Janis Papapetru (© Instagram)
Janis Papapetru (© Instagram)

Papapetru se oprostio od Panatinaikosa: Zahvalan sam za predivne godine

Vreme čitanja: 2min | sub. 16.07.22. | 16:43

Doskorašnji kapiten zalenih spreman za novo poglavlje u karijeri

Jedna stvar je sigurna kada je Janis Papapetru u pitanju. Sledeće sezone neće igrati u Panatinaikosu. Sledeća stanica je po svemu sudeći Partizan sa kojim su svi detalji dogovoreni, samo se očekuje zvanična potvrda kluba iz Humske. Do tada zeleni iz Atine su se oprostili od doskorašnjeg kapitena, a isto je uradio i košarkaš.

Izabrane vesti

"Hvala svima! Saigračima, trenerima i upravi kluba za četiri godine tokom kojih smo delili sve i radost i tugu. Ogromno hvala navijačima našeg kluba koji su me prihvatili i učinili da se u Panatinaikosu osećam kao u svojoj porodici od prvog trenutka. Vlasniku kluba, Dimitrisu Janakopulosu koji me je podržavao od prvog momenta, želim da se zahvalim najiskrenije, od srca. Zahvalan sam za ove predivne godine koje smo zajedno proveli. Panatinaikos će zauvek imati posebno mesto kod mene i svim srcem želim ovom klubu najbolje moguće uspehe u budućnosti. Vidimo se ponovo", napisao je Papapetru.

Papapetru je jedan od najbolji tamošnjih igrača na poziciji tri koja je ostala upražnjena u Partizanu odlaskom Rodionska KurucaRadeta Zagorca i Nemanje Dangubića. Grk je karijeru počeo u Olimpijakosu, a posle je usledio šokantan potez kada je direktno prešao u Panatinaikos.


Podsetimo da je Partizan do sada bio vrlo aktivan kada je u pitanju pravljenje ekipa za narednu sezonu. Stiglia su značajna pojačanja u vidu Danila AnđušićaDantea Egzuma i Džejmsa Nanulija. Klub iz Humske su do sada napustili Rodions Kuruc sa kojim je sporazumno raskinut ugovor, a Nemanji DangubićuRadetu Zagorcu i Dalasu Muru je istekao ugovor i on neće biti produžen. Ostaje samo da se vidi sudbina Matijasa Lesora.


tagovi

KK PanatinaikosKK PartizanJanis Papapetru

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara