Toni Đerona (©Reuters)
Toni Đerona (©Reuters)

Đerona: Problemi u napadu, gubili smo mnogo lopti, odbrana odlična

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.01.24. | 22:47

„Probleme ćemo probati da rešimo u narednim mečevima“, rekao je selektor Srbije posle pobede nad Slovačkom

Solidna igra, rival dve klase slabij, nije loše za početak turnira u Granoljersu protiv Slovačke. Pobeda nijednog trenutka nije dolazila u pitanje. Srbija je slavila sa 31:24.

Selektor Orlova Toni Đerona mogao je da se uveri u formu izabranika pred start Evropskog prvenstva i prvog meča 12. januara sa Islandom u Minhenu.

Izabrane vesti

Imali smo probleme u napadu kada smo gubili mnogo lopti. Dali smo šansu svim igračima da budu na terenu i igraju. Želeli smo da ih što više razigramo pred naredne utakmice koje će biti daleko teže od ove. Zadovoljan sam odbranom, držali smo nivo, u napadu smo igrali na trenutke dobro, ali imamo neke probleme koje ćemo da pokušamo da rešimo u narednim mečevima“, rekao je španski stručnjak.

Za najboljeg aktera susreta izabran je srednji bek Lazar Kukić, strelac pet pogodaka.

Kontrolisali smo prvih 20 minuta izvanredno u odbrani i napadu. Poslednjih 10 minuta prvog dela meča napravili smo dosta tehničkih grešaka i dozvolili rivalu da se primaknu. U drugom poluvremenu nismo klonuli, igrali smo našu igru, dobili smo svi minutažu. Nosimo pozitivne stvari sa ove utakmice i već se okrećemo Poljskom“, rekao je igrač bukureštanskog Dinama.

Orlovi će protiv Poljske igrati sutra od 17.45.


tagovi

Toni ĐeronaRukometna reprezentacija SrbijeLazar Kukić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara