Dok Rivers (@Reuters)
Dok Rivers (@Reuters)

Rivers napustio Kliperse

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.09.20. | 23:56

Rastanak posle sedam godina...

Posle sedam godina na klupi Los Anđeles Klipersa Dok Rivers je rešio da se povuče sa te funkcije, javljaju američki mediji. Šampion sa Boston Seltiksima iz 2008. godine imao je za cilj da do prstena dođe i sa Klipersima, međutim neočekivano je zaustavljen u polufinalu Zapadne konferencije, i to pošto je prokockao prednost od 3:1 u seriji sa Denver Nagetsima.

Izabrane vesti

"Hvala Klipersima za svu podršku koju su mi pružili. Kada sam preuzeo ekipu imao sam cilj da od ove franšize napravim pobednički sastav, destinaciju u koju svaki igrač želi da dođe. Želeo sam da osvojimo šampionsku titulu. Uspeo sam da ispunim mnoge ciljeve, ali neke nisam, pa sam vrlo razočaran onim što se dogodilo. Kada znate da vaš tim ima mogućnost da bude šampion, a sve završi kako se završilo - uopšte vam nije lako. Hvala svim trenerima, igračima i osoblju koji su bili deo tima dok sam bio trener. Najviše sam zahvalan navijačima, prošli smo zajedno kroz mnogo toga", poručio je Dok Rivers.

Los Anđeles Klipersi važili su ove sezone za jednog od najvećih favorita za tron. Nisu uspeli da dođu do finala i Rivers je rešio da ode. Nijednom za sedam godina iskusni strateg nije uspeo da uvede ovaj tim u finale konferencije, a jednom je čak ostao bez plej-ofa.


tagovi

Dok RiversNBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara