Podrhtava Grčka - Papapetru direktno iz Olimpijakosa u Panatinaikos!

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.07.18. | 13:25

Potpisaće trogodišnji ugovor sa Zelenima, javlja Eurohups

Dešava se retko. Ali kada se dogodi, onda je to prava bomba od koje podrhtava Grčka. Eurohups piše da će Janis Papapetru preći direktno iz Olimpijakosa u Panatinaikos! On je u nedelju uveče odbio ponudu Pirejaca, ali će ostati u Grčkoj i potpisati trogodišnji ugovor sa Panatinaikosom.

Da situacija bude još zanimljivija, Papapetru je dobio i ponudu Anadolu Efesa, tako da je mogao da bira. I ne samo to, već je ponuda Efesa bila finansijski najjača. Papapetru ju je razmatrao i rešio da je odbije.

Izabrane vesti

Papapetru sada još samo čeka Barselonu, tim koji je pokazao interesovanje za njega, ali španski tim još nije poslao zvaničnu ponudu i ako to ne uradi narednih sati, Papapetru će potpisati ugovor sa Zelenima do 2021. godine.

Olimpijakos je želeo da zadrži Papapetrua, imao je igrač i sastanke sa vlasnicima, kao i sa Dejvidom Blatom. Uprkos pregovorima, Grk je odbio ugovor sa Pirejcima i odlučio se na hrabar potez u karijeri.

U sezoni 2017/2018 prosečno je davao sedam poena i imao četiri skoka. Bio je starter na 12 od 31 utakmice. Ali sada će preći u redove najvećeg neprijatelja Olimpijakosa.

Mada, kada je suprotan smer "preživeo" Vasilis Spanulis, preživeće i Papapetru. Istim putem kojim će poći Papapetru otišao je prošle godine Met Lodžeski. Imao je dosta problema u privatnom životu, ali se kasnije sve smirilo.

Foto: MN Press


tagovi

Janis Papapetru

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara