Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Ertel u trećoj ligi

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.01.21. | 14:10

Barselona prekomandovala neposlušnog beka u svoj B tim

Saga o Tomasu Ertelu dobila je novi čin. Pošto Francuz nije pronašao novi klub u Evroligi, jer je prošao prelazni rok, ostaće u Barseloni do kraja sezone. Primaće punu finansijsku nadoknadu koja mu sleduje po ugovoru, ali neće trenirati sa prvim timom, već će morati da trenira da trenira, a možda i da zaigra za B tim koji trenutno sa skorom 10-2 deli prvo mesto na tabeli trećeg ranga takmičenja (LEB plata) sa Menorkom i Pratom.

Ovo nije prvi put da Barselona prebacivanjem u drugi tim kažnjava svoje igrače zbog neposlušnosti. Isto je uradila i Tajrisu Rajsu. Zvezda Amerikanca koji je u katalonski klub stigao u leto 2016. godine sa torbom napunjenom individaualnim i timskim trofejima brzo je potamnela, pa je posle samo pola sezone morao da se "kali" u Barsi B. Izdržao je godinu dana, da bi početkom 2018 raskinuo ugovor i preselio se u Kinu.

Izabrane vesti

Do raskola Ertela i Barselone došlo je polovinom decembra kada je francuski bek prećutao da ima ponudu Reala, već je sve vreme bila priča da će preći u Fenerbahče. Tim ga je poveo na put u Istanbul, ali je na Bosforu otkrio da Ertel zapravo hoće u u redova najvećeg rivala, što je izazvalo gnev uprave. Odustala je od namere da mu isplati 1.200.000 evra nadoknade za raskid ugovora, ostavila ga u Isanbulu da se redovnom linijom vraća u Barselonu, a potom ga supendovala...





tagovi

KK Real MadridKK BarselonaTomas Ertel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara