Nikola Jokić (©Reuters)
Nikola Jokić (©Reuters)

Panika u Denveru: Jokić pod znakom pitanja za treću utakmicu protiv Klipersa

Vreme čitanja: 1min | pon. 07.09.20. | 09:24

Srpski centar ima problem sa zglobom desne ruke

Denver Nagetsi bi mogli da budu u velikom problemu, iako je nakon druge utakmice polufinala Zapada i pobede protiv Los Anđeles Klipersa delovalo da im je sve potaman. Nikola Jokić je pod znakom pitanja za treći meč u seriji, a razlog je iščašenje zgloba desne, šuterske ruke.

Srpski centar nije bio najefikasniji, ali je uz Džamala Marija svakako najzaslužniji što su Nagetsi izjednačili rezultat u seriji na 1:1, jer je duel okončao sa 26 poena, 18 skokova i četiri asistencije. Izabranici Majkla Melouna su slavili, a iz kluba posle utakmice nije stiglo nikakvo obaveštenje za javnost koje bi nagovestilo da je Džoker doživeo povredu koja bi mogla da ga udalji sa terena. Kako je problem isplivao na površinu, nema sumnje da lekarski tim Denvera radi sve kako bi nekadašnji košarkaš Mege bio spreman za duel koji je na programu u noći između ponedeljka i utorka (03.00). Doprinos koji Jokić daje na terenu je ogroman, odnosno Džamal Marej neće moći sam da se nosi sa Kavajiem Lenardom, Pol Džordžom i drugovima.

Izabrane vesti

Srpski košarkaš od starta plej-ofa prosečno beleži 25 poena, 8,7 skokova i pet asistencija uz šut iz igre od 50,9 odsto. Ako do sada nije bilo dovoljno jasno koliko Jokić znači Nagetsima, brojke otklanjaju svaku sumnju.



tagovi

Nikola Jokić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara