Komentari na vest

Zanimljiva izjava Tonija Kukoča: Jokić nije na nivou Divca i Rađe

N

Nikolaus PA

pre 28 dana

Deo intervjua Sportskog Žurnala u kome govori o Jokiću je izbačen iz teksta, kao i još neki delovi. Oni koje interesuje, šta je zaista rekao treba da pročitaju ili pogledaju ceo intervju sa Tonijem (na sajtu Sport Kluba). Pozdrav!
н

нс бој

pre oko 1 mesec

Ја сам са 12-13 година оспоравао Џордана,јер сам навијао за Орландо,тотално немогуће.Тако је и ова Кукочева изјава на том нивоу,на нивоу детета. Добро није рекао да је већа ствар бити најбољи шести играч тада него данас мвп.
B

Bangladeš

pre oko 1 mesec

Apsolutno je u pravu. Kao prvo, Jokić ima dva zvanja MVP igraca lige a Kukoč ne sto ga stavlja navpotpuno drugi nivo. Zatim Kukoč je igrao i sa MJ i protov njega, Jokić to ne može. A treće... kad smo bili klinci i neko bi spomenuo ovog drugog sa visokog nivoa odmah bi izletelo ,Dino Rađa u dupe te gađa!" A šta Jokić moźe sa svojim prezimenom?
А

Александар1

pre oko 1 mesec

Јокић Дончић Стојаковић Дивац Петровић Кукоч Вучевић Кукоч није био ол-стар играч, није био ни носилац игре у Чикагу, већ резерва. Стојаковић је нпр. био други стрелац лиге, два пута ол-стар, вишеструки победник у брзом шутирању тројки... О Јокићу и Дончићу не треба трошити речи, Јокић је већ сад најбољи Европљанин свих времена, Дончић би мога да буде други најбољи Европљанин свих времена, ако настави тако. Јокић има шансе да буде у топ 15 најбољих свих времена, а можда и у топ 10.
S

Sjiwiwuw

pre oko 1 mesec

Šta ti nama želiš da kažeš?
K

Kdkekedk

pre oko 1 mesec

Bio rezerva u Čikagu? Wow, dečko koliko si ti zadojen mržnjom.Čovek Jugi doneo 6 zlatnih medalja u kojekakvim kategorijama, 3 NBa prstena, 3 evrolige...Svugde nezamenjiv...I to samo zato što su se grobati setili nečega što mi nismo.A mi se posvadjali zbig bata Čovketa sa svima...Sa celim svetom...I kao sad bam Jokić drag..Nije nam niko drag...
M

MVPČAČAK

pre oko 1 mesec

Ne znam oko čega se prepucavate??? Divac i Rađa su bili dominanti centri u svoje vreme, Jokić u svoje. Poredite neuporedivo.
S

Skksksksks

pre oko 1 mesec

S tom razlikom da je to vreme nama kao naciji i našim klubovima donosilo trofeje pa smo to mogli svi kolektivno da osećamo i proslavljamo.Ovako navijam za Jokića, al sad da mi je nešto što se zove Nagets priraslo k srcu i nije...
l

lion zion

pre oko 1 mesec

tako nesto je rekao i danilovic,sujeta je cudo.dok sale djordjevic normalac rekao da neke carolije koje radi teo na treningu reprezentacije,vidi prvi put u zivotu...
R

Rajko car

pre oko 1 mesec

I u pravu je.Takvu rapsodiju i nezaustavljive prvake Evrope i sveta je bilo milina gledati.To su igraci kojima Jokic nije ni do kolena.
u

u777

pre oko 1 mesec

hahahahha kako da ne
O

Ok

pre oko 1 mesec

Rajko ne pali se. Ovo dvoje nisu do kolena Jokicu a tek Danilovic koji je samo video Ameriku. I sta ce oni da trtomude po Srbiji. Eto im njihova lipa u pm.
s

spiritus movens

pre oko 1 mesec

Izasli iz Jugoslavije i ponovo dolaze kod nas i bave se nama.
X

Xyz

pre oko 1 mesec

Pa upravu je, Jokic je nekoliko nivoa iznad navedenih
R

Realan skroz

pre oko 1 mesec

Kakve smo mi Srbi dijabole, pridajemo znacaj ovim olosima. Ej kao sportisti ovo ono,pa ovo je najgori onaj olos,teski Srbomrsci...
N

Ne

pre oko 1 mesec

Bojim se ja njih, nego ovih naših. Pa jesi li ti video šta ljudi pričaju u Dubrovniku, pa ono je neverovatno. I još imaš brdo njih koji to podržavaju.
D

Dzi

pre oko 1 mesec

Nije zanimljiva nego glupa.
D

Dzi

pre oko 1 mesec

Ti jesi igrao sa Dzordanom ali za vas je Jokic Dzordan licno.
Š

Škrabotina

pre oko 1 mesec

Kukoč je uvek bio antisrpski raspoložen, ali u namazanom nedefinisanom stilu. Nikola Jokić je 2x (uskoro 3x) MVP najbolje lige sveta, plus je osvojio titulu. To ga stavlja u rang legenda svih vremena. Ajde Toni ako hoćeš da porediš sa nekim ko vuče balkanske korene, mogao si pomenuti Pištolj Peru Maravića. Radja i Divac zajedno sa svim svojim najboljim kvalitetima iz najboljih dana nebi mogli da se trampe za jednog Jokića.
D

Dzi

pre oko 1 mesec

Balkanske???????? Znaci Bugarin?
T

Top Gun

pre oko 1 mesec

Današnja deca koja 2x ka košu loptu nisu bacila znaju istinu al Kukoč koji je bio profi košarkaš u NBA ne zna. To vam je Srbija danas.
g

ghostic

pre oko 1 mesec

Kukoć je što bi rekli tamo u NBA... biased
Š

Šid

pre oko 1 mesec

Sabonis je najtalentovaniji centar u Evropi svih vremena. Da je 1985 otišao u NBA napravio bi čudo bez obzira na tadašnje odbrane. Onda po talentu sledi Kukoč, Jokić, Dražen...
K

K R O J F

pre oko 1 mesec

Današnja košarka stil,pravila su drugačija od nekadašnjih. Današnja košarka je PRILAGOĐENA strancima. U ono vreme nije bila.
S

Sjjsjsjsjs

pre oko 1 mesec

Košarka prilagodjena strancima?Wow
K

K R O J F

pre oko 1 mesec

@Sjjsjsjsjs Verovatno si klinac pa se ne sećaš ponašanja prema strancima u to vreme u NBA. Današnja igra i tadašnja gotovo da nemaju veze.
t

topina

pre oko 1 mesec

Naravno da nije na tom nivou nego je najmanje 3 klase iznad njih
J

Jamb

pre oko 1 mesec

Ocekivao sam da je clickbait naslov i da ce u tekstu pisati da je Kukoc rekao da je Jokic klasa vise, medjutim, neverovatno. Ljubomora i neobjektivnost. Jokic ide ka top10 igraca svih vremena. Uspesniji i korisniji je za tim nego Kukoc, Danilovic i ostali zajedno.
@

@@@@

pre oko 1 mesec

Zašto neobjektivnost? Ti si objektivan a Kukoč nije?
s

soichiro

pre oko 1 mesec

jokic nije nivo divca i radje...on je totalno drugi univerzum...nisam obozavalac lika i dela doticnog, ali ako ga sklonite iz denvera nece pobediti nikog, a divac i radja a bogami i kukoc su bili bitni ali ne i najbitniji delovi masine....ni prema jednom od njih se nije formirala ekipa...u denveru je jokic i ostali koji skacu , sutiraju i igraju odbranu...oni igraju bez pleja...
K

Khal Drogo

pre oko 1 mesec

Отприлике идентично да изјавите 2019-е године након што је Новак освојио петнаест грен слемова :!Ђоковић није на нивоу Слободана Жовојиновића и Горана Прпића али би једног дана могао бити".
_

____

pre oko 1 mesec

To si izmislio. Nikada niko to nije izjavio.
K

Khal Drogo

pre oko 1 mesec

Изгледљ имаш проблема са ћирилицом.
x

xYz

pre oko 1 mesec

Stekao sam utisak da najveći broj komentara dolazi od mlađe populacije. To zaključio na osnovu komentara. Divac,Rađa,Sabonis itd su bili ozbiljni igrači.
J

Jugoslaven

pre oko 1 mesec

Sve što kaže Toni je u pravu jer mi sa Hrvatskom trebamo ponovo da gradimo bratstvo i jedinstvo kao u vreme svetog maršala 'nate.
I

Inibibibuu

pre oko 1 mesec

Znaš kako, Toni je legenda.3 NBA prstena, ostalo može i da,se otpiše.Te priče su klinačke budalastine, traje 2 dana i ok.Majka mu Radojka iz Gorskog Kotara...Povezuju ga sa Tomosonom?! Ujbt..Ko Jokić i BM Knindza...I da navijač sam, zamisli Zvezde od 1978.
_

____

pre oko 1 mesec

Vi ste doveli Prosinečkog i obrukali ste se za vek vekova.
L

Ludi Steva

pre oko 1 mesec

Sve vise i vise nasih legendi dolazi da nas gleda,mi im aplaudiramo i docekujemo ih sa cvecem kao sto i hrvati nas docekuju kad odemo tamo,zeleo bih da se vratimo korenima,da se vratimo tamo gde smo uvek pripadali!
J

Josippp

pre oko 1 mesec

Kaj ne i tak ste ovde osnovani.
M

Može

pre oko 1 mesec

Stari, si spijemo jednu pivicu.
Z

Zvezda Srbija je

pre oko 1 mesec

Komar, Krcun, Bugarčić naši osnivači ponos Srbije
_

____

pre oko 1 mesec

Nemoj da ih tu gađaš. Tu su slabi.
K

Koga zanima

pre oko 1 mesec

Glasač sns-a iz sombora, kom se žena porađa svaki put kad treba da igra za reprezentaciju
V

Veterinar

pre oko 1 mesec

Nemoj tako,nije uvek žena ponekad mu se konj ždrebi
T

Teinijac

pre oko 1 mesec

Najveća legenda kluba mi je Čović koji je da bi nas osnovao 2011 , nekim čudom pronašao novac u najjuznijoj Srpskoj pokrajini a najveći sponzor kluba mi je mali alex koji istu tu pokrajinu dao drugome. Mi delije smo pune ponosa i časti, jer nas klub je simbol Srpstva.
O

Onnonoik

pre oko 1 mesec

A tebi puca za Kosovo?!?! Sve Srbi veliki....E, vidiš vi Čoviću zamerate samo to što je na čelu Zvezde ako a za Kosovo vas boli...A mi mu zameramo sve ostalo...
M

Mileta Car

pre oko 1 mesec

Srećan ti sutrasnji Uskrs, ipak si ti FF, frustrirani franjevac, obična plačljiva podguzna buvica
B

Bole01

pre oko 1 mesec

Broj titula u košarkaškoj ligi SFRJ ZVEZDA 12 Olimpija 6 Jugoplastika 6 Zadar 6 Partizan 5 Čović sredio
Z

Zvezda le

pre oko 1 mesec

Mi delije smo najjači navijači svega mi. Svi znamo ko nas je osnovao i koga je naš osnivač ubio a držimo jedni drugima predavanja...
K

Knknkb

pre oko 1 mesec

Bari/Tokio ostale priče zajebi!
H

Hxhdh

pre oko 1 mesec

Zbog Jokica ce svaki debeljuca dobiti samopouzdanje da i on moze da igra kosarku. Promenio je shvatanje igre, unapredio kosarku, postavio mnoge standarde, idol mnogima po celom svetu iako se ne eksponira. Divac i Radja su ipak po meni sa svojim reprezentacijama uspeli ono sto Jokic dosad nije jos ucinio, upisali sebe zauvek u srca svojih sunarodnika.
J

Jbjbbub

pre oko 1 mesec

Fino si ovo rekao...Bilo neko drugo vreme...Računalo se, da ako u reprezentaciji ne ostvariš ništa, nisi puno ni napravio.Kukočev ugovor u Trevizu bio najveći do tada u Evropi.Doživotni maneken Benetona.Pazi, plaćaju ti da nosiš odeću! I odazivao se dok se nihe zasitio...Ovo sad, instagram status ,,Ovo leto ću da radim na sebi!"Šta ćeš sine da radiš- pirsinzi, tetovaže, opijanja...Ali ne možeš nikoga da obavežeš na to...
M

Mojne

pre oko 1 mesec

Jokić je osvajač srebrne medalje sa reprezentacijom na OI u Riu.
_

____

pre oko 1 mesec

1.da li je Prosinečki bio 1995 u Kninu na tvrđavi? 2.zašto "delije" ne skandiraju protiv Oskara?
c

cccc

pre oko 1 mesec

1.da li je tudjman proterao pola miliona srba.i ko zna koliko ih pobio. 2.da li je fadilj vokri bio predsednik fs kosova i blizak prijatelj hasima i ramusa. 3.zasto ne nadjes sebi zivot,ili mozda devojku. 4.ako ti je zvezda dijagnoza ,to se ne leci.
N

Nknkbhvyv

pre oko 1 mesec

Zašto nikada niste skandirali pritiv Dačića? Onaj izdaje zemlju od kada se rodio? Zašto niste skandirali protiv Nikčevića? Protiv Mikelića? Protiv Mirka Marjanovića? Oćeš dalje...
P

Pazza

pre oko 1 mesec

Prijatelju moj Kukocu,pa Jokic je uradio nesto sto niko nije,i nece verovatno u narednih ko zna koliko godina!!!!!!!!!!!!! Doncic klasa nemoguca,treba mu koje MVP zvanje,pa i prsten da bude sa Jokicem zajedno. Iako je vanserijski igrac,pricam samo o priznanjima ne o igrackim kvalitetima. Ipak je prsten prsten,ali ne u stilu velikog kralja Milicic Darka,nego da budes Djokovic,Messi,Jordan...Jokic ...kao originalni lider,vodja!!!
D

DDF

pre oko 1 mesec

Svaka cast Jokicu za sve sta pokazuje u NBA,treba postaviti iskreno pitanje koliko bi bio uspesan u NBA u vreme kada su igrali Divac,Radja,Kukoc,Barkli,Sekil,Olajdzuvon,Dankan,Rodman i jos mnogih igraca koji su bili vrhunski defanzivci,posebno u vreme Dzordana i Brajanta...sigurno ni blizu sta postize danas
d

ddf da

pre oko 1 mesec

s obzirom da se tada islo na 2 poena uglavnom objasni mi molim te kako bi ti defanzivci cuvali jokica van reketa ? ostavi ga samog na trojci a ako ih izvuce ide ka kosu a oni nisu nista brzi od jokica i tu idu licne slabija odbrana ... sada mozemo pricati u regularnom delu se ne igra odbrana ali jokic u play offu podize statistiku u svim parametrima tako da on igra bolje kada se igra prava kosarka ...
@

@ssss

pre oko 1 mesec

Pogledate snimke Divca kad je igrao u NBA i shvatićete da je bio Jokić pre Jokića.Samo što se on u to vreme krljao sa najboljim centrima u istoriji ove igre.
L

Lnonon

pre oko 1 mesec

Isplivao bi Jokić kako god.Veliki igraač.Gledao uživo 3 utakmice Denvera.. US centrima nije jasno šta on nako trom, debeo, mlitav, nezainteresovan ma ko bumbar igra..Da vidiš Goberovu facu- jesam opet ispo glup? Uvalio mu 54 poena a ovaj najbolji defanzivac NBA.To što kalkuliše za reprezentaciju, nije dobro- po nas...
K

Kad ce Tompson....

pre oko 1 mesec

....da dodje u Arenu?
Z

Zar

pre oko 1 mesec

Ljubomora i sujeta radi. Pa sam Divac je rekao da je Jokić najbolji Evropljanina ikad a Lebron pre neki dan da je Jokić najveći genije ove igre svih vremena na Svetu
P

Papu

pre oko 1 mesec

Lepo je čovek rekao, naravno da Jokić nije na nivou Divca i Rađe. To što je Jokić sa nepunih 30 godina postigao Divac i Rađa zajedno nisu za čitave njihove karijere, niti bi ikada i mogli da to postignu. Dvostruki MVP lige, šampion, MVP finala...u pravu je Kukoč, nisu isti nivo. Jokić je na pet nivoa iznad Divca i Rađe. Jednostavno.
M

Milutinov

pre oko 1 mesec

Posle ovih sto su bili u Areni da podrze zemljake poput Radje,Petrovica,Perisica,Hezonje,Muse...itd zna li se kad dolazi Tompson?
k

kojotski

pre oko 1 mesec

Brate, u kojem filmu ovi žive. Pre par dana, LeBron kaže za Jokaru da je jedan od najinteligentnijih košarkaša koje je ikad u životu gledao. Onda dođe neko i kaže Divac, Rađa, Sabonis... Ljudi ne shvataju da je Jokara druga dimenzija. Pa već sad su Jokara, Donča i Janis najbolji igrači iz Evrope u NBA ikad. To je kao kad su Đoković Federer i Nadal bili na vrhuncu karijera, pa su neki talenti rekli Agasi i Sampras - to je bio tenis...
V

Volim fucu

pre oko 1 mesec

Samo treba pogledati imena centara protiv kojih su igrali Divac i Radja. Kukoč je pričao u tom kontekstu.
@

@@@@

pre oko 1 mesec

Ja sam najsrecniji na svetu kad nam Arenu ispune rvati i navijaju za nas.
p

podesen

pre oko 1 mesec

Ni na Maksimiru ni u Drazenovom domu hali nema ovoliko rvata ko u Areni da podrze svoj klub!
m

ma da bre to

pre oko 1 mesec

pa dobro sta, izneo covek svoje pogresno misljenje, sto odma sudite. trebalo bi coveku dati nesto da se smiri, posto lek za ljubomoru jos niko izmislio nije.
G

Grobar_Brisel

pre oko 1 mesec

Sve legenda do legende gledaju veliki klub kao sto je Partizan , najbolji navijaci , najbolja atmosfera u evropi sto niko nema, a zdmp mali moze samo da masta o ovome , jednom recju AVANGARDA !!
m

ma da bre to

pre oko 1 mesec

posle novaka niko ne mora da dolazi, najveci ikada je bio, samo neka vama dolazi suvi prosek.
B

Bobek

pre oko 1 mesec

U pravu si,slazem se potpuno,Radja,Petrovic,Kukoc,Perisic...itd uvek rado dolaze u Arenu da podrze svoje zemljake!
J

Jesi ponosan?

pre oko 1 mesec

@brisel Vise hrvata u Areni nego na Maksimiru!
G

Grobar_Brisel

pre oko 1 mesec

Kao prvo Novak je gledao Partizan u Areni plus je izjavio da Partizan moze na F4 , najgledaniji tim u Evroligi a vi mozete da budete ljubomorni i Jokic je grobar zna covek sta valja , nece valjda da navija za lazni klub , zvezda je ugasena 2011 a fmp igra Evroligu navijate za drugi klub hahah
N

Nkbkbib

pre oko 1 mesec

To žurka jbt!?
V

Veću

pre oko 1 mesec

Glupost odavno nisam pročitao, priča o vođenju lopte, a Jokić igra sve u Denveru, kad god ga vidim vodi loptu. Evropski igrači su ljubomorni jedni na druge, a Jokića zabole ona stvar ko je bolji, njega zabole i za košarku uopšte. Taj kad se penzioniše neće je ni pratiti.
@

@@@@

pre oko 1 mesec

Gde je pogrešio u izjavi?
A

A gde

pre oko 1 mesec

Nije. Jokić je doktor za njega i ove koje je nabrojao.
@

@@@@

pre oko 1 mesec

Na osnovu čega je doktor?
n

ni do malog prsta

pre oko 1 mesec

nisi ti ni prici Jokicu, on moze da igra i da da kos odakle hoce i to zmureci,on vodi svoj tim do titule a ti si bio sporedni igrac do titule
M

Mononini

pre oko 1 mesec

On igro sa Džordanom...Iza MJ stala kompletna sportska industrija Amerike.I stoji i dan danas.Niko drugi tu ni na minut nije mogao biti glavni.Bez obzira Kukoč veliki igrač, prava stara yugi škola, podvaljivač, inteligentan, nepredvidljiv, neobičan dvokorak skraćen prvi korak na max produžen prvi na max...Tada se mnogo više tuklo.Kupili zibe s poda..Bila bi tu bolja,stastistika sa današnjim adetima...
N

NisamGost

pre oko 1 mesec

Ta poslednja reprezentacija (po Srbe nesrecne) Jugoslavije su teski teski kompleksasi ili sta vec. Gledao sam i Divca i Kukoca i Radju i Djordjevica i Danilovica... Svi zajedno da se ujedine mogli bi Jokicu peskire da dodaju,a ako ga lepo zamole mogli bi i burek da mu donesu.
I

Ibibiibibu

pre oko 1 mesec

Al se ti sine nalupa...Al baš onako praznoglavo...Kako uspeš biti tako glup?
D

Džooo

pre oko 1 mesec

Ljubomorni na Jokaru ovi izlapeli
j

jfkdksk

pre oko 1 mesec

Kukoč je jedan od 5 najtalentovanijih evropskih igrača u istoriji, ali njegova ocena Jokića je laička. Kada bi pitali Džordana ili Lebrona da uporedi ovu dvojicu sa Jokarom mislim da bi se samo nasmejali.
A

Ajme Nama

pre oko 1 mesec

Mnogi nisu shvatili šta je Kukoč rekao, jer verivatno nisu pročitali tekst do kraja. On objašnjava da nije na tom nivou u praktičnom košarkaškom smislu, (kako to radi) a ne po nadmoći nad protivnicima i po uspešnosti.
5

50550500

pre oko 1 mesec

Na kupu Delije skandiraju Kosovu a vodja partisanki gestikulira da se ne skandira. Zvizde Milutinovu a dizu u nebesa rvate...to su ti grobari
_

____

pre oko 1 mesec

A što ne skandirate protiv Oskara?
0

05050505

pre oko 1 mesec

Jel to onaj kome se zoc klanja?
L

Lično ja

pre oko 1 mesec

Pa kad su uktrakop ćutolozi jedini pravi Srbi. Zato imaju specijalnu dozvolu da farbaju kranove u crveno belo, i da imaju tenk ispred stadiona. I da prekidaju utakmice reprezentacije, kao nekad, u Đenovi. Nemaju dozvolu da skandiranju protiv Oskara, pa zato to i ne rade.
T

Toni buraz

pre oko 1 mesec

glupo je da pricas glupostipo stare dane...Jokic ih je davno presao,i tebe i sve vas ...MvP nagradu ste mogli da sanjate svi zajedno...Pitaj Seka ,Bakrlija i ekipu sta misle...ni blizu mu ova dvojica nisu ,skroz realno...Joker je nerealan igrac.
T

Top Gun

pre oko 1 mesec

Toliko je nerealan igrač da ispadne u 1/8 finala od Italije.
v

v1ad

pre oko 1 mesec

Divac nikad nije bio glavni igrac ekipe, a tek Radja nije bio bitan u NBA. Njega se niko i ne seca.
p

podesen

pre oko 1 mesec

Vise hrvata na prtizanovim utakmicama nego na Maksimiru.
K

Kalcopolista

pre oko 1 mesec

Jel osto bar neko iz rvatske a da nije dolazio u arenu da podrzi zemljake?
@

@@@@

pre oko 1 mesec

Nije bio Robi. Onaj što je 1995 bio na tvrđavi u Kninu.
k

kk.Decenija

pre oko 1 mesec

@@@@ Rece navijac kluba koji osnovan u Kukocevoj zemlji pa prebacen u Beograd!
A

Advokat

pre oko 1 mesec

Nije dolazila zvezdina zvezda Vladimir Alojzija Petrović zvani Pizdra - Pizon.
V

Vinetu

pre oko 1 mesec

Nije, on je nivo iznad. Jokić je šifra za igricu, koju ne može niko da provali u NBA.
e

e sta prica lik

pre oko 1 mesec

Super su ti argumenti, znaci da je Jokic bolji. Ne brukaj se.
Z

Zvizde sa tribina....

pre oko 1 mesec

Skandiraju i aplaudiraju svim hrvatima koji im redovno dolaze u Arenu da ih podrzavaju,a ovamo zvizde Milutinovu nasem igracu i Srbinu samo zato sto igra za drugi klub,to je ta popularna "Avangarda" koja se busa u grudi da su Srpski klub i najvece patriote ovde u zemlji...Arena je sve pokazala,Kraj price!
Z

Zvizde sa tribina....

pre oko 1 mesec

Skandiraju i aplaudiraju svim hrvatima koji im redovno dolaze u Arenu da ih podrzavaju,a ovamo zvizde Milutinovu nasem igracu i Srbinu samo zato sto igra za drugi klub,to je ta popularna "Avangarda" koja se busa u grudi da su Srpski klub i najvece patriote ovde u zemlji...Arena je sve pokazala,Kraj price!
M

Miloš 1970

pre oko 1 mesec

Okupaj se za promenu i operi ta dva zuba, zaudaras do ovde sekundarac....
L

Liga sampinjona

pre oko 1 mesec

U pravu je Kukoc.💪🏻
L

LXXII

pre oko 1 mesec

Plaćenici objavite mi komentar jer još nije usvojen zakon o zaštiti lika i dela pomenute gospode.
s

senilizam

pre oko 1 mesec

daj bre toni da nisi igrao u bulsima ne bi video plejof. jokic ce biti najbolji centar ikada a ova dvojica nisu ni u 50.
T

Top Gun

pre oko 1 mesec

Ahaha koja mržnja prema Kukoču. Kako je vama dobroooo
L

Laki92

pre oko 1 mesec

Šta kaze čovek, Divca stavlja iznad Jokića, jer su se Ameri iznenadili kako Divac tako visok vodi loptu, ahahahhaha. Alo, čoveče, Jokić je promenio košarku svojom igrom, ti pričaš kako Divac vodi loptu i kako Radja uhvati skok pa trči na drugu stranu...Nije bolest sve sto boli...
C

Czz

pre oko 1 mesec

Koji gas ovi pustaju u dvoranu? Ovaj bio na jednu utakmicu da gleda bracu i vec lupa da mu se svijet smije. Zamislite ove sto godinama idu ? Pa nije ni cudo sto ne znaju ni odakle su akamoli sto drugo
i

inžinjer Milenko Janjić

pre oko 1 mesec

ljepi naši
p

partizanče

pre oko 1 mesec

naši voljeni hrvati
g

grobarčić

pre oko 1 mesec

svi se slažemo sa tobom
S

Seljo

pre oko 1 mesec

I nije on je tri klase iznad njih
A

Aaoop

pre oko 1 mesec

Nikola je igrac koji menja kosarku jer ovo sto on radi nijedan centar u istoriju kosarke nije radio i mnogi mladi igraci zele da ga kopiraju. Nikola ce do kraja karijere jos mnogo toga uraditi i uci ce medju 10 najboljih igraca u istoriji Nba lige sto je ozbiljan poduhvat.
C

Czz

pre oko 1 mesec

Grobarski paralelni univerzum i dobro poznata iskrivljena slika stvarnosti. On je ispred njih, a i tebe (samo ne po prstenju mada sacekaj), toliko da je to malo jaca liga
_

____

pre oko 1 mesec

Jedini iskrivljen si ti. Kakve veze grobari imaju sa izjavom Kukoča?
C

Czz

pre oko 1 mesec

Pa vi mu dajete aplauze, skandirate i podrzavate. Poznati ste po tiskanju ljudima koje zabolje patka za vas. Ali zato skandirate protiv onoga koji vam je dao juce 5 miliona (5-i put) da se ne ugasite. Jel ti sad jasnije ista ?
К

Кљаки

pre oko 1 mesec

Чињеница да данашње генерације НБА кошаркаша брже попуњавају статистичке колоне. Прво објашњење би било да су бољи од претходника а друго објашњење би било да се спустио критеријум игре. Свако сам са собом нека нађе одговор. Моје мишљење да би МЕЏИК,БИРД,ЏОРДАН,МАЛОУН,ОЛАЈЏУВОН имали барем 30% боље бројеве у односу на њихово време.
K

Kskskskskw

pre oko 1 mesec

Suštinski se promenio i kriterijum suđenja.Oni su kupili zube po podu.Danas padne 300 poena bez produžetka.Padala je gledanost na rezultatima 79-80, seli su i zaključili da napadač mora biti zaštićen u tom kontaktu.Nema sumnje Jokić je poseban igrač, njima i više od toga ali se svašta generalno svira.Pogledaj broj slobodnih bacanja.Da nekažem da je većina bekova imala oko 90% ft itd...
К

Кљаки

pre oko 1 mesec

@Kskskskskw Потврдио си оно што сам написао. Слажемо се.
L

LXXII

pre oko 1 mesec

Ako Toni kaže a žoc potvrdi onda je to sveto pismo. Samo da se vidi kako i Boltauzera uključiti.
_

____

pre oko 1 mesec

Kakve veze ima Žoc sa ovom izjavom? Željko je uvek hvalio Jokića. Opusti se malo..
L

LXXII

pre oko 1 mesec

Opušten apsolutno. Ponekad zasmeta problem sa svetim kravama u svim aspektima društva. Srbija trenutno.
C

Cccc

pre oko 1 mesec

Mozda mi ne volimo previse Nikolu zbog nekih stvari ali ovo izjaviti je smesno Jokic je odavno prevazisao nivo Divca i Radje. Nikola je prosle sezone pokraden za mpv titulu i da je osvojio bio bi u drustvu Bil Rasela,Vilta Cemberlejna i Leri Birda sa tri uzastopne mvp nagrade a ove sezone tesko da ce mu ko uzeti tu nagradu uz to titula kao glavni igrac u ekipi i najbolji igrac a jos ce dosta toga postici jer ima 29 godina.
i

igor1989

pre oko 1 mesec

Ego!
R

RealNo1

pre oko 1 mesec

Ништа није промашио, далеко је испред њих.
S

Snowman

pre oko 1 mesec

Neverovatno prvo Danilovic sad Kukoc al su ljubomorni na Jokica… Braca crnci u NBA i to najveca imena otvoreno govore da je vec sadu kategoriji ako ovako nastavi da bude u TOP 10 igraca u istoriji NBA, a ovi ga ovde konstantno nesto pljuju…
D

Dzi

pre oko 1 mesec

Kompeksasi. Jokic je srusio mit crnacke kosarke tamo i yugoslavenske ovamo. To vise vredi od 4 zlatnih olimpijskih. To je druga dimenzija... ne mozee da skoci...bla bla...ne igra odbranu bla bla... Nije se dokazao u rep bla bla bla Ne znam da li vise uzivam kad gledam stiven ej smita kako pati ili danilovica i slicne..
S

Samo realno1

pre oko 1 mesec

Jokic je veci od svih vas zajedno, ono sta on radi stoji u ravni sa Dzordanom, Medzik Dzonsonom, Lebronom brojevi i statistika sve govore…
X

XXXL

pre oko 1 mesec

realno , pogotovo kakve sisice danas igraju kosarku ..
l

looodčoek

pre oko 1 mesec

ahahahaahahahah lupi covek pa ostade ziv gore navedene igrace niko i ne pominje u nba a o jokicu i unicic lebrona ima da pricaju