Nenad Stefanović (©Star Sport)
Nenad Stefanović (©Star Sport)

Stefanović: Nijedan poraz ne doživljavam tragično, momci na parketu pokazuju da li su pravi ili ne

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.06.22. | 21:05

“Džons se više ne vraća, nadam se da će Nevels ostati“

Posle gotovo mesec i po pauze od poslednje takmičarske utakmice, košarkaši FMP vratili su se na teren i u duelu sa Crvenom zvezdom jasno se videlo koliko im fali rutine, forme i naravno pojedinih igrača kojih nije bilo u sastavu.

Trener Pantera Nenad Stefanović na kraju je pružio ruku boljem od sebe i čestitao pobedu, uz želju da vidi bolje i više od svojih momaka za dva dana.

Izabrane vesti

“Ima dosta faktora koji su uticali da utakmica bude ovakva sa naše strane. Predugačka pauza, odsustvo pojedinih igrača koji su jako bitni, a i prvi ozbiljniji minuti za neke igrače. Ali, to nije izgovor za neke stvari koje nemaju veze sa talentom. Pokušaćemo u nedelju da budemo bolji. Nijedan poraz ne doživljavam tragično, a iako nam je prvi ovakav u sezoni nadam se da ćemo nešto da naučimo iz svega ovog“, izjavio je Stefanović i dodao:

“Mogli smo bolje u nekim osnovnim košarkaškim segmentima, malim faulovima, postavljanju, boljim odlukama... U razvoju svakog mladog igrača mnogo je uspona i padova, na njima je da pokažu da li jesu ili nisu... Imaju sve, podršku razumevanje i minute, parket će pokazati da li su pravi ili ne“.

FMP je pred samo finale dobio potvrdu da će naredne jeseni igrati u FIBA Ligi šampiona, a Stefanović je potvrdio da se najbolji igrač Brajs Džons više neće vraćati u Železnik, kao i da se nada da će Geret Nevels ostati.

“Džons se sigurno neće vraćati u FMP, za njega je postojalo veliko interesovanje još na polusezoni. On se vratio kući i tako završio sezonu, to je bio dogovor unutar kluba. Nevels je igrao sa 30 odsto stanja svoje ruke, ona i dalje nije dobro, nadam se da će biti bolje u narednom periodu i da će ostati kod nas“.

Druga utakmica finala igra se u nedelju od 20 časova u Železniku.


tagovi

Nenad StefanovićFMP ŽeleznikKošarkaška Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara