Komentari na vest

Trend naturalizacije se nastavlja: Francuzi Kameruncem Embidom odgovorili na "Španca" Brauna

Z

Zvornik

pre gotovo 2 godine

Fudbal je zakon što se tiče naturalizacije. Igraš jednom zvanično doviđenja...
S

Srboljub

pre gotovo 2 godine

sem De Koloa sve su naturalizovani afrikanci

Bojan Urosevic

pre gotovo 2 godine

Ovde sa Francuze je drugacija situacija Ako hoce da zovu Embida da igra verovatno nece Gober POSTO nit ce Gober hteti da deli minutazu sa Embida a ni ovaj drugi plus Francuzi imaju Jos jednog dobrog Centra.
T

Tatavrlje

pre gotovo 2 godine

A sas Embid el ide prilog sa senaf u francuske?
S

Srbenda94

pre gotovo 2 godine

Ovo je stvarno bruka, imaju Gobera, ali moze im se, reprezentacije gube smisao, isto ne priznajem Sloveniji zlato jer je za njih igrao Rendolf...
y

yo.dorro

pre gotovo 2 godine

Jedno je kada (bez uvrede) slabasna Crna Gora, ili Makedonija, naturalizuju jednog igraca, da bi mogli da iole pariraju... Drugo je kada vrhunska reprezentacija "kupi" vrhunskog igraca. Francuska vec jaka kao crna zemlja, dovodi jednog od najboljih centara na svetu.... Moze da se kaze bezobrazluk.
G

Gost 8

pre gotovo 2 godine

Postojala su pravila u Srpskoj košarci stranci nisu mogli da igraju za naše klubove osim u Evropskim utakmicama, a treneri stranci su morali kao uslov da bi radili morali iz sebe da imaju osvojen trofej . I tako malo po malo , dođe vreme sve se preokrene . Ako se pojavi kvalitetan stranc tip NBA Olstar trebalo bi da igra , a i nije Srbija bugarska sve osim medalje je neuspeh . Ne morate da traže repliku na komentar ne zanima me .
L

LePoqew

pre gotovo 2 godine

Uskoro će reprezentacije postati kao i klubovi. Platiš obeštećenje savezu neke države za igrača, a on bez ikakvog problema dobije državljanstvo iako državu za koju će igrati nikada nije video ni na mapi, a kamoli da zna jezik.