Komentari na vest

Dovoljno je reći - Izabel Hak! Šveđanka sa 41 poenom dovela Koneljano blizu titule

B

Brundo

pre 9 dana

Dobar igrac u dobrom timu je uvek korstan.U losem ne sluzi nicemu.Odbojka je timski sport.Da nije tako onda bi Svedska za koju nastupa Hak osvojila sve sto moze - EP, SP, OI i Ligu Naciju.Ali to nije slucaj.Svedska uopsteno govoreci nema medlaju u zenskoj odbojci, nikad nije nastupala na SP a kamoli na OI.Stranci nama prebacuju da osvajamo medalje jer imamo Tijanu.Ona je sraf u masini.Sta bi uradila da igra, recimo, za Bosnu?Nista.Nikad ne bi osvojila EP, SP i olimpijske medalje.
u

urtbg

pre 9 dana

strasna igracica,fizicki najdominatnija na svetu,nijanse izmedju nje i tijane, s tim da je tijana tehnicki potkovanija,dok Haak sa ovom brzinom/skocnoscu koju poseduju na 1.96 mislim da bi dominirala u svakom zenskom sportu ko od sale
H

Haak Bella

pre 9 dana

Odlicna na brze lopte i dobar prijem, cim je los prijem i lose dizanje ona lose napada, primer utakmice prosle godine protiv Fenera kad ih servisom Fener razorio. Juce uglavnom bila ostavljanja na jedan blok sto je za nju nista. Ali daleko od toga da nije klasa, po meni najbolja posle Tijane. Dobro cita igru i razmislja, po meni uz Tijanu jedina na toj poziciji koja koristi mozak, Egonu i Vargas vise idu na snagu. U bloku je isto veoma dobra. Tijana mi je najkompletnija, ima nesto najbolje sto nemaju ni Haak Egonu ni Vargas, a to je strasna odbrana. A ono sto Tijana ima a nemaju one je napad na ocajno dizanje, zena napada svaku loptu bez obzira kakva je i koliko udaljena od mreze.