Adam Hanga (©Starsport)
Adam Hanga (©Starsport)

Vanredno stanje u Madridu! Čus Mateo digao uzbunu i zakazao trening u devet ujutru

Vreme čitanja: 2min | sre. 26.04.23. | 11:42

Još se zna šta je sa Edijem Tavaresom

(Od specijalnog izveštača Mozzart Sporta iz Madrida)

U Partizanu euforija, u Madridu – vanredno stanje. Ako su do sada i mogli sebi da dozvole da sa visine gledaju na crno-bele posle jučerašnjeg poraza na startu četvrtfinalne serije plej-ofa Evrolige i u Realu su shvatili da već gaze po klimavom tlu.

Izabrane vesti

Posebno zbog toga što se još ne zna da li će Edi Tavares, ponajbolji igrač Kraljevskog kluba ove sezone, biti spreman za drugi okršaj sa Partizan Mozzart Betom. Visoki centar je sinoć dobio udarac u koleno i tek će se posle današnjeg snimanja znati u kakvom su mu stanju ligamenti levog kolena.

Što se tiče ostatka Realove ekipe, promenjen raspored rada za njih. Iako Kraljevski klub dan posle utakmica tradicionalno trenira u popodnevnim satima, Čus Mateo je shvatio da je vrag odneo šalu, pa je sinoć odmah nakon meče trening zakazao – za devet sati ujutru.

I to u trening centru Kraljevskog kluba, koji je izvan grada, blizu aerodroma. Prvobitno je bilo planirano i da deo popodnevnog treninga bude otvoren za medije, ali kako trening nije u gradu od toga se odustalo. Jasno je stručni štab želi da tim što je više moguće izoluje od opšte halabuke i dozvoli mu da se u miru priprema za revanš, a s obzirom na nagomilano iskustvo košarkaška madridskog velikana naivno bi bilo pomisliti da će oni tek tako potonuti.

Da se razumemo, Real je i dalje favorit. Ali kao takav sada već oseća ozbiljan pritisak. Kraljevski klub sutra će igrati treću utakmicu u razmaku od svega četiri dana, jer su u nedelju u ACB ligi gostovali kod Huventusa, sinoć izbubili prvi meč sa Partizanom, a sutra će pod imperativom pobede igrati i drugi. Jer ako crno-beli u Beograd stignu sa 2-0 u pobedama teško će se Real izvući.



tagovi

KK Real Madrid

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara