Foto: FIBA
Foto: FIBA

Zar ovakve pripremne utakmice nečemu služe? Francuzi na +57 protiv Tunisa

Vreme čitanja: 1min | pon. 31.07.23. | 23:13

Tunižani ubacili osam poena za čitavo drugo poluvreme

Došlo je vreme za pripremne utakmice, mnogi timovi bruse formu za predstojeće Svetsko prvenstvo, ali se postavlja pitanje koja je bila poente utakmice između Francuske i Tunisa. Dovoljno je samo da pogledate rezultat i sve će vam biti jasno - 93:36.

Tunis apsolutno ništa nije uspeo da uradi, a pomalo smešno zvuči da su gosti u trećoj deonici ubacili samo dva poena, a u četvrtoj šest. Što znači da su za čitavo drugo poluvreme ubacili osam poena.

Izabrane vesti

Tunis na kraju može i da bude zadovoljan izdanjem u prvom poluvremenu, posebno u prvoj deonici kada su ubacili 16 poena, ali u nastaku je očigledno postojala jedna ekipa.

Ipak, realno treba sačekati neke naredne utakmice da stvarno vidimo šta Francuzi mogu, a ona će biti u utorak u Monpeljeu gde dočekuju Crnu Goru koju predvodi Nikola Vučevič. Sudeći po imenima koje Francuzi šalju na Mundobasket, svakako će važiti za jednog od favorita.

Što se ove utakmcie tiče, Geršon Jabusele je ubacio 18 poena. Out ara je dodao 12, a NBA as Rudi Gober je imao 11 poena i osam skokova za nešto manje od 18 minuta na parketu. Dvocifren je bio još Nando De Kolo sa 10. Meč nije igrao Matijas Lesor zbog problema sa povredom.


tagovi

košarkaška reprezentacija Francuske

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara