Malta tri godine uzastopno domaćin F4 Lige šampiona

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.01.24. | 15:41

Završnica elitnog vaterpolo takmičenja se seli iz Beograda

Velika promocija vaterpola na Malti dobila je zasluženu nagradu! Ova ostrvska država biće domaćin tri uzastpšna Fajnal fora Lige šampiona - 2024, 2025. i 2026. godine.

Maltežani su postali prepoznatljivi po tome što njihovu ligu tokom leta igraju brojni svetski asovi (Prlainović, Joković, Ivović...), koji potpišu kratkotrajne ugovore i obezbede dobru zaradu, a sada će na Maltu stići kompletna evropska vaterpolo elita.

Izabrane vesti

Malta još uvek nema klub u Ligi šampiona, ali kakvim tempom rade na razvoju ove igre u svojoj zemlji, neće biti iznenađenje ako se na tom polju nešto uskoro promeni.

Prethodne tri godine Beograd je bio domaćin završnog turnira, igralo se na 11. aprilu. Završnica Lige šampiona se prethodnih godina igrala po sistemu Fajnal ejta, a od ove godine je vraćeno na Fajnal for.

Novi Beograd i ove godine može da zaigrana na završnom turniru, pošto je ušao među najboljih osam. Prethodne dve godine ih je u finalu dobio Pro Reko, koji je tri puta zaredom u Beogradu podigrao trofej Ligu šampiona.


tagovi

Vaterpolo F4Liga šampiona u vaterpolu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara