Marko Simonović (©Star Sport)
Marko Simonović (©Star Sport)

Simonović u završnim pregovorima sa Crvenom zvezdom

Vreme čitanja: 1min | pet. 10.07.20. | 22:44

Iskusno krilo treći put na Malom Kalemegdanu

Povratak na pomolu! Prema pisanju portala Nova.rs, nekadašnji prvotimac Crvene zvezde Marko Simonović u završnim je pregovorima sa Crvenom zvezdom, što znači da bi uskoro mogao da postane novo pojačanje ekipe Saše Obradovića.

Simonović je već u dva navrata nosio dres crveno-belih, a i sam je izjavio kako je prošlog leta bio nadomak povratka, ali je to onemogućio bivši trener Milan Tomić. Obradović očigledno ima drugačije mišljenje o ovom igraču i smatra da njegovo iskustvo može da bude dragoceno za crveno-bele u predstojećoj evroligaškoj sezoni.

Izabrane vesti

Crveno-beli su prethodno angažovali Lendrija Noka, Džordana Lojda, Korija Voldena i Lengstona Hola, što znači da su izuzetno blizu sklapanja kompletnog mozaika ekipe za narednu sezonu.

Simonović (34) je promenio veliki broj klubova tokom karijere. Počeo je u Lavovima 063, a potom igrao za Ergonom i Ostende. Košarkaški je eksplodirao u Hemofarmu, a pre prvog dolaska u Crvenu zvezdu igrao je za Budućnost i Albu. Između prva dva mandata u Crvenoj zvezdi igrao je u Ortezu, a potom je dve sezone proveo u ruskom Zenitu. Nakon što je mu je propala mogućnost da se vrati u Crvenu zvezdu, prošlog leta je potpisao za Cedevita Olimpiju. Sada je konačno došao novi trenutak za povratak u crveno-beli dres.


tagovi

Marko Simonović

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara