(Screenshot - paobc.gr)
(Screenshot - paobc.gr)

Papapetru se vratio u Panatinaikos: Zauvek zahvalan što sam bio deo Partizanove porodice

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.07.23. | 16:36

„Sa Željkom je svaki dan bio lekcija“, poručio Grk u oproštaju od crno-belih

Otišao je Janis Papapetru iz Partizana posle godinu dana. Panatinaikos ga je vratio u svoje redove i potpisao s njim ugovor na dve godine, što je zvanično i potvrdio.

Imala je armija navijača crno-belih velika očekivanja od Grka kada je došao, utisak je da je, ipak, mogao malo više da pruži na terenu.

Izabrane vesti

Ipak, na kraju balade i Papapetru se preko društvenih mreža oprostio od crno-bele porodice.

Partizan, grobari, zauvek ću vam biti zahvlan što sam bio deo Partizanove porodice.

U prethodnoj sezoni imali smo neuspehe i uspehe, ali što je najvažnije, borili smo se kao jedno.

Želim da se zahvalim upravi i celoj organizaciji Partizana. Mojim saigračima, svaki dan je bio dragocen i čak i u najtežim trenucima ostajali smo zajedno. Hvala vam. Prijateljstva će ostati zauvek.

Najboljem treneru koji postoji, Željku, hvala što me je odabrao i što mi je dao šansu da budem deo nečeg posebnog. Svaki dan sa tobom je bila lekcija i ti časovi će me pratiti do kraja života.

Teško je reći zbogom ljudima koji su mi dali bezuslovnu ljubav. Zauvek ću pratiti i podržavati Partizan“, napisao je Janis Papapetru.

Odigrao je Papapetru prvu sezonu van matične Grčke u redovima Partizan Mozzart Beta, pomogao ekipi Željka Obradovića da se vrati na jadranski tron posle 10 godina i dođe na prag Fajnal fora Evrolige. Sada će ponovo igrati pred publikom u OAKA Areni, koju je domom zvao od 2018. do 2022. godine.

"Veoma sam srećan što sam se vratio mojoj porodici. Veoma sam uzbuđen i motivisan. Ne bih da pričam previše, neka govori teren. Od srca bih se zahvalio gospodinu Dimitrisu Janakopulosu i čitavoj organizaciji u Panatinaikosu za ljubav koju su mi pokazali. Vidimo se u OAKA areni", poručio je Papapetru.

Grk će u novom-starom klubu igrati sa još jednim doskorašnjim košarkašem Partizana Matijasom Lesorom, kao i sa bivšim igračem Crvene zvezde Lukom Vildozom.


tagovi

Janis PapapetruKK PartizanKK PanatinaikosEvroliga

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara