Komentari na vest

Sve veće šanse da ABA liga ima dva učesnika u Evroligi!

M

Mijat 8

pre gotovo 2 godine

Nema sanse dok god je Bertomeu na celu evrolige on to i govori bez obzira koliko wild karti moralo biti podijeljeno.. on govori o trzistu mada nema logike. Zaligiris iz kaunasa ima licencu a Partizan nema a kaunas sa 300 000 stanovnika a kad im je dao.licencu Partizan je bio stalno u evroligi.. i te licence inace minimalizuju domaca prvenstva sportski aspekat jer bilo ko da osvoji u grckoj recimo osim olimpijakosa i panatinaikosa ne moze ici u evroligu ili u izraelu osim.makabija.. aba liga treba da ima 2 sigorna predstavnika ali ga nece imati cak i da bude najjaca liga u evropi jer Bertomeu ne gleda kvalitet prije ce ubaciti 3 tima iz velike britanije.. a i prica sa trzistem je bez logike jer za pobjedu svaki klub dobije oko 30 000 evra sto je premalo za evroligu.. Ali eto ovi klubovi sa licencom nece protiv toga jer imaju garantovano ucesce i zato to traje ovoliko dugo..
Ж

Жоржо

pre gotovo 2 godine

Јел то сад Хрвати не напуштају Абу? Питам због Чеха,Словака и одталих сила у кошарци којима прете Хрвати доласком у њихову лигу...
S

Saleee1990

pre gotovo 2 godine

Ne zamajavajte narod... Svaki put pišete da imamo šanse. Treba da budemo srećni i sa jednim mestom, i to nam je puno na šta ličimo.
G

Goliša

pre gotovo 2 godine

Rezltati naših klibova pokazuju baš to što ste napisali
V

Vfjc

pre gotovo 2 godine

Zvezda za plate daje 250% posto budzeta. U El, nj piomir ne mogu da napune protiv bilo koga.
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 2 godine

koj ce mo mi moj u EL ? da nas pune ko komsinicu i budemo samo brojka vise !!
V

Visente Del Boske

pre gotovo 2 godine

Sad kad prodju u EL cedevita i buducnost 😂😂
G

Gostić

pre gotovo 2 godine

Nije nerealno
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

...eto neke sanse za bivši Partizan da ponovo bude poslednji u EL.
G

Gule

pre gotovo 2 godine

Zar je neko sumnjao da bi turcin dolazio u nasu kosarku da mu nine obecana EL. I ako ne osvoje ABA ligu platice im drzava ucesce u EL....
N

NAJVECI IMIDZ

pre gotovo 2 godine

MA ZNA SE KO JE KO U KOSARCI ! KOSARKA NE POSTOJI OD JUCE !
K

Kajzer soza

pre gotovo 2 godine

Zvezda je uvek ulazila u el zasluzeno! To ako nije osvojila aba,bila je barem finalista A ona sezona kad je bila korona se ponistila skroz pa je zato igrala. Nezasluzeno je kada si SEDMI u aba u onda igras evrokup

Ds

pre gotovo 2 godine

A nije ne zasluzeno kada ne udjes u finale regionalne lige pa igras Evroligu za Evrokup bukvalno nemaju koga da ubace pa zovu ko hoce da malo podignu nivo sa timom koji je nekada bio sampion i ciji ce navijaci puniti halu inace je drugo takmicenje koje se cak i ne isplati kao i Evroliga ali je ona bar najace takmicenje.
@

@Ds

pre gotovo 2 godine

Brate,da li moze neki znak interpunkcije? To su znakovi koji izgledaju ovako: , . ! ? Ima ih jos ali ovo ti je dovoljno za pocetak
j

juzni

pre gotovo 2 godine

kako vas nije sramota kada se vasi kosarkaski, a i uspeai u fudbalu bas sad poklapaju zadnji 7-8 godina.....pa 30.god vas nema,a ljubomorisete sad...a videcete da Partizan uzima ABA ligu i to preko vas...
A

Ab

pre gotovo 2 godine

Grobari to nisu navijači... To je dijagnoza...
K

Ko ih ne zna...

pre gotovo 2 godine

Znaci nece biti struje,goriva,gasa ali ce se zato kao iz pi... platiti ucesce u EL da bi svi sultanovi svedoci bili srecni?
G

Gospode

pre gotovo 2 godine

Napredni svedoci poceli da luduju vec?
E

Esex

pre gotovo 2 godine

Neverovatno je da ova vest nije obradovala i jedne i druge navijace
Č

ČikaMirko

pre gotovo 2 godine

Setimo se Toleta i izbacivanje iz kvalifikacija za LŠ Crvene Zvezde i guranje Partizana u istu i fantastični rezultati te sezone su usledili, Ael i Tun, pa da se to dogodilo Partizanu, da na ustrb Partizana Zvezda igra kvalifikacije za LŠ, pastorčad bi vrisnula i crkla na licu mesta. A Crvena Zvezda je te sezone imala bolju ekipu od Partizana i ne bi se obrukala kao Partizan te sezone u Evropi, ali ovde je izgledami bitno zadovoljiti mrznjom zadojene grobare koji mrze sve sto je srpsko, posebno mrze Vojvodinu iz Novog Sada jer to im je i bio jedini konkurent posle raspad aSFRJ ali Vojvodina nemaše Čika Mirka Marjanovica premijera drzave i u isto vreme predsednika kluba.
Č

ČikaSlavkoKomar

pre gotovo 2 godine

Živeo Slavko Komar, živeo Penezić Krcun naši osnivači i mrzitelji svega što je srpsko!!
N

Nemzdf

pre gotovo 2 godine

Sport si drugar omašio. Idi komentariši tamo mani se košarke
s

sportski pozdrav musavi

pre gotovo 2 godine

Cika Mirko dao za Divca milku da igra 2 utakmice za vas. A ti nastavi da mrzis,lupas i pises romane
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

Botino jedna ti da imalo srama imas kao sto nemas ne bi se javljao za AEL jer su momci super igrali tada,koliko su bolji tim imali od Partizana predvodjenog Scepovicem a o Tunu tek da ne pricamo,tim iz kojeg je Bazel pokupio nekoliko igraca kao i vi vaseg kasapina Sanoga a Tun je toliko los bio da je dosao u evropske kvalifikacije pored toliko boljih od sebe a u to vreme je imao i vise igranja u Ligi Sampiona od vas medjutim sta moze bot osim da zaboravi da ih je Nojsatel Ksamaks ponizio ali je zato Tun bruka.Da ne pricamo o Zerminal Ekerenu,CSKA Kijevu,Poloniji Bitom i tako dalje...

Za Mirka M.

pre gotovo 2 godine

Za to vreme kad je on bio na tim funkcijama titule osvajao drugi klub i od drugog kluba se pravio Evropski sampion tako je guran Partizan.
G

Gost111

pre gotovo 2 godine

Ponovo lozenje grobara?
e

excell

pre gotovo 2 godine

Znas li za koga navijas?
p

punter 4.mil

pre gotovo 2 godine

Zvezda koja redovno igra EL svake godine i osvaja ABA ligu zadnjih 10-11 godina za redom zasluzuje nista manje nego 10-o godisnju licencu u EL! A po cemu to EL zasluzuje klub iz laktasa koji ni jednu jedinu titulu osvojio nije preko 10 godina a o EL i da ne pricam,zadnji put su je igrali jos kad je tito bio ziv,toliko je to davno bilo da se toga ni penzioneri vise ne secaju! EL se ne moze "kupiti" na silu sa 50 mil.budzetom i punterom od 4.mil,to tako nece da moze!
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Kojih bre 4 miliona za Pantera, kojih 50 miliona budžeta. Toliko ni Barsa, Real, CSKA nemaju. Smanji doživljaj dečko. Pregorećeš od izmišljanja. Lepo je jedna organizacija, koja se bavi tim stvarima, dostavila podatak da imate 3 miliona veći budžet. Možda zbog 2 kluba u vlasništvu legendarne sportske porodice. Jedan je čak i legenda verovatno i tebi kao nekima veća od Žoca.
G

Gostqueieieie

pre gotovo 2 godine

a gde je zvezda bila pre toga sto partizan nije dobio licencu kad cas nije bilo na kosarkaskoj mapi ili zaboravljas ili si rodjen 2005
L

Laufer

pre gotovo 2 godine

Da li mozete manje da lazete oko tih godina...pre 11 gidina Partizan osvojio triplu krunu,pre deset takodje.Pre devet ABA ligu i titulu domacu.Pre osam titulu,Cibona ABA ligu.Vi ste osvojili prvu ABA ligu 2015.takodje i titulu posle 17 godina! Da li vas bar malo nije sramota?

Bojan Urosevic

pre gotovo 2 godine

Ne igra takozvana Zvezda 10 ili 11 godina nego 8 od toga 3 ne zasluzeno jednom umesto Cibonu jednom umesto Igokeu I jednom kad je bila 4 na tabeli I prekinuta sezone zbog Coronu.

Ima jedan tim

pre gotovo 2 godine

Da se i ja nadovezem sta predstavlja ta Zvezda u Evroligi koje dostignuce naspram uspeha Partizana jeli mozda popularna bila po izbacivanju mladih igraca kao Partizan jeli njen trener dobio nagradu za trenera godine a 2 igraca Novica i Bogdan za najbolje mlade igrace.
A

Alimpije

pre gotovo 2 godine

Klub koji u ABA ligi bio cak 8 na kraju prvenstva nije se ni plasirao u play off,i krka bila bolje plasirana od njih na tabeli,Klub koji titule i EL video nije cak punih 10 godina koliko igraju amaterski cipiripi kup,Klub koje je za uvek ugasen 2007 u laktasima nakon fuzije sa igokeom,Klub koji ni jednog jedinog reprezentativca izbacio nije zadnjih 10 godina,Klub koji je najveca bruka u amaterskom cipiripi kupu,pobedjuju ga najgori moguci klubovi poput:Burga,Trenta,Metropolitena,Huventuda,Krke,Borca 2x za redom,Burse tuti fruti..itd itd i nakon svega toga takav klub od drzave i rezima dobije bukvalno Neogranicen budzet od 50+ miliona pa se bahati i dovodi igrace po 3-4 mil evra,poput pantera,ledeja,letonca iz NBA,alena iz sandzaka,lesora,vukcevica iz Reala..itd itd i sad na sve to jos drzava hoce da im bukvalno Kupi igranje u EL pa makar i ne osvojili ABA ligu ove sezone, pa tako nesto nije vidjeno u istoriji kosarke u celom svetu od kako se igra na planeti zemlji niti ikad zabelezeno u istoriji!
B

Boža 2211

pre gotovo 2 godine

A koga je Zvezda napravila u poslednjih 10 godina za reprezentaciju osim Gudurića? Ove godine tim gde je najmlađi igrač Lazarević. S kim je Zvezda igrala u Cipiripi kupu pre nego što je protiv pravno ušla u EL? Budiveljnik? Da nije bilo Bože Maljkovića opet bi Vi igrali Evrokup. Dule dok je bio svake sezone smo imali potencijalna nova 2 asa za repku a ne ovo. Komentar totalno bez smisla.
p

podesen

pre gotovo 2 godine

Priča navijač kluba koji je bio ugašen i 3 puta igrao evro ligu a da na terenu istu nije zaradio.Nije vidjeno niti će biti ikada.
_

_000932.3705edf250a4483ba2f86b5c06b6839b.1904

pre gotovo 2 godine

Sine, nauci sta je fuzija? To je ono sto se desilo 2011. Kada je KK CZ ugasena a Fmp promenio ime. O kakvoj fuziji sa Igokeom ti pricas i tebi slicini bolesnici? Oba kluba su nastupala u svojim takmicenjima, Partizan Igokea u Nlb ligu tada, i nasoj ligi, Igokea-Patizan u Premijer ligi BiH...
G

Gos

pre gotovo 2 godine

Partizan će igrati EL sledeće godine i to kao šampion ABA lige.
G

Gost88

pre gotovo 2 godine

😂😂😂😂😂😂😂
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Vidim pominje se malo, malo Lietkabelis a oni vode u seriji u plej ofa tamo 2-1 protiv Žalgirisa. Ne znam šta ovde smeta pojedinima da Partizan i Zvezda igraju EL. Neko ludilo, neka mržnja 🤔
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

Zalgiris amateri rekli bi neki da nisu igrali nedavno protiv njih
p

podesen

pre gotovo 2 godine

Zvezda je zaslužila licencu,kad je himna evro lige oni joj zvižde a delije bojkotuju Aba,neznam da li bojkotuju i evro ligu .
M

MVPČAČAK

pre gotovo 2 godine

Zanimljiva stvar je što navijači kkczv više vole da PARTIZAN ne igra EL nego oni da je igraju.A nisu svesni da će PARTIZAN tu EL igrati i da će je za dve-tri godine OSVOJITI,Živi bili pa videli.
B

BD

pre gotovo 2 godine

Verovatno,Zagorac MVP,Dangubić u prvoj petorci,Koprivica u drugoj.Kakav šnj igrač Larkin.VasaJasubelei ostala boranija,ipak su to Evropski Boston Seltiksi SUVA QRCA 10 godina.
d

dosta vise klinci

pre gotovo 2 godine

Kako mi ide na zivce ova klincadija koja se samo svadja koliki je budzet,ko se kome sklanja a polovina nije ni osnovbu zavrsila. Napravite forum mozzart kids da idu tamo i ostave na miru starije da lepo komentarisu. Od 70 kom,65 klinacaka prepucavanja
R

Raša P

pre gotovo 2 godine

Ako Zvezda osvoji ABA ligu imaćemo 2 predstavnika, ako Partizan osvoji onda idu Budućnost ili Cedevita uz osvajača.
D

Dorijan

pre gotovo 2 godine

Ako postoji pravda KK Zvezda bi trebalo da dobije visegodisnju licencu. Igokea/Zagorje to ne zasluzuje ni po jednom parametru.
N

Nejj

pre gotovo 2 godine

Na osnovu čega KK Zvezda MTS ne zaboravi taj prefiks jer brz toga ne bi postojali zaslužuje licencu. Navijači zvižde himni EL zašto bi je onda zaslužili.
F

Fmp 2011

pre gotovo 2 godine

Ona nazolost vise ne postoji! A Fmp” kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove “ je zasluzio jer sa najvecim budzetom u istoriji Aba lige od osnivanja 2011 god je uvek bio medju top 17 ekipa u Evroligi! A da ne pricam o bagatoj istoriji ekipe iz Zeleznika koja traje evo vec 10 godina!
D

Dorijan

pre gotovo 2 godine

Ako postoji pravda KK Zvezda bi trebalo da dobije visegodisnju licencu. Igokea/Zagorje to ne zasluzuje ni po jednom parametru.
p

plavac

pre gotovo 2 godine

ljolj,a po čemu je to fmp zaslužio?možda zbog poluprazne arene,nabijanja koš razlike?
B

Bora23

pre gotovo 2 godine

ne znam samo po cemu je Igokea zasluzila licencu, vestacki klub, upumpavano na desetine miliona evra svake godine da bi sta ispali odma u Evrokupu?
B

Bartomu

pre gotovo 2 godine

“Bertomeu once more emphasized the new strategic markets for the EuroLeague growth, which remain France, Germany, the UK, and Italy.” Svi ce dobiti pozivnicu pre jos jednog kluba iz Abe, bez lozenja
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

Posle svega u sta se ovaj "sport" pretvorio poslednje sto bi trebalo da tezimo kao klub je igranje u toj javnoj kuci od takmicenja ali isto tako poslednje sto narod ovde ima je moral i postovanje prema sebi.Nazovimo ga takmicenje iako to odavno nije u kojem kao NBA igraju jedni te isti jer je placeno sve godinama unapred,to treba da predstavlja najbolju kosarku?Taj da ne psujem ovde sa slike ne moze toliko uvreda da primi a da bude dovoljno koliko je zasluzio sto je obesmislio evropsku kosarku.Takmicenje gde Izrael,Francuska,Spanija i Italija imaju svoje sampione koji nisu imali "prava" da igraju zato sto nisu placenici.Igraju se zanimljive geografije,toliko velikih klubova su ugasili zarad svog plasticnog placenickog projekta a Srbi trce glavom bez obzira kod njega nakon svega sto je uradio,pogotovo to vazi za Partizan.Godine izmisljotina i ucenjivanja a ti opet trcis kod njih.Koliko malouman moras da budes?FIBA Liga Sampiona u svakom smislu od sportskog do finansijskog svetlosnu godinu ispred ovih!Vise od svega bi voleo da osvojimo ABA Ligu a da to stvorenje sa slike izmisli nesto novo i zabrani opet da igramo to placenicko takmicenje jer ni vi "navijaci" Partizana pre svega ocigledno za bolje i niste!
n

nebo

pre gotovo 2 godine

Sve je to bajno i sjajno, nego da li ce to opet drzava da finansira rupu bez dna , zvana EL??
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

Jok i nece...Pa mi kao narod ocigledno uzivamo kad nas muce da trazimo jos
F

Fiat

pre gotovo 2 godine

Krenulo loženje grobara, doduše malo ranije nego obično, ali u suštini zna se ko dobija a ko mora da cvili da dobije mrvice. Ako i kojim slučajem dobiju da li će prihvatiti? Bilo je ovde svakakvih moralnih odgovora u vezi Zvezde, da vidimo šta kažete za vas ????
p

podesen

pre gotovo 2 godine

Kad bi Partizan ušao u evro ligu,mogu samo da zamislim koga bi sve doveli,a zvezda igra sa Cirbesom,Davidovcem,Lazićem.
k

kalinic

pre gotovo 2 godine

to je poznato.kad ste bili ucesnici ranijix godina dovodiliste dista dobrix igraca i onda ste imali po sezoni tri cetiri pibede.a zvezda sa lazicem i dagubicem cilbersom svake godine po deset do sesnes pobeda
@

@kalinic

pre gotovo 2 godine

Em si nepismen em se praviš glup i lažeš da smo dovodili DOSTA DOBRIH IGRAČA?!Kojih to?Mekejleba koji je bio očajan na početku?Daloa???
K

K R O J F

pre gotovo 2 godine

Da postoji razum a nema ga strukture sa ovih prostora bi probale da naprave zajedničku ligu sa recimo Grcima, Izraelom, Rusijom itd. Veće tržište, kapital, sportski izazov itd.
M

Milan.2303

pre gotovo 2 godine

Pa nasi klubovi nemaju para do Ljubljane da odu a ti bi druze da ih saljes u Tel Aviv, Moskvu, Kubanj, itd... Nesto mi to ne pije vodu uopste. :)
b

bgcz

pre gotovo 2 godine

naši klubovi koji igraju Aba ligu, imaju novac da odu do Izraela ili Atine. To bi privuklo sponzore koji bi pokrivali te stvari. Aeroflot, Aegean i još neka avio kompanija i eto ti. Novo Mesto se nikome ne isplati da se gostuje. Ionako doprinos za potencijalna dva mesta u Evroligi imaju samo Zvezda i Partizan. Zagreb, Split, Zadar, Ljubljana i Podgorica bi se realno samo ogrebali o to (kao i od Kraljevine SHS), eventualno i malo na neke stare zasluge i stare evrotitule.
D

Djurgården

pre gotovo 2 godine

Milan2023 Kubanj nije vrad kao Tel Aviv i Moskva. Kubanj je regija,a Lokomotiva je iz Krasnodara.
R

RRRS

pre gotovo 2 godine

Krenula je masinerija, ali kao i svake prethodne godine jedini ucesnik u EL ce biti KK Crvena zvezda tako da dzabe spinovanje i uzaludna nadanja..
B

Bjjh

pre gotovo 2 godine

KK Zvezda MTS. KK Zvezda ne postoji
J

Jedvacekam

pre gotovo 2 godine

Leto i uplakane grobare kad opet dobije neko drugi pozivnicu. A novinari samo loze.. EL nikad nece dozvoliti dva tima iz Aba lige.
p

podesen

pre gotovo 2 godine

ne znam samo po cemu je zvezda zasluzila licencu, vestacki klub, upumpavano na desetine miliona evra svake godine da bi sta? igrali top 19
F

Fiat

pre gotovo 2 godine

Bolje top19 Evrolige, neko top16 cipiripi kupa!
N

Nenad NBG

pre gotovo 2 godine

Nema od te price nista. Pre cu poverovati da ce tursko privatno takmicenje ubaciti jos jedan turski klub, nego da ce ABA dobiti jos jednog. Cudo je i to jedno mesto...
G

GostRider,onaj pravi

pre gotovo 2 godine

A Delije i Grobari muuuuk😆Sad je sve vise nebitno za ovu sezonu
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Ako postoji pravda KK Partizan bi trebalo da dobije visegodisnju licencu. FMP to ne zasluzuje ni po jednom parametru.
I

Ivan FCRS

pre gotovo 2 godine

Mislis KK Igokea zepter? Da igra na osnovu dve pobede u EL za 20 godina?
H

Hepek

pre gotovo 2 godine

Sinoc na poluvremenu utakmice barsa-real napisase ko je sve osvojio evroligu,nisu napisali partizan. Nisu napisali zato sto je nije ni osvojio,nego je osvojio fiba ligu sampiona
S

Skakadak

pre gotovo 2 godine

Zvezda igra evroligu vec jedno 8 godina i stalno se prica kako beograd mora da ima dva predstavnika u el. Kad su grobari igrali svojih 10 sezona tada niko nije spominjao kako beograd treba da ima dva kluba u el. Samo ih gurajte na silu,pa kad puste i bursu u el. plakace svaki dan
p

podesen

pre gotovo 2 godine

Nema Bursa budzet ,Valensija je favorit ali opet .
S

Svasta

pre gotovo 2 godine

Bursa nema budzet? Grad od 4 miliona ljudi , gde su svi poludeli za kosarkom posle ovogodisnjeg uspeha. Hala im je prepuna svaki mec. Turska ekonomski jaca od celog balkana i oni ne mogu da obezbede budzet? A siromasna Srbija moze da finansira sva kluba u evroligi? Na kraju krajeva zasto se igra evrokup ako finalista ne udje u elitu, da bi usao neki partizan jer je zaboga on institucija , ima cudesnog trenera, ima tango smrti i palme njisu grane?
S

Sima Arauho

pre gotovo 2 godine

Pa zar ovaj Katalonski gangster koji je upropastio Evropsku kosarku ne odlazi u penziju?!
g

gosttt

pre gotovo 2 godine

Jedini klub koji je obezbedio el sledecevsezone je zvezda,zvezda ima licencu samo ne znam iz kog razloga se to drzi u tajnosti vec godinu dana …
p

podesen

pre gotovo 2 godine

Zvezda nema licencu,sam je Čović o tome pričao i rekao još da ove godine zvezda učestvuje ne kao prvak Aba već kao brend,tako da dugo neće tim iz Srbije imati licencu.Obradovic nije tek tako došao,neko mu je nešto obećao u vezi budžeta i podrške za evro ligu.Kad bi oba naša kluba igrala evro ligu AV bi bio na konju,samo ne pitaj Partizan za lovu,imaju upravni odbor sastavljen da koliko su u njemu pojedinci bogati mogu da pariraju i gazdi Armanija .
g

gostttt

pre gotovo 2 godine

@presedan…zvezda ima licencu ,dobila je na 2 godine,prosle godine ko god da je osvojio aba ligu mi bi iski u el,takodje i ove godine mi idemo u el a drugi klub ce verovatno biti pobednik finala…sto se tice partizana,partizan ima novac zahvaljujuci avu ,jer je on licno dao obecanje obradovicu za budzet od minimum 15 miliona,imas izjacu vaseg predsednika gde je to potvrdio…od citavog budzeta partizana 70-80% je dao vucic …imas dokaze gde i obradovic i ostoja se zahvaljuju vucicu i pricaju da bez njegove pomoci partizana ne bi bilo cak je i samvucic rekao da je veliki novac dao partizanu u kosarci….a nesto se vise ni ne cuje vucicu ped***,hmmm ima li veze to sto navijaci na tribinama cute?;)
D

DzoniRS

pre gotovo 2 godine

Ima nade za Partizane. Para svakako imaju, bice po budzetu u vrhu EL ako udju. Sad jos samo da vidimo da li ce oni biti izabrani posto sampioni biti nece...
B

Brojcanik

pre gotovo 2 godine

Ima da budemo sampioni samo da ti moras da smislis jos stotinu nikova i samo da gledamo tvoje suze biserne, neprocenjive!
A

Ab

pre gotovo 2 godine

Naravno da bi bilo dobro da idu i Zvezda i Partizan... Ali ja kad vidim ove navijače Partizan koji govore da njima nešto pripada, da im je tu mjesto, da su gromada, institucija, povraća mi se... Momci,rezultati, trofeji, plasmani u evropska takmičenja se obezbeđuju na parketu, nema "ZASLUGA", to postoji samo u vašim glavama... Ako ćemo po zaslugama, onda iz regiona prednost za evroligu imaju i Split i Cibona koji imaju više evro titula... Vi ne podnosite da imate konkurenciju ni u čemu, odmah plačete, kukate, ništa vam nije pošteno... To je za dijagnoze...
L

Lektor

pre gotovo 2 godine

Sve si napisao sjajno pogodio u srz, samo napisi umesto Partizan u kosarci zvezda u fudbalu i shvatices koji ste jadnici i koliko kukate i koliko ste naporni, brojcaniku.
L

Lebac18

pre gotovo 2 godine

O kojim zaslugama vi pricate? Sad cu samo da upotrebim model koji vi koristite u fudbalu.. Imate par sezona u Evroligi...Za sve te sezone, da li ste nekada usli u top 8? Makar jednom? Partizan ima veliki broj top 16, zatim par puta top 8 i final four gde je zavrsio cetvrti izgubivsi jedva od Olimpijakosa posle produzetka i isto tako od CSKA u borbi za trece mesto.. Ako ste i malo realni onda treba da priznate da kao sto je Zvezda mozda institucija u fubdalu za Partizan, to je Partizan za vas u kosarci i to je to.. A to da se Evroliga zasluzuje na parketu to vec i nije slucaj na zalost.. U celoj Evropi se domaca liga igra za kikiriki jer niko osim nase ABE nema predstavnika kroz lige.. Zato kosarka i probada.. Pozdrav..
D

Dajvak

pre gotovo 2 godine

Kao što je klub, kome niko ne može da zabrani kako će da se zove, uvijek zasluživao na parketu. 😂
@

@lebac

pre gotovo 2 godine

Nikako nije isto, vi u fudbalu izvan Srbije trofej nemate, a Zvezda je osvojila KPK. Zvezda je i bolja u EL od vas kad se gleda procenat pobeda, računaj da je Zvezda konstantno u top 16, ali se za top 8 bori sa najjačim klubovima, a ne sa boranijom sa kojom ste vi igrali...
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Verovatno imate i vi kratko pamcenje, jel se zaboravlja kako ste pre par godina usli u EL, umesto kluba koji je to izborio na parketu??

Tako je

pre gotovo 2 godine

Najace Zvezda konstantno u top 16 a igra 18 timova pa prosle sezone nije mogla ni to nego bila g17 + od 18 timova veliki uspeh ove seozne izbacili 3 tima pa se popela malo blizu top 8 , sad ubacite ovu Bursu kojoj su se svi smejali garantujem da bi sa istim timom imala iste ako ne i vece domete od Zvezde.
S

Skeptik

pre gotovo 2 godine

Ako opravdaju uloge favorita u majstorica a, nema dileme, Partizan i Zvezda igraju evroligu sledece sezone... To bi bilo fenomenalno za oba kluba, smanjile bi se trzavice i tenzije izmedju dva rivala, i imali bi zagarantovane spektakle sledece sezone...
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

Meni licno ne bi nista znacilo da Partizan igra u placenickom takmicenju gde onaj ko plati igra bez obzira na sve a ovamo neko prica o rezultatima na terenu sto kod nas sto u inostranstvu.Obesmisljena kosarka u evropi zarad kriminalca autonomasa.Prvi bi voleo da Partizan osvoji sve sto moze i prvi bi voleo da Partizan igra FIBA Ligu Sampiona umesto ovog placenickog takmicenja.I sta jos donosi ova lopovska Evroliga?Jedino takmicenje u svim sportovima nakon kojeg nebitno bio sampion ili ne tvoj klub bude u finansijskom gubitku.Mozda bi trebao da kazem i moralnom mada ako do sada nismo shvatili nikad i necemo
g

gunnersi

pre gotovo 2 godine

Svi se prepiru oko Zvezde i Partizana, a pazi kad na kraju odu Buducnost i Cedevita xD
M

MVPČAČAK

pre gotovo 2 godine

Apsolutno se slažem sa tobom,oba naša kluba moraju biti na oprezu i odigrati maksimalno svoje utakmice.I EL je tu na dohvat ruke...
G

Gost444

pre gotovo 2 godine

Ako sve bude regularno Zvezda i Buducnost idu u evroligu
L

Lektor

pre gotovo 2 godine

Ajde jos neki broj promeni i jos neki komentar ostavi da ispadne da vas ima milion. Kakva bolest. Ako sve bude regularno Partizan ce naravno u EL gde i pripada za razliku od nekih klubova kojima niko ne moze da zabrani kako ce da se zovu.
P

Poznati anonimus

pre gotovo 2 godine

Ako sve bude regularno? Videli smo u Ljubljani tu vasu regularnost.I pored toga izgubiste.Tako sa ispadate u polufinalu,ako sve bude regularno.
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Ali ova logika. "Ako mój tim ne pobedi, onda je namesteno".
G

Gost777

pre gotovo 2 godine

Znaci Zvezda I Buducnost u Evroligi... pa dobro
L

Laufer

pre gotovo 2 godine

Vi ispadate od Cedevite u polufinalu! O cemu ti pises covece?

Mr 007

pre gotovo 2 godine

Da rezimiramo,groblje ce svakako igrati u El sledece sezone. Prvaci nece biti,ali ce dobiti pozivnicu,jer su ekipa sa ubedljivo najvecim budzetom od svih klubova koji ne igraju El,a cak imaju veci budzet i od dosta njenih ucesnika. Patlidzanski PSG ce konacno sledece sezone uvideti razliku izmedju Dulove El i ove danasnje. Koliko je velika razlika shvatice kad budu na dnu tabele,ali istina na volju,izuzev one userske sezone,uvek su i bili pri dnu te cipiripi El. Radonja,zgazi ih sve!!!🔥🔥🔥🔴⚪🔴⚪🔴⚪
L

Lektor

pre gotovo 2 godine

Ako neko zna kako je biti na dnu, u mulju i talogu to ste vi. Hvala za savet ali ne, mi nismo nikada bili kanta za napucavanje u EL. Mi smo Partizan, znas ti dobro ko smo, isti oni zbog kojih ne mozes nocu da zaspis. Ako bude pravde da samo Partizan i igra a ne zvezda koja nikada ni po cemu nije zasluzila mesto u EL. Ali miljenica i mezimica mora da se ugura i to ti je.
K

Komedija sa vama

pre gotovo 2 godine

Videli smo u Evrokupu ko koga gazi i ponizava e moj tuzni grobaru, pozdravio te Lijatkabelis
G

Grobarska posla

pre gotovo 2 godine

Zato ste u Evrokupu za napucavanje.
M

Milojko Arsenic's

pre gotovo 2 godine

Partizan kao osvajač Aba lige i Cedevita ako sve bude regularno u revanšu kao finalista. Ova dva tima su realno najkvalitetnija ove godine i zaslužuju Evroligu. Sto se tice zvezde i budućnosti mislim da im je i Evrokup maks neki koji mogu da igraju da bar koliko toliko postoje na nekoj mapi Evrope.
g

gosttt

pre gotovo 2 godine

zvezda buducnost finale…
7

777

pre gotovo 2 godine

Videli smo najkvalitetniju ekipu 2 puta protiv Zvezde 20 razlike i kusur jos dobijete ahhahaha
P

Pera genije

pre gotovo 2 godine

E Milojko, crni Milojko video se kvalitet tog tvog Partizana u tom EK. Dug je put do titule ABA. Da li si siguran da taj kvalitetni Partizan može tri puta da dobije Cedevitu ili Zvezdu? Ah, da ako bude sve čisto!!!
X

XD

pre gotovo 2 godine

Partizan bolji od Zvezde i to je pokazao..... Gde? U derbijima? Pozicijom na tabeli? Ispadanjem od nižerazrednog turskog kluba? Jači ste jedino u finansijama, to niko ne spori.
Л

Липовац

pre gotovo 2 godine

Само ти маштај о томе хаха
N

No Respect

pre gotovo 2 godine

Još uvek niste uspeli da izvučete ekser iz sanduka koji vam je zakucao Nolan Smit (ruka mu se pozlatila) a već se busate da ste neki važan faktor u Evropi.Još vas pale sa ovom fotkom Bartomeu-Obradović,čovekom koji je uz kovčeg zlatnika republike Srbije uspeo do sada sve da uprska.Realno,i pored bačenih silnih miliona na trenera i igrače,vaš niz višegodišnjeg plakanja neće biti prekinut.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Zvezda i Cedevita
b

bakayoko

pre gotovo 2 godine

Dobre vesti za Zvezdu.
s

svedok

pre gotovo 2 godine

Pa ne vidim zašto je ovo dobro za Zvezdu ona igra evroligu odavno. Ovo je dobro za državni projekat ponovo sipanje para u bure bez dna. Što se tiče ABA lige biće to vraćanje na fabrička podešavanja. Nemojte sumnjati u to.
G

Gostim

pre gotovo 2 godine

za partizan je to dobra vest jer oni nemaju jak tim kao zvezda i samim tim nmg da osvoje aba ligu
7

777

pre gotovo 2 godine

Za Zvezdu? Pa ona je stalni ucesnik EL lepe vesti za Partizan, Busucnost i Cedevitu da se nadaju da ce oni biti ti sa specijalnom pozivnicom...
Z

ZvezdasSrb

pre gotovo 2 godine

Pa nije on dosao da igra Cipiripi kup, Zna se da je to drzavni projekat sa ciljem povratka u Evroligu posle 9 godina. To se znalo jos od letos kada su dovodjeni F4 igraci koje niko u istoriji pre toga nije dovodio.
A

AR

pre gotovo 2 godine

Tačno tako. Perperoglu, Regland, Williams i ostali su igrali za Malu Mostanicu 😂
M

Mindara

pre gotovo 2 godine

Stvarno niko pre toga nije, samo sto je jedan već igrao kod vas. A dodao bih jos jedan mali detalj, da trenutno u ekipi imate i osvajaca evrolige, tako da je bolje da cutis. Dosadili ste vise i Bogu i narodu.
S

Sta pricas ti

pre gotovo 2 godine

Perperoglu igrao u Hapoelu, Williams ,gde je on posebno igrao? Regland? Lokomotiva? Pa niko nije dosao iz Olimpije milano bogatog kluba.
@

@sta pricas ti

pre gotovo 2 godine

Dete, klinac, Perperoglu je bio stub Olimpijakosa, kakav Hapoel. Kaze dovode iz Milana bogatog kluba a sta je bila Lokomotiva? Ovo je pravi primer zasto balavurdiji treba zabraniti komentarisanje.
l

linoleum

pre gotovo 2 godine

perperoglu sa 36 godina
G

Gostik

pre gotovo 2 godine

onda lagano bez tenzije bi igrali aba ligu ne bi imali neki imperativ pobede