""
""

Rekord pada? Crveno-bele boje preplavile ulice oko Arene, kao i tribine (FOTO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 02.04.14. | 18:15

Navijači pristižu sa svih strana, a napomena je da su sve postavljene fotografije uslikane nešto više od dva sata pre meča...

Posle utakmice sa Budiveljnikom mnogi navijači, ali i članovi uprave Crvene zvezde pomenuli su da trenutni rekord Arene i evrokupova, koji iznosi 24.232 navijača, a koji je postavljen baš u prošlu sredu, ne može biti oboren... Međutim, da li zbog lepog vremena, činjenice da Zvezda igra jednu od najvažnijih utakmica u sezoni ili kako bi izbegli gužvu, ali Delije su već dva sata pre početka istorijskog susreta sa Uniksom bukvalno preplavili ulice kod same Arene, ali i oko najveće dvorane na Balkanu. 

Navijači dolaze sa svih strana, laganim korakom, autobusima GSP, automobilima, motorima... Crveno-bele boje dominiraju ulicama, a sve te boje ispuniće tribine Kombank Arene, gde će se od 19.30 sastati Zvezda i klub iz Kazanja.

Izabrane vesti

U ovom trenutku, sat i po vremena pre početka susreta sever je gotovo skroz pun, ostali delovi se lagano popunjavaju, ali se već sada, onako u pozitivnoj neverici nameće pitanje - mogu li navijači kluba sa Malog Kalemegdana da postave nove standarde i obore rekord koji je zaživeo pre tačno sedam dana, na istom mestu...

Ispred i oko same Arene vidi se ogromna gužva, veća nego na meču sa Budiveljnikom, iako je u Areni već oko 13.000 navijača.

Osim standardnog dočeka za gostujuće igrače, crveno-beli košarkaši su dobili jake aplauze, ali najveće je zaslužio Čarls Dženkins, heroj iz utakmice od pre sedam dana. 

U Areni se trenutno nalazi i Vlade Đurović, bivši trener Crvene zvezde, a na terenu su se pojavili i čuveni igrači iz generacije koja je osvojila Kup pobednika Kupova 1974. godine. Na tribinama su i košarkašice Crvene zvezde, kao i Vladimir Radmanović, bivši kapiten i legenda Igor Rakočević, koga su navijači dočekali sa pesmom:
"Ti si naš kapiten Igore".

MOZZART Sport će vas, kao i svaki put do sada, obaveštavati o svim dešavanjima pre, tokom i posle utakmice.

(FOTO: MOZZART Sport/ Nikola Stojković)


tagovi

UniksSrbijaKombank ArenaEvropaEvrokupFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara