Uroš Kovačević (MN press)
Uroš Kovačević (MN press)

Kovačević ostaje u Poljskoj i sledeće sezone

Vreme čitanja: 1min | uto. 04.01.22. | 16:31

Srpski reprezentativac produžio ugovor sa ekipom Aluron Vartu

Srpski reprezentativac Uroš Kovačević i naredne sezone igraće za Aluron Vartu. Prema pisanju poljskih medija produžio je ugovor i nastaviće misiju u Zavjirču. On je u klub stigao prethodnog leta iz Kine, na veliko zadovoljstvo Igora Kolakovića.

Crnogorski stručnjak je Uroša uveo sa 16 godina u reprezentaciju Srbije, a sarađivali su i u slovenačkom ACH Voleju. U Poljskoj su im se posle sedam godina ukrstili putevi i ponovo se ta saradnja pokazala kao uspešna. Varta je trenutno na četvrtoj poziciji u domaćem prvenstvu sa skorom od deset pobeda i tri poraza.

Izabrane vesti

Kakvo mišljenje Kolaković ima o Kovačeviću svedoči i izjava koju je dao za klupski sajt prethodnog leta.

"Bio je veoma talentovan mladić, a njegov napredak je išao tako brzo, da je već posle prve sezone u ACH Voleju postao glavni igrač”, rekao je tada Kolaković. “Od početka njegovog odbojkaškog putovanja bio sam sa njim ili je on bio sa mnom. Mislim da će navijači našeg kluba, a i svi ljubitelji odbojke u Poljskoj, uživati u odbojkaškim veštinama koje poseduje. On nije običan igrač, za mene je umetnik. Odbojku igra na potpuno drugačiji način od ostalih".


tagovi

Uroš KovačevićIgor Kolaković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara