Komentari na vest

Gvideti: Impresioniran sam, nisam znao koliko je Tijana dobra saigračica

angry_chainsaw

pre 11 meseci

Oterati grbavca iz reprezentacije, jer ovo je debakl!!!
a

auuuh

pre 11 meseci

Hlandija dovila Japan, visi Kina nakon poraza od Dominikane...Srbijz skoro bez sansi.
B

Brundo

pre 11 meseci

Jeste ali Holandija ima skor 5-6.Srbija ima 5-5 i ima jos meceve protiv Dominikanske R. i Bugarske.Navijamo da SAD pobedi Nemacku i Japan pobedi Italiju.
G

Gosttt

pre 11 meseci

Kako bez sansi druze, pa zbog tog rezultata sigurno prolazimo ako pobedimo obe 3-0/3-1
B

Brundo

pre 11 meseci

39 poena u 4 seta je stvarno mnogo.Ostale su manje imale.Popovic 9, Stevanovic 9, Uzelac 9, Busa 7, Lozo 4.Razlog za to je i Maja.Maja dosta lopti salje Tijani.Drca manje.Ona ravnomernije deli.
M

Mop

pre 11 meseci

Auu. Nije mi dobro. Što me ne volite. Baš mi je teško. Može nekih 50 lajkića da mi bude bolje. Kakvi likovi. Bravo. Providno? Ni najmanje.
M

Mop

pre 11 meseci

Glupost je šta su ljudi pisali na prethodnoj vesti. Igra za Srbiju jer i jeste Srpkinja. Masa iz Hercegovine igra za Hrvatsku jer su Hrvati. Šta je problem? Sestra joj igra za Bosnu. Pa neka igra. Ajmo malo glupe priče makar u sportu da smanjimo. U fudbalu nema šanse ali makar u ženskoj odbojci nema potrebe za tim
s

svi kazu

pre 11 meseci

Naravno da je najbolja na svetu. Sve ostalo je 3 liga istok za nju. Iskoristi je kao Terza i Santareli pa napravi CV kao selektor reprezentacije i ti sa titulom prvaka sveta sa Srbijom.Nama bi 3 titula za redom znacila jako.Tebi prva kao najveci trofej u karijeri.Sad imas sansu Gvideti.Cekao si na ovo 25 godina. Srecno.