Panter (©Starsport)
Panter (©Starsport)

Vlade Đurović: Panter uradio sve da Partizan izgubi

Vreme čitanja: 1min | sub. 17.02.24. | 23:37

„Sve je uradio pogrešno, promašio, pravio lične greške“, ocenjuje čuveni trener

Sjajna partija Kevina Pantera u prvom i potpuni fijasko u drugom poluvremenu. Kada je Partizan Mozzart Bet imao priliku da izjednači, možda i povede u finišu meča, kapiten crno-belih se ispucavao, nikom nije dao loptu i promašio sve redom.

Nije to promaklo oštrom oku čuvenog trenera Vlada Đurovića, koji je posle meča za Arenu sport prst krivice za poraz Partizana uperio upravo u čoveka koji nosi kapitensku traku i ima nestvarnu slobodu na terenu u timu Željka Obradovića.

Izabrane vesti

„Panter je uradio sve što je do njega da Partizan izgubi! Sve je uradio pogrešno: promašivao, dodavao, pravio lične greške. Tako iskusan igrač...“, ocenio je Đurović.

Isto mišljenje ima i za Hangu na drugoj strani, ali trofej Kupa je pokrio njegove greške.

„Na drugoj strani je isto radio Hanga. Potpuno nezagrejan je šutirao, gubio lopte... Ta dva igrača su bili tragičari ove utakmice“.

Ključ pobede bio je, naravno, u rukama Miloša Teodosića.

„Teodosić je bio ključ pobede, njegovo prisustvo. Bez njega sumnjam da bi Zvezda pobedila, jer Jago nije imao svoj dan. Zvezda je zasluženo slavila, ali da nije bilo nekih stvari koje je radio Panter... Partizan nije imao razigranih igrača, samo Ledeja. Ono što sam rekao za Pantera i dalje stoji, kao i za Hangu. Ne mogu da verujem da igrači koji su promenili toliko vrhunskih klubova hoće da reše utakmicu, a nemaju svoj dan“, podvukao je Vlade Đurović.



tagovi

vlade đurovićKevin PanterAdam HangaKK PartizanKK Crvena zvezdaKup Radivoja Koraća

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara