Serhio Ljulj (©Starsport)
Serhio Ljulj (©Starsport)

Korona raznela Real dve nedelje pred dolazak u Beograd: Samo trojica seniora zdravi

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.12.21. | 11:47

Odloženi dueli s Huventudom i Fenerbahčeom. Derbi sa Barselonom pod velikim znakom pitanja

Korona virus opet žestoko udara po sportu. Utakmica između Reala i Huventuda tako je morala da bude odložena zbog haosa u svlačionici Reala, a isti je slučaj i sa mečom Evrolige protiv Fenerbahčea, dok je derbi ACB lige sa Barselonom, zakazan za 2. januar, pod velikim znakom pitanja.

Poslednji su na Kovid testu pali Serhio Ljulj i Džefri Tejlor, koji su se tako pridružili dugoj listi onih koji nisu na raspolaganju.

Izabrane vesti

Od trenera Pabla Lasa, preko Tome Ertela, Fabijana Kozera, Vensan Poarijea, Adama Hange, Geršona Habuselea, Huana Nunjeza i Entonija Rendolfa.

Kad na sve njih dodamo da su povređeni i Trej Tomkins, Karlos Alosen i Alberto Abalde dolazimo do toga da Kraljevski klub na raspolaganju ima samo trojicu seniora: Najdžela Vilijams Gosa, Edija Tavaresa i Rudija Fernandeza, a tu je i 18-godišnji Tristan Vukčević, koji je član prvog tima, ali ipak tek pravi prve korake na velikoj sceni.

Zbog toga su u pobedi protiv CSKA igrali i 17-godišnjaci Urban Klavžar, Sedik Garuba i Baba Miler, plus šestorica seniora.

21.30: (1,70) Gran Kanarija (14,5) Mursija (2,30)

Kako su sada iz jednačine ispali i Ljulj i Tejlor Real više nema ni osmoricu igrača sa sve klincima što je minimum ispod koga Evroliga ne igra.

Kalendar ne daje mnogo prostora za oporavak. Već 6. januara Real dočekuje Uniks, a 11. stiže u Beograd na megdan Crvenoj zvezdi.


tagovi

KK Real MadridSerhio Ljulj

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara