Komentari na vest

Ćavi: Podbacili smo kao stručni štab, za sledeću sezonu nam treba defanzivni vezista

j

jambb

pre 2 meseca

sta bi sa Kesijem?
v

vladano79

pre 2 meseca

sad se vidi koliko je Buskets bio potcenjen igrac.
V

Voždovac

pre 2 meseca

Umesto da ćuti i poradi na Romeovom samopouzdanju za sledeću sezonu, pa i nek dovede još jednog DM, Ćavi se blamira ovakvim izjavama.
0

0202

pre 2 meseca

Kakvom njegovu samopouzdanju covek zreo za penzije.Sav je usporen
g

gostpop

pre 2 meseca

Najbolje da je 1 igrač kriv za 10 bodova što su izgubili... To može izjaviti samo neko ko ne radi svoj posao kako treba, pa prebacuje krivicu na nekog drugog
d

dhdhhd

pre 2 meseca

pa bas ne znam da li jedan igrac moze da unazadi tim,mnogo je svetska javnost decenijama pojizavala busketsa sad se vidi koliko u stilovima ekipa poput barse,sitija i arsenala znaci taj zadnji vezni kad svi krenu naprijed pozadi promaja nema ko da zatvara i da smiri igru podijeli dobar pas.Mislim da generalno nije Romeu kriv on ima i godina i dosao je za sicu,zq ovu sezonu kriv je po meni frenki de jong ne moze on da uskoci u busketsove kopacke,najplaceniji je igrac tima a licno moje misljenje je da je precijenjen igrac i on i doni van de bek igraci jedne sezone slobodno moze sa njima i de liht.
K

Khanbg

pre 2 meseca

Prebacuje krivicu na upravu, indirektno. Nije rekao da je kriv igrac (bilo koji), nego da mu fali pozicija. Svi ovi sto to igraju, krpe, nije njihova prirodna pozicija. I to moze da prodje u Lucanima, ali ne u Barseloni. Jako lose selektiran tim, to je sve.