"Mladen Dodić"
"Mladen Dodić"

TIPOVANJE: Igrajte na…

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.05.13. | 15:38

U odabiru parova za klađenje pomaže vam Mladen Dodić, trener Javora, koji veruje u iks u Jagodini

 

Mladen DodićTrener ivanjičkog Javora Mladen Dodić rado se odazvao pozivu Mozzart Sporta da prognozira ishode mečeva 26. Kola Jelen Super lige Srbije. Krenuli smo od utakmice koja će se odigrati na Karaburmi.
"Ofk Beograd je u formi i favorit je u ondosu na Radnički iz Kragujevca", rekao je Dodić. "Očekujem pobedu domaćina, međutim, gosti su u teškoj situaciji pa moraju da rizikuju. Zbog toga prognoziram puno golova. Ipak, prvenstvo je dosad donelo više iznenađenja pa se možda može dogoditi i u Beogradu".

Izabrane vesti

U duelu Partizana i niškog Radničkog, Dodić daje prednost domaćem sastavu.
"Beograđani u meč ulaze sa novim trenerom i sigurno žele da do derbija sačuvaju trenutnu bodovnu razliku. Nišlije nisu zadržale pređašnju formu i verujem da će crno-beli lako uknjžiti nove bodove".

U Novom Sadu se igra derbi vrha tabele.
"Ukoliko domaći zim izađe u najjačem sastavu prednost dajem Vojvodini. Gosti sa Banjice imaju mlad i perspektivan sastav koji će odigrati bez opterećenja. Očekujem puno golova, ali ako Novosađani budu kalkulisali moguća su sva tri znaka".

Dodić u Jagodini očekuje remi Ćurana i Crvene zvezde.
"Ako Jagodinci izađu komletni očekujem najneizvesniju utakmicu ali i podelu bodova".

U subotu se igraju četiri preostale utakmice ovog kola. Donji Srem dočekuje fenjeraša Smederevo.
"Smederevo nikom nije lako prepustilo bodove, namučili su sve protivnike pa verujem da će to biti slučaj i u subotnjem susretu. Ipak, je realna jedinica".

Trener Javora prognozira jedinicu i u susretu BSK-a i Spartaka.
"BSK je favorit kod  kuće i bodovi sigurno ostaju u Borči".

U Užicu Sloboda igra protiv Novog Pazara.
"Igraće se za gol više. Pazarci su podigli formu, Sloboda će želeti tri boda, ali verujem da neće biti pobednika u Užicu".

Za kraj smo ostavili vaše gostovanje u Kuli.
"To je najteže prognozirati. Oba tima se bore za opstanak, Javor je u lošoj seriji ali smo imali niz pehova. Ukoliko budemo kompletni trudićemo se da izvučemo pozitivan rezultat. Optimizam uliva povratak u tim kapitena Milovana Milovića. Mislim da je u Kuli realan rezultat remi", zaključio je Dodić prognozu 26. kola JSL.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

igrajte na...Mladen DodićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara