Komentari na vest

Radonjić i Cedevita Olimpija: Garancija kvalitetnog projekta približila bi dve strane saradnji

T

Tomy

pre oko 1 godinu

Možda samo izgleda da su Radonjić i CO dobra kombinacija ali ljubljančani nemaju para za to. Radonjić kao EL trener košta kao pola tima CO, plus da bi tamo radio mora da ima budžet od nekoliko miliona za nove igrače. CO je plaćala jeftino Golemca i za sledeću godinu joj je budžet smanjen jer se Petrol kao veliki sponzor povlači. Da bi imalo smisla da Radonjić tamo radi njihov godišnji budžet bi trebalo da bude makar 5 miliona eura a to je trenutno nemoguća misija zbog odnosa Tedeskija sa slovencima.
T

Toliko od mene

pre oko 1 godinu

Samo da odgovorim grobarima na ovu pljuvacinu Radonjica. Ovaj isti Radonjic je prosle sezone uzeo pored Zeljka Obradovica kup i Aba ligu, KLS necu spominjati to nije ni igrao Partizan. Znaci ako je ta "neznalica, nula od trenera" uzela to sve pored Zeljka, a Zeljko znamo ko je i sta je onda se zapitajte koliko ste kontradiktorni i koliko sami sebe pobijate.

Mr 007

pre oko 1 godinu

Resiti se Ivanovica na kraju sezone i obavezno vratiti Radonju!!!

GROF

pre oko 1 godinu

O cemu ti pricas, sa njim ekipa ako dobaci 60 poena da pevas, kada krene da gubi nema vracanja, obicno se sve zavrsi u prvih 10 minuta
R

Realno posmatrano

pre oko 1 godinu

Radonjic i Cedevita bi bili odlican spoj. Radonjic bi od njih napravio sustu suprotnost ovoga sto sada jesu. Novca imaju dovoljno da se skrpi solidna ekipa za EK i Abu, epitet moranja nemaju, a da budu gori od ovog sad tesko da mogu.

VrloZadovoljanTip

pre oko 1 godinu

Secam se,kako je ekipa bila maksimalno fizicki spremna sa Radonjicem i Gasevicem,mentalno jaka.Dupla kola EL,spavanje po aerodromima,povrede,a covek cuti i radi.Ekipa mu ne pada,tu je disciplina,sistem,a tim mnogo slabiji nego ovaj trenutno.Sve ono sto nemamo sad,sto Dusko ne moze da da timu,imali bismo sa Radonjicem.
K

Kosarkaski Grof

pre oko 1 godinu

O cemu ti pricas, sa njim ekipa ako dobaci 60 poena da pevas, kada krene da gubi nema vracanja, obicno se sve zavrsi u prvih 10 minuta
A

Astoria

pre oko 1 godinu

Nisi u pravu, ali zaista. Ivanović nije savršen trener, ali radna etika koju promoviše je na najvišem mogućem nivou. Uostalom, mnogi igrači su o tome pričali. E sad, što se tiče kondicionog trenera, ne znam ko obavlja tu ulogu u Duškovom stručnom štabu. Zvezda je u padu forme i jedino oko čega se može polemisati je to tempiranje forme. Mada je kod Zvezdinih igrača više stvar psihološke prirode, rekao bih. Lepo je o tome Vlade Đurović pričao. Vildoza je bio zvezda tima dok nije došao Kampaco, sad je Luka u drugom planu, pa možda i to utiče na njegov učinak. Nedović nijednu utakmicu nije počeo, pa i tu možemo tražiti razloge neuspeha. Ima i dosta igrača koji su dovedeni, a nemaju evroligaški kvalitet, poput Holanda, Martina, pa i usudio bih se reći, Bentila. Evrokup igrači. Uz Kuzmića koji je jednom nogom u penziji, sužava se broj igrača u rosteru. Mnogo je faktora uticalo na lošije Zvezdine partije u poslednje vreme, ali ako osvoje ABA ligu ovu sezonu bih ipak nazvao uspešnom. Nisu se ni mnogo jači timovi od Zvezde kvalifikovali za F8. Armani spucao desetine miliona, pa ništa...sada se bude, ali je ja mislim kasno. Biće zanimljiva, i uspešna sledeča sezona, ako Ivanović ostane i bude i sam uključen u selekciju igrača.

VrloZadovoljanTip

pre oko 1 godinu

@Astoria,na stranu radna etika,to je jako bitno,ali ako je jedino onda nek ide i nek otvori kosarkaski kamp,ovde je masno placen da pobedjuje,a on to ne zna.Odnos Kampaco-Vildoza,forme pojedinaca,mentalitet,sve on to treba da iznivelise,da uklopi.Mentalite,fizicka sprema itd.Nisu ovde bitni ni Armani,ni Partizan,vec vodjenje tima.Kad je Petrusev bio u sjajnom formi,kritikovao ga je.Kad je Dobric bio dobar,zakucao ga za klupu.U derbiju nemamo sut,Dobric na klupi.Vildoza u autu,Dusko ga forsira.Kampaco dosao da sedi na klupi sa Pao?Ali opet,to je sve legitimitet trenera,ko igra ili ne,nije bitno.Kljuc svega je da covek u serijama gubi 3/4 4/4,ne zna da sacuva +20.jednom,dva puta,ok ..Ali sest ili sedam,svaceg tu ima.Mislis li da mu igraci veruju?da li mu ti verujes da ce da uzme ABA?Ako za sada gubi sve redom,i ne zna da preokrene ili povuce rucnu,kako ce to da uradi u ABA.I svi vi koji ga branite sada,prvi cete da vicete da ide kad izgubimo ABA.iako se to nece desiti,bolje da ide sad.
B

Bacaju

pre oko 1 godinu

pare bzv.Čovek prosek.
D

Donnie Brasco

pre oko 1 godinu

Jedino ako su ludi da uzmu Radonju. To sve gura Miško, da ima još jedan klub koji će da muze i da im plasira svoje polutane i Amere koje niko neće. Radonjić, Trinkijeri, V. Jovanović (BUD), Džikić….to su sve sigurne kuće za Miškove igrače.
S

ShoneGrobar

pre oko 1 godinu

sve I nekako ali zasto trinkijerija stavljas u isti kontekst sa ovima? Mislim da je covek stvarno jako dobar trener. Dobar motivator I elokventan. uspeo je da izvuce maksimum iz onog roostera partizana iz Doba korone. 2x zaredom usao u top 8 sa bayernom I bio jako blizu da ode I na F4. Sad Ima pobedu manje od Zvezde ili tako nesto a igra celu sezonu sa 4-5 bitnih igraca van tima zbog povreda. Stvarno cenim tog coveka I isto bih rekao o njemu da je Kojim slucajem dosao u zvezdu I pokazao znanje i kvalitet kao u partizanu I ostalim klubovima gde je bio trener. Uostalom trenutno je na radaru reala a oni nece bilo koga uzeti pa ni pod razmatranje osim ako ne veruju u njegov rad I kvalitet.
K

Kepeco

pre oko 1 godinu

Posle fijaska sa Panatom,Radonji ne treba tako veliki klub.Treba poceti sa Sutjeskom,sledeca Podgorica,pa tek onda neki osrednji abaligaski klub.
J

Jtd

pre oko 1 godinu

Uskoro ce za prepoznavanje dobrog trenera uslov biti da je dobio otkaz u prethodnom klubu. Radonjic je jedan od boljih primera
N

Nikad

pre oko 1 godinu

Neću shvatiti, šta je ta Olimpija uradila. Tedeski je prošle godine izjavio, ovo više nije Olimpija, možda nosi u imenu to ime, ali to nije taj klub. Nešto u tom smislu je izjavio. Klub koji je u bivšoj državi imao 6 titula, neshvatljiv potez Slovenac. A još im dođe čovek iz hrvatske, samo da znate slovenci i hrvati se uopšte ne vole. Verovatno je on poreklom Italijan.
D

Da se

pre oko 1 godinu

Ispravim, otac Svetozar, majka Đurđica, liči mi na Srbina, rođen u splitu.Verovatno izmenjeno prezime.
Ј

Јосиф

pre oko 1 godinu

Фамилија Тедески је јеврејског порекла! Ни срби ни хрвати. Тоје изјавио његов брат у интервјуу, невезано за спорт него за бизнис. Позз
G

Gostkg

pre oko 1 godinu

Dokazao se prosle godine kad je urnisao Gosn Zeljka
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Koliko para za bacanje ima taj Tadeski? Rudonji dati ugovor posle fijska u Atini? Pa to može samo neko ili neuk ili ucenjen. On treba da ide u matični savez malo da se vežba da igra pet na pet jer to u ABA nikada nije imao prilike, kad Legenda zatvori sudije a navijači biju protivnike. E pa ako se dokaže u nekoj tamo Bjeloj ili Đenovićima onda polako, Sutjeska, Mornar, Budućnost pa tek onda ozbiljna košarka
S

Statler

pre oko 1 godinu

Tipičan komentar prosečnog stanovnika Srbije. Više od života voli da gura nos u tuđi novčanik i priča o stvarima o kojima nema pojma. Ako si toliko pametan zašto ne pošalješ CV Tedeskom i apliciraš za trenera ili savetnika?
T

To

pre oko 1 godinu

Je, tipičan komentar. Svakog stanovnika ove planete, koji non stop vise na portalima i društvenim mrežama, nije to samo naš sindrom, nego bolest čovečanstva.
r

reb8888

pre oko 1 godinu

...prvo, vidim u atini su procvetali od kada je on otisao, ni jedan laso nece da preuzme jer vidi da nema sa cim da radi nego hoce novi tim sledece sezone. a radonja ima vise trofeja nego ti mozes da uradis sklekova. sada se vidi sa kakvom ekipom je obradovicu prosle godine uzeo sve, sa holinsom koji igra 3 min u makabiju, volters kao i svi u pao a kalina bio prvi napadac...za njega je cedevita pun pogodak, imaju dovoljno para za ono sto njemu treba i ako zvezda i partizan ne odrze ovaj finansijski nivo, nece im biti lako protiv njega...
O

Opoo

pre oko 1 godinu

Pa jesu, pobedili su zvezdu 😂
@

@opoo

pre oko 1 godinu

pa zvezdu su pobedili i kada je on bio trener, u gostima.