију, сага о Јарету и мит о Трифуну ... а ту нема места за магије и чаробњаштва! чиста и исписана историјска победа, Партизанов највећи преокрет и навијачка катарза ... ти гостуј на Боломбојево закуцавање ... цела седам коментара ... интересантни сте к'о лињање планинских горила ...
p

podesen

pre 4 meseca

Milano bez najboljeg igraca Sildsa,Mamadua Loa sto vam sasuo u bg 30 poena,Berona i Mirotica.Bruko jedna nepostena,kazi istinu.
D

Don Vito Corleone'

pre 4 meseca

TITULA?????? NEMA???? 10 GODINA????? BOLI????
Г

Групни

pre 4 meseca

боли ... али ни близу колико тебе ова наша синоћња победа ... друже... размисли мало, сабери се ... пусти Пају Патка ...спусти ролетне ... све прође једном, и ова наша победа, зваће се лане ... доћи ће нова ... биће ти теже, чувај живце, попи пивце ...
i

igokeasi...

pre 4 meseca

...imali ste srece sto ste igrali sa najgorim i najslabijim Makabijem u istoriji,nedaj boze da je opet bila Zvezda,bilo bi opet peglanje sa 20 razlike ko nedavno!
i

igi35

pre 4 meseca

kme kme kme
J

Ja ja ja

pre 4 meseca

90% komentara ovdje od nasih crvenih ljubimaca... ali nesto mi nije jasno..kako limenke mogu da placu?!?!? ;)
1

13 godina..

pre 4 meseca

Niko igokei ne moze da zabrani tu cinjenicu da titulu i EL videli nisu cak 13 godina,to je vasa istorija kojom se toliko ponosite!
K

Kako

pre 4 meseca

Može da od 2014 godine otkad je partizan zadnji put igrao pa do 2022 biti 13 godina? Nauči me molim te da znam!
B

B. Grobar

pre 4 meseca

@Kako, vrlo jednostavno....cigansko "obrazovanje" (2-3 razreda OS, dva mala i jedan veliki odmor) kaze 2+2=22.
F

Florentino

pre 4 meseca

Ciganiiiiii aloooooo neko primi 100 od Asvela a neko okrene 25 protiv Makabija... Da mozete pojeli bi ste sami sebe zbog preokreta Partizana...
N

Nedeljko Kokot

pre 4 meseca

Evo pre samo par dana doktor kosarke Nebojsa je objasnio i pokazao fuzionisanoj igokei u derbiju ko zaista ima mu*a a ko nema ni trunke,cela Evropa i dalje prica o tome kako smo ih skolovali u derbiju bukvalno sa pola gasa ko na treningu!
J

Ja ja ja

pre 4 meseca

Evropi je zvezda vazna ,kao crno ispod nokta..
n

neutralan navijac

pre 4 meseca

ahaha jeste kad smo vas pustili u derbiju to svi znaju samo budale ne...ahaha
d

dr.Nebojsa

pre 4 meseca

@neutralan Evo vidim 'pustate' nas i zadnjih 12-13 godina za redom koliko titule i Evrolige videli niste,cisto da podsetim!
k

khg

pre 4 meseca

Imaju samo srece da Makabi omasi otvorenih 16 trojki
i

ima

pre 4 meseca

malo i sudije iz Aba
K

Kkaq

pre 4 meseca

Crna ovca društva, uvek bela vrana, to smo mi navijači Partizana!
Г

Групни

pre 4 meseca

"био је то само мој БИЦЕПС ..." аххахаха ...легенда, ово морам да примењујем .. "био је то само мој бицепс .. " ...НАААНЕЕЛИИИИ
G

Guduric

pre 4 meseca

OBJASNILI SMO IM MI U DERBIJU SA 20 RAZLIKE KO IMA ... A KO NEMA,A OBJASNICEMO IM OPET I U ABA FINALU KO ZADNJIH 13 GODINA!
M

MVPČAČAK

pre 4 meseca

Koji je skor u pobedama, ove sezone?
k

kk.Decenija

pre 4 meseca

@MVP A koji je skor u pobedama u derbiju, titulama i odigranim EL u zadnjih 13 godina,ajde gukni?
G

Gileveo

pre 4 meseca

Prošle godine ste nam baš objasnili u finalu. A i u prva dva meča ove sezone ste nam sve objasnili...hahaha. pazi da sledeći put ne bude obrnuto. Jer biće onda opet plakanja ko obicno
M

MVPČAČAK

pre 4 meseca

Koliki je skor u EURO TITULAMA i koliki je skor u učešćima na F4EL između PARTIZANA i tzvczv???
g

grobosi

pre 4 meseca

najjaci su grobari, prvo poluvreme oterali i Zeljka i sve, pa onda posle uz nalet Nanelija i sudija dobiju mec gde uz sve to Makabi promasi zicere i otvorene suteve, pa sada ide velicanje… Svaka cast na pobedi, treba se vratiti iz tog minusa, ali ono sto treba da brine je to sto trener opet nista nije uradio vec individualni kvalitet Nanelija pa i Dozera, problem Paritzana je i Panter.
Г

Групни

pre 4 meseca

а ваш проблем смо ми, јер очигледно ви проблема немате ...
R

RealNo1

pre 4 meseca

Опет ложана?
M

Ma da bre to

pre 4 meseca

Bio si deo istorijskog pteokreta, kada ste imali 2:0 i dve tekme kuci protiv reala, ali si odlucio da pokazes ulicarski duh i izbacis svoj tim sa f4....to je bio preokret, a ne ono sinoc.
I

Internet je cudo

pre 4 meseca

Pa ovako da objasnim ljudima,odete lepo na Google pa kucate: prtizan fuzija igokea,procitate prvih par linkova sto vam izbaci i sve vam odmah bude jasno koji klub je prvi fuzionisan na ovim prostorima i ne postoji jos od 2007 god! Internet je cudo,pamti pravu istinu i posle skoro 20 godina i ne mozes je izbrisati i poreci nikako ma koliko se trudio!
M

MVPČAČAK

pre 4 meseca

Reče navijač ugašene czv, navijač koji simpatiše fmp...
L

Laktasi

pre 4 meseca

@MVP Istina Boli aaa..?
s

shommy

pre 4 meseca

Komsije ponadali ste se? Bilo je osmeha na 1/2???E pa vise srece drugi put, mi smo u i dalje u vozu, vi se nekako gubite iz vidika.
P

Prava istina

pre 4 meseca

Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će se FUZIONISATI.....Kraj Price!
Г

Групни

pre 4 meseca

за почетак, фузиониши се са мозгом, настаће почетак приче ...
Р

Родољуб

pre 4 meseca

И ??! Јел то исто као оно " да нико ФМПу не може да забрани како ће да се зове " ?! Ја колико знам Партизан није променио адресу клуба а ни име а Звезда јесте , па се Звезда звала и КК ИЛР Железник 🤷 .. Тако да , прво се добро информиши а не да мешаш бабе и жабе .. 👍😉 Тако да ви од 2011 до 2015/16 не постојите , па чак и данас се не зна шта је копија а шта оригинал .. Једног дана ће Човић и то да објасни 😉
d

dodikov klub

pre 4 meseca

@Групни Pozdravio te gazda kluba Milorad!
D

Donirajte

pre 4 meseca

Nesto za unesrecene pantere. Save the wildlife.
P

Poraz 20 razlike!

pre 4 meseca

A sta bi u derbiju pre 5-6 dana? Pitam za druga...
@

@@@@

pre 4 meseca

Partizan vas dobio 2x za 4 dana.
J

Ja ja ja

pre 4 meseca

Cudno da ti imas druga uopste.....
B

B. Grobar

pre 4 meseca

@Ja ja ja....nije mu to drug, to mu je decko.
D

Decenijasi

pre 4 meseca

Jedini klub u celoj Evropi koji drzi najveci moguci Negativan rekord za Ginisa tako to jedne jedine titule i EL videli nisu 12-13 punih godina ili ti vise od cele zadnje pune Decenije,e to je za kosarkaske udzbenike da se zapamti za uvek,niko u tome nije ravan u celoj Evropi a i svetu!
j

jedini rekord

pre 4 meseca

imate vi bez pobede u top. 8 preko 10 godina, nijedne u istoriji...
G

Ghost12323

pre 4 meseca

lupas kao otvoren prozor
J

JAMESBOND007

pre 4 meseca

Takooo jee panteru! Milion puta ponovljena laz ce mozda jednog dana postati istina u vasem paralelnom univerzumu. Realnost je sasvim drugacija i neumoljiva: PARTIZAN je bio uzastopno sampion drzave u periodu od 2002 do 2014 ili ti citavih 13 sezona u kome tvoja miljenica nije videla sve ono sto ti tvrdis. I to ce da vas boli za vek vekova...
D

Don Vito Corleone'

pre 4 meseca

Ja imam tugu 10 godina dugu, 3600+ noći živim u samoći. Ali šta je to u odnosu na 31 godinu bez titule. KK Drugoligaš 71'
@

@don vito

pre 4 meseca

Ajde malo da besedis kako ides na utakmice itd, ovo ti je bezveze sto si napisao.
M

Miroslav 68

pre 4 meseca

Manje vise što ti imaš tugu, žalosno je što tvoji roditelji imaju tugu od kada su tebe dobili...
D

Da podsetim...

pre 4 meseca

Objasnio je njima pre par dana u derbiju doktor kosarke Nebojsa ko vozi traktor a ko otvara kapuju,pukli sa skoro 20 poena razlike i to lagano sa pola gasa,eno cela Evropa im se smeje zbog toga,novinari pisali danima i pravili video klipove sa derbija govoreci kako je to bio samo laksi trening za Zvezdu,toliko o tome!
W

Www

pre 4 meseca

Nama doktori kosarke Bogdan Bogdanovic,Sale Djordjevic, Zeljko Obradovic,Danilovic,Milojevic,Petrovic vama doktor kosarke Nebojsa Covic i odma tu vidis razliku..
a

asvel sve

pre 4 meseca

popravio i vratio vas na top 15 kolosek
C

Capo di tuti capi

pre 4 meseca

Fmp-u niko nemoze da zabrani kako ce da se zove, od danas Fmp se zove Crvena Zvezda Beograd, ostalo ovekoveceno i zabelezeno video zapisom da pacem. Partizan sa druge strane nije nikad prestao da postoji, nikad izgubio grb i obelezja, nikad nije prestao da se takmici pod svojim imenom i u svojoj drzavi kao ni igokea pod svojim imenom u rep. srpskoj.
L

Laktasi 2008

pre 4 meseca

@Capo A to rece navihac privatnog dodikovog kluba koji titule i EL video nije vise od pune DECENIJE!
k

klub iz laktasa

pre 4 meseca

STA BI U DERBIJU,DA CUJEM...?
@

@klub

pre 4 meseca

Pa nista, Partizan pobedio u dva derbija, Zvezda u jednom.
Z

Zadar -16

pre 4 meseca

Sa najvecim budzetom u celoj Evropi i jos na svom terenu JEDVA pobedili najgori i najslabili Makabi u svojoj istoriji,kakva "institucija" od kluba🤣
v

veterinar

pre 4 meseca

jes muda,al smo ih u derbiju ustrojili!
I

Istinaprava

pre 4 meseca

Pustice ih rumeni niz vodu, i sve ce ispljuvati, kao onomad kad je repka 2005 prosla kako je prosla. Ide konferencija, pljuvacina svega, velicenje sebe.
I

Izgubili derbi

pre 4 meseca

VIDELI SMO U DERBIJU NEDAVNO KO IMA MU*A,OBJASNILI SMO IM TO!
D

Derbi ? Ko je pobedio ?

pre 4 meseca

Ko je pobedio na Derbiju ?
@

@@@@

pre 4 meseca

Partizan. 2x u 4 dana.
P

Pfk

pre 4 meseca

Dva Partizan, jedan zvezda
Г

Грипни

pre 4 meseca

ПЛУС ВАН ПЕРФЕКАТ !
k

klasicna

pre 4 meseca

3 derbija 2 pobede, ticulica
П

Проста

pre 4 meseca

математика. 1 за ФМП, 2 за мајсторе, до краја сезоне 1 за ФМП, 6 за мајсторе.
a

ahahaq

pre 4 meseca

od kada je sa Fmp-om derbi?
J

JosipVu

pre 4 meseca

Institucija cega?:) Pa ni u svojoj zemlji niste najtrofejniji.
N

Naneli je Dzejms, ja ne znam ko je Lebron

pre 4 meseca

Naneli, Naneli!
F

Filippoinzaghi87

pre 4 meseca

Alooooo Železnik, kako si psihički!?
T

Top Gun

pre 4 meseca

Nisu baš najbolje. Od ranog jutra divljaju po komentarima.
G

Gost 9889

pre 4 meseca

Ovaj Partizan iza sebe ima državu (bankomat) koja mu udeljuje i šakom i kapom (i toleriše mu neplaćanje poreza), ima Bodirogu koji ga godinama protežira (u svakom pogledu), ima sudije koje tolerišu prljavu igru (kakva se ne viđa ni na ragbi mečevima) i koje žmure na bestijalno ponašanje publike koja ne navija , već divlja... i na kraju ima trenera koji se na utakmicama ponaša kao kabadahija; njemu sudije tolerišu sve, a da za takvo ponašanje nikad nije dobio tehničku grešku, dok se sasvim drugi aršini primenjuju prema trenerima ostalih ekipa.

Bibras Natcho

pre 4 meseca

Zašto pominješ sad fudbalski klub zvezde? Pa ovo nije tema o njima..
P

Pa kaže

pre 4 meseca

Obriši suze mala moja, nek osmeh lice ti krasi, obriši suze suviše si mlada sa obraz suza ti kvasi...
B

Branko8

pre 4 meseca

I tako to ide još od dua Đordi-Maljković .Možda si mlad pa se ne sećaš ?
M

Mile led

pre 4 meseca

Sve zahvaljuci milionima drzavnih para
1

149

pre 4 meseca

🙄
S

Slaba odbrana

pre 4 meseca

Jadnici čitaju samo naslov,pažnju im privukla jedna reč jer obožavaju to.Mogu samo da se sagnu i da ista jegnom gospodinu znate vi već šta.Mogli bi malo za promenu da pročitate neki tekst a ne samo da laprdate...
0

0888

pre 4 meseca

GDE SU VAM BILA 4.JANUARA KAMERUNCI. 88-72. ZABORAVILI STE. PODSETICEMO VAS OPET 27.JANUARA.BUDITE STRPLJIVI. BRZO CE
@

@@@@

pre 4 meseca

Kamerunci vas dobili 2x u 4 dana.
g

gostbre

pre 4 meseca

sve je ovo lepo al bi voleo da je bilo 10 za nas i onda klaj klaj a ne ovako burno
T

TAKOO JEEE

pre 4 meseca

Bravo Zvezdo u Milanu, bravo Partizan...Stop Dubai, Stop Paris- London...
B

BarandaVoj

pre 4 meseca

Limar gosn sefe moze li jos jedno kapitalno pojacanje imam samo dve pobede vise od Zvezde, a treba da sam vec na F4. Micimi se Limaru da te ne gledam:)
F

Filippoinzaghi87

pre 4 meseca

jel to stos iz minhena?
M

MungosZa

pre 4 meseca

Bravo Ostoja, bravo Ruzicu, bravo drzavo! Hvala vam sto podrzavate i pomazete nas voljeni klub, instituciju.
P

Pedjahn

pre 4 meseca

U potpisu:Vaš verni Tvorzan,sliku tvoju ljubim:)))))
B

Brateu

pre 4 meseca

Mislim da oni misle da finansije prave prodajom Ostojinih karata i donacijama iz sopstvenih izvora:) hahaha… Nikad nisu znali da pogledaju istini u oci…
N

Ne vidjena

pre 4 meseca

tolerancija,od cetrdeset minuta Željko bar pola sata ima nesto da Kaze sudijama. Verovatno je sve to normalno je kako bi drugačije?
J

Jednostavno

pre 4 meseca

Najveći i najtrofejniji klub na svetu Beogradski Partizan i najtrofejniji i najveci trener u istoriji svih sportova na svetu Zeljko Obradovic 🖤
Г

Групни

pre 4 meseca

и шта сада ? и да не уђу (а улазе 100%) у топ 8, остаће песма и успомена на Партизана Феномена ! нови рекорд, нова страница историје, нова епска победа Институције !!! мало ли је ...
V

Visente Del Boske

pre 4 meseca

Evroliga treba da zabrani to da vecitima sude sudije iz ABA lige to mi nema bas nikakvog smisla,to je isto kao kad bi u ligi sampiona mec izmedju zvezde i jang bojsa sudio Srdjan Jovanovic,nikakvog smisla nema.
Г

Групни

pre 4 meseca

када би звезди забранили све судије које су звезди помогле, не би имао ко да им суди
d

dexiko

pre 4 meseca

Imaju državu da ugura desetine miliona eura svake godine.
P

Perica1234

pre 4 meseca

Pa da, tako je, država to je Vučić, a on obožava Partizan i daje kapom i sakom. Ipak je gospodin košarkaški trener
V

View

pre 4 meseca

A u prvoj četvrtini? Lepo je kad se ovako završi ali još lepše kad se igra normalno u svim četvrtinama i pobedi. Da je ovo prvi put pa eto dešava se. Ali ovo sa sličnom prvom četvrtinom se često ponavlja. Mislim da je ovo više iskupljenje za loš početak nego podvig. Više nam trebaju "normalne" pobede i da ih bude što više.
T

Top Gun

pre 4 meseca

Baš je pogodilo cigane ono sinoć. Vidi se po komentarima. Nisu se nadali da će Makabi da prospe +24
X

Xyz

pre 4 meseca

Naspram skrcanih para, Partizan je teška kanta od ekipe. Sve sto je dobio je bilo na energiju navijaca i na silu. Nema tu prostora za vece domete. Mozda cak i losije od prosle sezone.
O

Ogi Srbija

pre 4 meseca

Titula??????? Nema????? 10 godina?????? Ahahaha ahahaha ahahaha ahahaha ahahaha 😂🤣😆🙃😂🤣😆🙃😂🤣😆🙃😂🤣😆🙃😂
Г

Групни

pre 4 meseca

🚑🛁🏴‍☠️
M

Milojko Arsenić

pre 4 meseca

NAJBOLJI KLUB NA SVETU SA NAJVEĆIM TRENEROM NA SVETU! ŽIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA!
M

Mile led

pre 4 meseca

Kada će titula mukoooo. 10 godina, jel boli. Šta je 10 godina, kada ste na titulu čekali neverivatnih 31 godinu, apsolutni i neoborivi Svetski rekord i podatak za Ginisa.
t

to se trazi

pre 4 meseca

Igokejica nasa preokrenula
P

Pa ono

pre 4 meseca

Čak i da jeste Igokejica ima titulu šampiona Evrope. A vi kako te (Crvena zvezda Beograd Diva, Idea, Voli, FMP Crvena zvezda, Crvena zvezda FMP, samo FMP ili ko god da ste) ?
P

Pedjahn

pre 4 meseca

Jedina devojčica u celoj pričinje naša Neda,od milja Nedica-frizurica-povredica.

RealnoGledano

pre 4 meseca

Svaka cast redakciji na uspesnom nabijanju kompleksa navijacima kluba koji nema veze sa vestima a ipak su u vecem broju na svakoj njegovoj vesti. Pozdravimo ih svi sa pesmom, nek puknu dusmani 😅
v

vidi se

pre 4 meseca

Igokea dominira sa placenim sudijama
B

Bon.Jovi_985

pre 4 meseca

Neko je juče izvadio podatak da od kad je Žoc na klupi skor kad im sudi Boltauzer 17-1, jedino smo ih mi dobili u finalu Aba lige u četvrtoj utakmici. Dakle jasno je svima da je u pitanju plaćeni specijalac.
@

@@@@

pre 4 meseca

Hvala Boltauzeru
P

Pa kaže

pre 4 meseca

Obriši suze mala moja, nek osmeh lice ti krasi, obriši suze suviše si mlada sa obraz suza ti kvasi...
@

@@@@

pre 4 meseca

Dominiraju ciganski komentari. Sve jasno..
H

Hahahahahaha

pre 4 meseca

Ovaj Partizan ima sudjenje kao nikobu EL!

Kalčopolista®

pre 4 meseca

Ima mu*da, ima tradiciju, ima istoriju, ima trenera koji imavise titula EL nego lole ribar godina postojanja! I posle se neki pitaju, kakva ste vi to institucija!? Sto bi rekao voditelj najgledanijeg sportskog kanala u SAD, ESPNa: Partizan the Boston Celtics of Serbia!!!
Z

Zasto

pre 4 meseca

ne napise da ima i Boltauzera,Javora,Pukla...
N

Nedeljko Kokot

pre 4 meseca

Ne lazi, sram te bre bilo!!! Moja zvezda beograd ima 12 godina postojanja a Obradovic 10 titula EL!!!
B

Bon.Jovi_985

pre 4 meseca

Taj ne zna istorijat kkp, prva titula osvojena 30 i kusur godina od osnivanja kluba i nema konstantnost kao Boston. Ima trofeja, velikih igrača, ali nije ni blizu njaveći klub. Bosna, Split, Cibona, svi osvojili EL pre njih i pritom nisu ni najtrofejniji, a Boston sve to jeste i to ubedljivo...
1

149

pre 4 meseca

Dobro jutro. Kako smo proveli noć??? 😘😘😘😘😘😘😘😘😘
s

scarecrow

pre 4 meseca

Партизан се врати из највећег минуса у историји евролиге и опет људи мисле да се о томе не треба писати??? Стварно сте лоботомирани човићеви Пантери, појешће вас љубомора

122sd

pre 4 meseca

Sine,ne znaju ni srpski a ne engleski. Mada je osnovna obavezna i za njih.
g

gost 778

pre 4 meseca

Gospodine Bojane,piscu ovog teksta,novinaru,da li ste se zapitali da ovaj sajt citaju i dame,i mladji naraštaji,stoga bi malo kulturnije izrazavanje bilo sasvim u redu.
d

dkcz

pre 4 meseca

ovaj partizan mozzartbet ima damu
Г

Геџа - Србијанац

pre 4 meseca

Господе...
a

all grobar

pre 4 meseca

Da bi se reklo da imamo mu*a to treba pokazivati iz utakmice u utakmicu, nije dovoljna samo sinocna. Ali ova sinocna treba da bude putokaz.
B

Bon.Jovi_985

pre 4 meseca

Ma lupa kao otvoren prozor...Prvo partizan je bio veliki favorit pre utakmice, drugo raspad Makabija je uzrok preokreta jer su ljudi šutirali 0-16 trojke u drugom poluvremenu a skoro svi šutevi su bili otvoreni, treće partizan je šutirao preko 50% , u drugom poluvremenu čak 8-11 za tri... To nisu m*da, nego ozbiljne oscilacije u igri. Sutra će taj isti da napiše kako su raspad kad ih sreća ne posluži ili im šut padne na neki solidan prosek od 35% kao protiv Zvezde. Bitna pobeda za njih ali je evidentno da su ušli u ozbiljan kontraritam i biće čupavo za taj plej-in ako se nešto radikalno ne promeni. Nas tek ne vredi komentarisati, večito "za jednu-dve pobede" do osmog mesta...
I

Ivan FCRS

pre 4 meseca

Zasto nekog ne preokrenuste ovako u gostima? Lozenje publike, adrenalin, jednom u sto godina, nista vise od toga. Nema veze sa kvalitetom taj preokret. Vec koliko sledecu utakmicu, ovi isti igraci ce izgledati na terenu kao izduvan balon. Sta cete onda pisati?
М

Ма ајде

pre 4 meseca

Јел те толико погодило?
P

Pa kaže

pre 4 meseca

Obriši suze mala moja, nek osmeh lice ti krasi, obriši suze suviše si mlada sa obraz suza ti kvasi...
F

Fmpejčić

pre 4 meseca

Preokrenuli smo Olimpijakos ali smo na kraju pokradeni… Baskoniju isto okrenusmo medjutim na kraju izgubismo.. A sve te ekipe Bajern, Baskonija, Olimpijakos, dolaze kod nas sad na naplatu.. bas kao sto je i Makabi A ti placi mala moja, isplaci se, bice ti lakse 🐩
V

Vrrrr

pre 4 meseca

Koristi nesto da te ne boli
S

Slaba odbrana

pre 4 meseca

Ivan FCRS-Bitno je da si se ti juče ložio na dobru odbranu Bolomboja i onog litvanca.Ne prdi sreće ti,normalno je da ćeš kući lakše preokrenuti nego u gostima,upravo zbog publike koja te nosi.Može da priča ko šta hoće juče je publika bila fenomenalna,i na minus 24 su davali podršku,kako se prednost topila podrška je bila sve veća,ali vi to ne vidite već vidite samo ono što vama odgovara.

Bojan Urosevic

pre 4 meseca

Ti li si Asvel 100tka jeste bližu F4
R

Retro

pre 4 meseca

Zamisli zvezda igra protiv barselone i mi navijamo protiv obradovica i vredjamo ga itd. Al bi groblje kmekalo. Kompleksi ubio vas itd.. a sta je vama onda covic nabio kad na svakoj,skim god da igrate,navijate protiv covica haha
g

gost 12345

pre 4 meseca

Sve vise razmisljam da izbrisem ovu aplikaciju,postali ste očajni i dosadani sa veličanjem KKP,malo profesionalizma nije na odmet.
x

x122

pre 4 meseca

Izbrisi je,odmah!
D

DamjanDDD

pre 4 meseca

E crno novinarstvo sta si dozivjelo!!!
R

Realantip

pre 4 meseca

BOJKOT DELIJE!!!
L

Lux 007

pre 4 meseca

Većinom crna!
p

pitbull

pre 4 meseca

videlo se u derbiju😂
@

@@@@

pre 4 meseca

Tako je! 2x u četiri dana smo vas pobedili!
E

E75

pre 4 meseca

Samo za raspale konzerve: Asvel - Alba 63:88. Toliko i prijatan dan.
9

999

pre 4 meseca

Sta mislite jel teze palo navijacima Makabija ili navijacima pokojne Zvezde?😂😂 Alo majstori, pa navijaci ovog Makabija su vas ponizili kao niko nikog nikad, sa transparentom "Who the f are you"?😂😂 Tacno je nezamislivo navijati za njih, ali eto, kad covjek sebi dopusti da bude bot, logicno da nema karaktera😂😂
F

Ff

pre 4 meseca

A kad je to Makabi pobedio Zvezdu poslednji put, a vi ste im redovna mušterija!
M

Mauro Tasoti

pre 4 meseca

Problematično je to što se dešavaju ovi lomovi,žute minute i prazni godovi u igri kad se cela ekipa blokira.Sinoć se to uz pomoć publike i dva tri igrača koji su dali više od maksimuma završilo dobro ali smo u poslednje vreme pristupali bodove upravo zbog tih negativnih nizova.Utakmica protiv Makabija je morala da se dobije jer sledi težak raspored i utakmice koje će biti vrlo teške i zahtevne.Treba iskoristiti ovaj zanos od sinoć,ovu motivaciju i pozitivnu energiju od sinoć da se uđe u period dobrih igara i rezultata.
A

Alo bre

pre 4 meseca

Ima dok nam ne dodje zvezda pa nas vrati na fabricko podesavanje,video je ceo svet
a

ako su ruze, procvetace...

pre 4 meseca

zaboravio si dva kvikija u 4 dana?
V

Vuk 981

pre 4 meseca

I to uglavnom crna mu*a!
К

КОМШИНИЦЕ

pre 4 meseca

Ово је са сајта ЕВРОЛИГЕ: Zeljko Obradovic's squad recorded the club's biggest turnaround in a EuroLeague game. САМО ИНСТИТУЦИЈА ИСПИСУЈЕ ИСТОРИЈУ.
@

@komsinice

pre 4 meseca

...postavili ste licni rekord, vas najveci preokret, nikakve veze sa ostalima. a da pratis, znao bi da evroliga pise o svakom rekordu, bilo igraca ili ekipe. bolje se zapitaj zasto je opet dosao do -24 i sta bi bilo da makabi nije sve promasio. svaku pobedu cedite kao suvu drenovinu i nemoj da se iznenadis ako se to okrene kada bude najpotrebnije.
l

ludilo...

pre 4 meseca

jel to neka pozitivna stvar sto ste gubili tolikom razlikom?
M

Marko 928

pre 4 meseca

Haha druže da li znaš engleski? Sami ste oborili svoj rekord, kakvi ste vi carevi 😄
K

KОМШИНИЦЕ

pre 4 meseca

Када би ви УМЕЛЕ да читате између редова. НИ 30 РАЗЛИКЕ ВАМ НЕ ГАРАНТУЈЕ ПОБЕДУ ПРОТИВ ИНСТИТУЦИЈЕ. Мислите о томе, ако имате чиме. пс. Видимо се ускоро у АБА, камата 50%.
U

UrosLj

pre 4 meseca

Ovaj partizan realno kakav sastav ima i "trenera" treba da melje sve redom, da opravda baceni novac na silne igrace i trenerov strucni stab! Nikad vise novca, nikad slabiji rezultati, gubi se od Zadra, Mege, Igokee??!!! Tako da ovi naslovi su jako smesni, i samo klinci mogu da se loze na to.
7

799

pre 4 meseca

zato sto si klinac, zato si i napisao ovo
3

32829119

pre 4 meseca

Vi ste decenija bačenog novca, vremena, učesnici-posmatrači... Željko za jednu sezonu izjednačio ono što ste vi uradili za deset godina... Sedi 1!
9

999

pre 4 meseca

ABA nas ne zanima, ne znam kako to dosad niste shvatili. Ide licenca za naredne 3 sezone, tako da nas to ne interesuje, to vama nek Covke zamazuje oci.😂😂
F

Fontana9

pre 4 meseca

Gleda se institucija,gleda
@

@uros

pre 4 meseca

...dzaba price ispranim mozgovima. sa ovim trenerom i rosterom, sve ispod f4 je neuspeh, hteo to neko da prizna ili ne. a ovo je sve, samo ne igra f4 tima.
M

Mjv

pre 4 meseca

Sta je osvojio to partizan sinoc?
F

Fontana9

pre 4 meseca

Srca ljubitelja ove igre,to do tebe i tvoje ekipe ne moze da dobaci
R

Realnoo

pre 4 meseca

Osvojio je srca 20.000 i više navijača u Areni, i ko zna koliko miliona koji su gledali utakmicu širom sveta. I napravio je najveći preokret u istoriji Evrolige. I ostao je u trci za četvrtfinale. Je l' malo za jednu utakmicu?
R

RuzmarinBg

pre 4 meseca

Pa samo suterska ekipa, to je to. Kad ima suta pobede, kad nema izgube. Kad je jaca odbrana opet izgube. Mislim da je ovo ekipa partizana koja ima najmanje asistencija i razigravanja u zadnjih 15 god, mislim jer tako trener vole :) Boston seltiks like this.
R

Realno samo

pre 4 meseca

Pa kako ‘šuterska ekipa’ moze onda biti na poslednjem mestu po broju ubacenih trojki i procentu za iste? Covece postoji statistika, odes proveris pa komentarises. Brukas se non stop
N

Nerazume

pre 4 meseca

Pa covek ti lepo objasnio, ali ti ne mozes to da ukapiras. Nije niko pominjao statistiku, nego da najvise sutataju, otvorenih suteva i za 2 i za 3. A da nemaju pregrst asistencija, i da se igra svodi pretezno na sutere u ekipi. Al tesko ti to kapiras.
e

enzo

pre 4 meseca

koliko već sledeće nedelje naslov: Nikad gori partizan :D
P

Puckaros

pre 4 meseca

Pa dobro i vi sa mocarta, jeste sponzori ali nemorate bas toliko pristrasni da budete :) Kad pobede ne moze ni jedan drugi tekst da se procita, kad izgube bude izjava trenera i opsti utisak. Razumemo vas, ali ono matori, lagano:)
i

istina 23

pre 4 meseca

ovaj partizan ima veci budzet nego Makabi,i igrao je pred oko 20000 svojih navijaca.Epska sramota je sto je uopste gubio sa tolikom razlikom.Jeste da ste sponzori partizana,ali ste (valjda) pre svega novinari.Hocete li ovako pisati i kada Arsenal kuci preokrene protiv Vest Hema??
M

Milmile

pre 4 meseca

0-16 trojke Makabi drugo poluvreme…Aj ne lozite se,Panata ce vas pregaziti kao sto vas Zvezda pregazi pre 10 dana..
4

4382929229

pre 4 meseca

I dalje ste na - 2... 100 od Asvela... 🤫

Bojan Urosevic

pre 4 meseca

Pa šta si mislio da će Makabi celu utakmicu šutirati kao u prvo poluvreme da sve pogode a Partizan ništa ali ne brini ušli ste i vi u istoriju 100 tka primljena od nikad jačeg Asvela kojeg je nikad jača Alba pobedila +25.
g

gosttttt

pre 4 meseca

iskreno ima navijace,da nije njih nikada ne bi vratio tu razliku,nije prvi put
a

aleksaaaaaa

pre 4 meseca

samo aleksa da se vrati,ima da gazimo sve..
I

ISTORIJA se PONAVLJA

pre 4 meseca

Bilo bi lepo da KK Partizan uskoro opet odigra prijateljske mečeve s ekipama s kojima je igrao početkom oktobra 2009. godine, a Zvezda u fudbalu opet s kim je igrala u aprilu 1945.
G

GLAVATI.ATEISTA

pre 4 meseca

Neka dovede Partizan Hezonju kao 1945 kada ni jednog Srbina nije bilo u Partizanu.
m

merenzi

pre 4 meseca

Jesam veliki navijač Partizana več 50 godina, pa ovakav scenari utakmie jos nisa doživeo hvala vam, za ovu pobjedu i se nadam da če doči jos bolji dani za Partizani grobare. Sretno. 🤍🖤🤍🖤🤍🖤🖤🤍
K

KRCUNOVAC sa SEVERA

pre 4 meseca

Jao, jao, kakav je ovo naslov. Odoh da gledam rijaliti.
G

Glavati.Ateisto

pre 4 meseca

I IDJ videos, obavezno.
G

Glavati.Ateista

pre 4 meseca

Sad na miru mogu u Makarsku I na albansko primorje kod moje brace na kupanje.
B

BRATSTVO

pre 4 meseca

I usput odigram prijateljsku kao Zvezda u aprilu 1945.

nikosnikos942@gmail.com

pre 4 meseca

Napred Partizan!
i

igor978

pre 4 meseca

Idi na sportski portal vašeg sponzora pa tamo leči komplekse, ne može od takvih boeksnih mozgova da se pročita ništa normalno
e

ejjj

pre 4 meseca

igokea ne sme da stane
c

cule87

pre 4 meseca

da se kevin panter povredio umesto alekse avramovica, bili bismo bolje plasirani na tabeli TREBA TO JAVNO REĆI!!! Kevine LOŠ SI!!!
p

podesen

pre 4 meseca

Gresis druze,veruj mi.
@

@cule

pre 4 meseca

...nemoj tako, kapiten i trener su bezgresni i bilo kakav negativan komentar na njihov rad se smatra za ispoljavanje kompleksa. po ostalima mozes da pljujes slobodno. pobeda protiv makabija se ne gleda protiv denvera u plej-ofu, dok je zvezdina sa makabijem u gostima bila podrazumevana. vise tekstova nego posle zvezdinih pobeda protiv makabija, fenera i armanija u gostima ukupno za nesto sto je partizan trebao rutinski da dobije.
y

ynwads

pre 4 meseca

Dajte jos neki tekst o spektakularnoj pobedi sinoc, najvecoj u istoriji Partizana, Srbije, Evrolige, kosarke, sporta!!!
D

DrvoMama

pre 4 meseca

Ne pisace o asistenciji teodosica hahahah
D

DekiS

pre 4 meseca

Imas i na mrezama EVRO LIGE od 10 zadnjih spektakularnih vesti 8 su sa utakmica Partizana. To ti druze pisu Svetski mediji ne rezimski iz Srbije.
g

gostgist

pre 4 meseca

Makabi je veci klub,daleko slavnije proslosti,cenjeniji u svetu,sa boljim trenerom i timskom hemijom.Na strani partizana je ogroman novac,i posledicno toj cinjenici veci individualni kvalitet igraca.
I

IVAN 82

pre 4 meseca

Svaka cast na pobedi, misljenja sam da ovom Partizanu veliki,veliki uspeh bi bio da udje medju 8. Ovo sto do sada gledamo ne daje nadu da mozemo nesto vise ocekivati.Iskreno za ove pare sto se daju Panteru mogla su dovesti vise nego 2 dobra igraca( plej,bek) sto se tice ovoga Pontike,bolje da smo sansu dali nekome klincu od 18 godina,jer ovo kakav on doprinos daje je velika 0!! Ocigledno ni ovaj Smit nije plej koji nam je trebao( trebao je neko tipa Kalates ili Pengos) Sta je sa Kaminskim to je jedna velika nedoumica,ako su znali da je ovako los u defanzivi,sto su ga dovodili. Mislim da ovaj Partizan ne moze vise od 8 u Evro Ligi. U ABA bice vrlo tesko napraviti brejk protiv zvezde. Ali aj da vidimo sve kroz 2,3 meseca!!!
G

Gost12345@

pre 4 meseca

Jos malo i zvezdica ide u top 12
O

OOiO

pre 4 meseca

Kakav vam je ono naslov bio sinoc? Cak i da niste nasi sponzori, morali biste da pokazete vise entuzijazma, a siguran sam da biste mnogo vatrenije ispratili pobedu onih drugih!
c

crno beeeli

pre 4 meseca

NANELI je institucija,svaka cast dozijeru na klinici od igre sinoc.jaretu i trifi i zeku,i naravno samo ste smajlija zaboravili .bio je za desetku cistu,dobar i kaboklo
@

@@@@

pre 4 meseca

"Samo da bijemo. Ne smemo da dozvoljavamo lake poene njihovim igračima, "Složili smo se da moramo da tučemo, izašli smo s tim razmišljanjem u glavi i na svu sreću, pobedili smo. " nisu sudije?
n

nego sta

pre 4 meseca

Igokea ne sme da stane
M

Mikula

pre 4 meseca

Mnogo se zanosite
I

Ima jajca ko u prepelice

pre 4 meseca

kao mu*a u krivinu
M

Mirt

pre 4 meseca

E moja Srbijo spala si na najniže grane....
Г

Групни

pre 4 meseca

али, зато ... Партизан .... на тенане ...
Z

Zato sto

pre 4 meseca

3/4 odnos bacanja 16/2
Z

Zvezda.Srbija.Nikad.Jugoslavija

pre 4 meseca

Treba dodati da je predstavnik nemačkog ADF a bio sinoć na utakmici da podrzi Partizan.
P

Perića1234

pre 4 meseca

Predsednik ADF u Bunestagu govori o Kosovu i Srbiji ono sto recimo Seselj prica 30 godina. Tako neka dodje ponovo i povede šefa. Sreder neka ide kod vas
Z

Zvezda.Srbija

pre 4 meseca

Neka to, kod nas nema mesta za germane, a vi u Zadar u šetnju do katedrale na katolički Božić.
S

Super.Su.Strani

pre 4 meseca

Ah, znamo šta pričaju Germani od 3 veka.
i

isto je

pre 4 meseca

ko predsednik sto ima
J

Jöle 39

pre 4 meseca

INSTITUCIJA!!!
S

SSSR

pre 4 meseca

Levo mudo je Javor,a desno Boltauzer.Kobaja je SRETEN RADOVIĆ dubrovački trubadur.
M

Mikula

pre 4 meseca

😂😂😂
d

dzakaja

pre 4 meseca

Dabogda vam svaki sudili kao nama sinoć
N

No words...

pre 4 meseca

Gospode Boze... ko sve ima tastaturu danas...
S

Sekcija Lajkovac

pre 4 meseca

Lažni opozicionari, da li je sinoć bilo skandiranja? I zbog čega nije? Hahaha Jug polako preuzima kontrolu nad celom Arenom!
@

@sekcija

pre 4 meseca

Pa u Zvezdinom taboru nema nikad skandiranja protiv. Ovde se barem desava. Bice opet.
@

@@sekcija

pre 4 meseca

Mi se nikad nismo przili na politicku pricu, ni da smo opozicionari ni da smo vlast. Ali od vas gorih nema, glumite neku opoziciju, a uzimate debele pare od vlasti, i koristite veze sa vlascu u vasu korist. Licemerno je to, jako licemerno.
3

3

pre 4 meseca

ne pržite se kao što se ne pržite ni na top8, ali kad je zgodno prozivati nekoga za kvaziopozicionarstvo, onda to i radite, ali nijednog trenutka ne govorite “jeste, mi smo uz vlast”, ali zato istovremeno pričate o licemerstvu… a, svi znamo da ste se odlučili, kao i na šta se ložite, samo vam je teško da to i priznate, ne nama, nego sami sebi.
I

Informersport

pre 4 meseca

Je l si to kod Vucicevica ucio skolu? To je taj stil
N

Nokz

pre 4 meseca

Pravo novinarstvo, nema sta
J

Junker

pre 4 meseca

Sad ce da nam skacu po glavi cele nedelje kako je ovo najveca pobeda u istoriji. Brate, pola timova je ovako igralo ove sezone. Velika pobeda, svaka cast, al manite nas. Makabi je sutirao trojke 0/16 u drugom poluvremenu.
T

Tata Menžaera

pre 4 meseca

0/18*
@

@Junker

pre 4 meseca

Ne, nego će da se piše kako je hrabra Zvezda pobedila protiv povredama osakaćenog Milana, kojinje igrao bez Mirotića, Šildsa, Berona, Loa… To treba veličati!
B

Bumboje

pre 4 meseca

Svaki KK Partizan ima muda. Samo je ponekad falio kvalitet. Zvezda kako-kad..
M

Milano993

pre 4 meseca

Ima,ali ima i Zvezda pa kad pobedi izbscite samo jedan tekst a za partizan 25
R

Realno samo

pre 4 meseca

Pa ko je kome sponzor? Je l zvezda ima svog? Je l taj vas sponzor ima portal isto? Zasto niste tamo?
H

Hermano7

pre 4 meseca

Pa eto ti, sam sebe si dao odgovor. Nebitni ste, ne postojite, to je to.
@

@Hermano7

pre 4 meseca

Bitno da ste vi koji ste 7. u ABA bitni
z

zbunjen sam

pre 4 meseca

sto nisu preokrenuli -21 protiv zvezde posto imaju mu**?
F

Filippoinzaghi87

pre 4 meseca

placi breeeeeeeeee!
z

zbunjen sam

pre 4 meseca

gde su bila **da protiv zadra?
D

Drobilica kicme

pre 4 meseca

sto vi nekad niste medju osam prvih ekipa,nego ste vecito ispod petnaestog mesta.
Ц

Цопе

pre 4 meseca

ХАХАХАХАХАА Е куку мајко какви
l

los

pre 4 meseca

Dok ne izadje pred 20.000 najludjih cigana, pa mu -16 bude blizu
P

Pfc

pre 4 meseca

20.000 imate samo kada dolazi institucija :)
k

kakav naslov

pre 4 meseca

ds se prekrstim levom i desnom
p

podesen

pre 4 meseca

Kako se krstis kad si nekrsten,verujes u Covica i navijas za Makabi.
I

Imati pa nemati

pre 4 meseca

Ovaj Partizan veze nema. Bolja ekipa je bila prošle sezone. Znali smo posle prve četvrtine da će ipak domaćin slaviti. Sportski pozdrav, samo napred!
P

Pjer

pre 4 meseca

Samo jednu star cu da kazem, NE IGRAJU CRNCI NAJBOLJU KOSARKU, NE DONOSE CENCI TROFEJE! Sportski pozdrav
n

nema dalje

pre 4 meseca

kakav naslov, sve govori o novinarstvu
D

Dexaman

pre 4 meseca

Možda imate m..a, ali vrlo često nemate pameti! Neverovatno je koliko ponekad izludjujete navijače...
G

Grajkula

pre 4 meseca

Kako sponzor širi optimizam, gde su bili na početku utakmice??