Vilijams Gos kao Hečer?

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.06.18. | 10:24

Interesuje se Dinamo Sasari

Dinamo iz Sasarija traži plejmejkera za sledeću sezonu. A za sada su dva imena koja su interesantna ovom italijanskim klubom. Prvi je Džejmi Smit, a drugi Najdžel Vilijams Gos iz Partizana.

Smit je favorit da obuče dres Sasarija, dok će tom klubu biti jako teško da se domogne Gosa koji ima još godinu dana ugovora sa Partizanom, ali i otkupnu klauzulu od 130.000 evra.

Izabrane vesti

Za Gosa su do sada pokazale interesovanje i veće zverke poput Valensije i još nekih španskih ekipa, tako da će Amerikancu prevashodno biti želja da igra Evroligu sledeće sezone. 

Italijani ističu 17 poena i sedam asistencija Gosa, kao i šut iz igre od 50%, ali dodaju da će Sasari jako teško uspeti da se domogne ovog igrača i da je mnogo realnija opcija pomenuti Smit.

Smit je ove sezone igrao za Kantu, naviknut je na italijansku košarku. Italijani su u pregovorima sa ovim igračem i sve ide ka tome da će on biti plej Sasarija za sledeću sezonu.

Podsetimo, prošle sezone Vil Hečer je prešao iz Partizana u Sasari tako da ova dva kluba imaju dobru saradnju.

Gos je popularan u Italiji. Za njega je pre par meseci interesovanje pokazao i Vareze, ali ti klubovi teško da su dovoljno finansijski moćni da dovedu Gosa koji iza sebe ima sasvim dobru prvu sezonu u Evropi.

Foto: MN Press


tagovi

Najdžel Vilijams Gos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara