Pokuševski posetio reprezentaciju: Tužan sam

Vreme čitanja: 1min | pon. 31.07.23. | 18:49

Pored Pokuševskog tvog povreda ovog leta nema Nikole Kalinića, Ognjena Jaramaza, Vladimira Lučića, a učešće su otkazali i Vasilije Micić i Nikola Jokić

Iako se ovoga leta našao na spisku selektora Svetislava Pešića, baš kao i prošle sezone, Aleksej Pokuševski neće biti deo tima koji će igrati Mundobasket na Filipinima. Član Oklahome je povredio rame koje ga je sprečilo da debituje za Orlove.

Pokuševski je bio na pregledima u Atini odakle je stigla i konačna odluka doktora da ne može da trenira sve do kraja avgusta što ga je automatski izbacilo iz konkurencije za 12 igrača koji će putovati na Svetsko prvenstvo.

Izabrane vesti

Svoje reprezentativne drugove, u Staroj Pazovi je danas posetio Aleksej Pokuševski.

"Veoma sam srećan kada se nalazim u društvu saigrača iz reprezentacije, ali istovremeno i tužan jer neću biti u mogućnosti da se njima i selektoru stavim na raspolaganje ovog leta. Nadao sam se da će sanacija povrede ramena ići brže od prvobitno predviđenog i da ću moći da budem deo tima Srbije, ali ipak su se one manje optimistične prognoze ispostavile kao tačne. Reprezentaciji želim svu sreću i nadam se da će nas obradovati dobrim igrama i dobrim rezultatima u Manili", rekao je Pokuševski.

Pored Pokuševskog tvog povreda ovog leta nema Nikole Kalinića, Ognjena Jaramaza, Vladimira Lučića, a učešće su otkazali i Vasilije Micić i Nikola Jokić.



tagovi

Aleksej Pokuševski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara