Jam Madar (Foto: Starsport)
Jam Madar (Foto: Starsport)

Pozitivan signal za Partizan Mozzart Bet iz SAD: Jam Madar neće igrati Letnju ligu za Boston

Vreme čitanja: 2min | pon. 26.06.23. | 23:43

Kao razlog se navodi činjenica da je vezan ugovorom za crno-bele na još jednu sezonu

Vratio se Partizan na jadranski tron, prekinuo decenijski post, ali nakon osvajanja ABA titule postavlja se pitanje sa kojim timom će krenuti u novu sezonu? Mnogo je nepoznanica, veliki broj igrača ostaje bez ugovora, ali jedna dobra vest stiže s druge strane Atlantika.

Naime, kako prenosi Adam Himelsbah sa Boston Globe-a, Jam Madar neće braniti boje Boston Seltiksa na predstojećoj Letnjoj ligi (od 7. jula). Čini se kao dobar znak da će Izraelac ostati posvećen obavezama u crno-belim redovima tokom leta.

Izabrane vesti

Madara je 2020. godine izabrao Boston kao 47. pika, ali je ostao naredne sezone u Hapoel Tel Avivu. Potom je igrao za Kelte u Letnjoj ligi 2021, pre nego što je u avgustu potpisao za Partizan. Minulog leta takođe nije učestvovao u Letnjoj ligi, a pod palicom Željka Obradovića je pokazao konstantan napredak.

Proglašen je i za Zvezdu u usponu Evrolige u nedavno okončanoj takmičarskoj godini, nakon što je noseći crno-beli dres beležio 5,8 poena i 1,6 asistencija u elitnom takmičenju. Nadali su se možda navijači Seltiksa da bi mogao da krene put NBA ovog leta, ali Amerikanci navode da je vezan ugovorom za crno-bele, te da zbog toga neće pokušati da se nametne Bostonu preko leta.

"Ne znam još uvek, moramo da vidimo šta će klub reći. Ne znam ništa, pustite me prvo da proslavim", istakao je Madar po osvajanju titule u ABA ligi.

Navodi američkih medija ukazuju da bi budućnost 22-godišnjeg plejmejkera mogla da ostane vezana za crno-bele. Makar na još jednu sezonu.


tagovi

Jam MadarBoston SeltiksKK PartizanPartizan Mozzart Bet

Obaveštavaj me

KK Partizan
NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara