Jevgenij Pašutin (©Starsport)
Jevgenij Pašutin (©Starsport)

Pašutin se pribojava Perkinsa i Pejdža

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.01.21. | 23:32

Crno-beli sutra u Krasnodaru

Utakmica sa velikim ulogom čeka Partizan u sredu popodne u Krasnodaru (17.30). U meč 3. kola Evrokupa Lokomotiva ulazi sa velikim imperativom pobede na leđima nakon dva prethodna poraza, dok bi crno-bele pobeda za veliki korak približila prolazu u sledeću rundu.

Svesni su Rusi da moraju da dobiju meč, ali su svesni i da Partizan koliko god igrao vrlo promenljivo, ima adute kojima može da ih iznenadi usred Krasnodara.

Izabrane vesti

Partizan je agresivan i fizički vrlo moćan tim. Najveća opasnost nam preti od Perkinsa i Pejdža, koji šutiraju više od 50 odsto pogodaka iz igre. Opasni su i Tomas, Mika i Mozli, koji su dobri u skoku. Tu je i nekoliko mladih srpskih igrača, koji znaju koje su im uloge u timu i dobro ih odrađuju i znaju da budu jako opasni u šutu sa distance“, ocenio je Jevgenij Pašutin, trener Lokomotive.

Šef struke ruskih Mašinovođa zna kako da se njegov tim suprotstavi Partizanu.

Moramo da konstantno vršimo pritisak na protivnika, da sprečavamo njegove akcije na perimetru i da markiramo šutere sa distance. Ne smemo da pravimo greške kao u prošlom meču, da ne hvatamo lopte ispod svog koša, komunikacija je osnovna stvar na terenu. U napadu ćemo se osloniti na brzu tranziciju, brzo kretanje lopte, da bismo terali protivnika da pravi faulove i da bismo koristili njihove slabosti“, podvukao je Pašutin.

Meč u Krasnodaru počeće u 17.30 časova.


tagovi

KK PartizanKK Lokomotiva KubanjEvrokup

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara