Komentari na vest

Užasna povreda maleroznog Evansa, Trinkijeri neutešan: Dao bih mu svoje koleno da mogu!

T

Tomislav V

pre 22 dana

Imao prosek asistencija skoro kao ceo Partizan po meču, možda čak i više.
Z

Zeleznik

pre 22 dana

Ne znam šta glumi više ovaj Čanak, i to kao grobar kažem. Maltene svaku drugu-treću utakmicu on bude isključen. Mnogo je prepotentan a rezultati mršavi, skoro nikakvi. Mislim da je Evans završio sa ozbiljnom košarkom jer dva puta u godinu dana imati skoro istu povredu, ne znam, baš jako teško za vratiti se. A odličan je igrač.
r

rea

pre 22 dana

A šta treba da radi, da sedi pokraj terena i nemo posmatra krađu, kao što to Željko radi poslednje 3 sezone?
@

@ra

pre 22 dana

Upotrebio si losu rec. Nije kradja nego metla. Saljivdzijo ti to pomesao.
P

POVELIKOGLAVATANEE

pre 22 dana

Da nije bilo prekida zbog laznog virusa sve bi osvojili moji Partizani sa Trinkijem, jeste puko 30 razlike od Zvezde u polufinalu godinu dana pre, ali koga to briga to sam zaboravio kao i 0:6 mojega Zeljkoglua jer on je najlepši najbolji na svetu
P

Petrinjo746

pre 22 dana

Eto nama njega u Zvezdi sledece godine, mi ovakve najviše volimo
A

Aqa

pre 21 dana

Zar ga nije olimpijakos potpisao
S

Stefan42331

pre 22 dana

Neverovatno kakav je maler decko,jedan od najboljih igraca Evrolige sigurno,ali posle ove povrede pitanje kako ce se vratiti…
r

rea

pre 22 dana

Ne, najbolji igrač u istoriji Evrolige, zasigurno. Elem, nije ovo nikakva nesreća, ili maler, već loša genetika i nedovoljna fizička sprema. Čovek jednostavno nije dovoljno spreman da iznese sezonu, zato svaku sezonu i završi na ovaj način.
H

Haxer

pre 22 dana

Velika steta za njega, odlican je bio ove sezone u Euroligi. Gotovo sigurno bi presao u neki od ponajboljih timova u Evropi..
m

mkv

pre 22 dana

pa ovi stručnjaci pisali da je već u Olimpijskosu,i da Olimpijakos ceka potpis Dorsija.. otkud sad hendikep za Žalgiris aako je već potpisao?