""
""

TIPOVANJE: Igrajte na...

Vreme čitanja: 2min | uto. 08.01.13. | 10:45

U odabiru parova za klađenje pomaže vam košarkaš Crvene zvezde Marko Simonović. U pitanju su utakmice košarkaškog Evrokupa...

 

VALENSIJA – RIGA H1
Nema potrebe za širom pričom. Valensija je jedan od najvećih favorita ovog takmičenja i siguran sam da neće propustiti priliku da krenu silovito protiv ekipe koja nema kvalitet da im se suprotstavi i može da se uzda samo u slab dan domaćina.

Izabrane vesti

SPARTAK SP – LOKOMOTIVA KUBAN 2
Obe ekipe su veoma kvalitetne, a po mom mišljenju blaga prednost ide gostujućem timu,koji se pojačao Aleksom Marićem i Kalaitisom. 

BUDIVELNIK – BANVIT H2
Turska ekipa igra veoma dobro ove sezone i trebalo bi da napravi „brejk“ već na prvom gostovanju. Budivelnik je imao krizni period ove sezone, mislim da to nije ekipa koja je prošle sezone izgledala jako dobro.

STELMET – KAHASOL 2
Španci su ušli u formu kada je to bilo najpotrebnije što smo i mi osetili na svojoj koži u „Pioniru“. Doveli su i novog centra nedavno i očekujem njihovu sigurnu pobedu iako moram da priznam da ne poznajem kvalitete domaćina.

BUDUĆNOST – TRIJUMF 1
Gosti su odličan tim, ali prednost dajem mom nekadašnjem timu. Budućnost igra kontrolisanu odbranu, na mali broj poena i u tome vide svoju šansu. Nisu mnogo menjali tim u poslednje vreme, a i puna Morača bi trebalo da bude značajni plus.

ULM  - CRVENA ZVEZDA 2
Logično verujem u našu pobedu iako sam svestan da nas očekuje jako težak zadatak.Mlada ekipa Ulma je nezgodna na svom terenu, željna dokazivanja, dok mi verujem imamo dovoljno iskustva da krenemo pobedom u drugu fazu.

GALATASARAJ – UNIKS 1
Turski tim sasvim sigurno ima kvalitet i za TOP 16 Evrolige. Imali su određenih problema sa povredama u poslednje vreme,ipak verujem da su bliži pobedi od odličnog ruskog tma.

BILBAO – NIMBURK H1
Ne bi smelo da bude nikakve dileme. Bilbao igra u najjačoj ligi Evrope i daleko je kvalitetniji od Čeha. Očekujem ubedljivu pobedu ekipe našeg Milovana Rakovića.

(foto: MN Press)


tagovi

Evropaigrajte na...

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara