Trinkijeri zvanično u Minhenu: Bajern, to je tradicija

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.07.20. | 11:17

Dužina ugovora nije saopštena

Od dana kada je napustio Partizan bilo je jasno da će Andrea Trinkijeri postati novi šef stručnog štaba Bajerna. Klub iz Minhena danas je zvanično potvrdio da će italijanski stručnjak sedeti na klubi nemačkog evroligaša.

Trinkijeri se posle tri godine vraća u Nemačku, gde je sa mnogo uspeha vodio Brose Basket. On će se u Minhenu ponovo susresti sa starim znancem, sportskim direktorom Bajerna Danijeleom Baiesijem... Minhenski klub nije saopštio detalje ugovora sa Trinkijerijem, sa kojim veruje da će napraviti iskorak u Evroligi.

Izabrane vesti

„Zaista sam srećan i ponosan što sam deo Bajerna, jednog od najvećih svetskih klubova. Zbog tradicije klub zaslužuje da bude uspešan na najvišem nivou. Ne želim da dajem velika obećanja, niti da se služim velikim rečima. Ko tako priča, obično malo daje. Ono što mogu da obećam je da ćemo biti posvećeni i da ćemo mnogo raditi. Pred nama je mnogo posla, ali da budem iskren ovo je savršen izazov“, rekao je Trinkijeri.

Pored Partizana i Brose Basketa, Trinkijeri je u bogatoj karijeri radio u Uniksu. Bio je i selektor Grčke. Ulogu trenera počeo je da obavlja u stručnom štabu Olimpije, zatim je bio u Kaserti, Veroliju i Kantuu. 


tagovi

Andrea Trinkijeri

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara