Treniraj sa svetskim šampionom

Vreme čitanja: 1min | čet. 26.04.18. | 11:33

Zanimljiva prilika za sve basketaše

Naš proslavljeni 3x3 basketaš Dušan Domovć Bulut organizuje javni trening koji će biti održan na Bulut Court terenu (Ćirila i Metodija 11b, Novi Sad) u nedelju 29. aprila u 10:30 časova.

Bulut će trenirati sa četvoro mladih talenata, dvoje je već odabrano, a drugo dvoje imaće priliku da se izbore za svoje mesto i to na sledeći način.

Izabrane vesti

Sve što treba da uradite je da pošaljete mejl na buluthoops@gmail.com i objasnite zašto biste voleli da učestvujete na ovom treningu. Bulut će odabrati dvoje sa najzanimljivijim odgovorima, koji će mu se u nedelju pridružiti na Bulut Court-u. Pravo učešća imaju dečaci i devojčice koji imaju 14 ili više godina (mogu i seniori). Učesnici javnog treninga biće odabrani u petak 27. aprila u 18.00.

Bulut će u nedelju, sa svojim trenerima Dušanom Ignjatovim i Danilom Lukićem, prikazati metode treniranja koje praktikuje sa svojim timom Novi Sad Al Wahda. To je ujedno prilika da vidite jedan segment aktivnosti iz programa za Bulut Hoops trening kamp koji će u Novom Sadu biti održan od 2. do 9. jula. Javni trening je otvorenog karaktera što znači da svi zainteresovani mogu da dođu i gledaju.


tagovi

Basket 3na3Dušan Domović Bulut

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara