(©CEV)
(©CEV)

Melisa Vargas stigla u Kinu, potpisala novi ugovor do 2026. godine (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 20.10.23. | 17:33

Kubanka se obavezala na dužu saradnju Tjanđinu

Nekoliko dana se pisalo na temu Melise Vargas i mogućeg problema oko povratka u Tursku - zbog dužeg trajanja prvenstva u Kini nego prethodnih godina... A onda je danas stigla vest koja je iznenadila mnoge.

Kubanka sa turskim pasošem je potpisala ugovor sa Tjanđinom na tri godine! Menadžerska agencija koja je zastupa objavila je na društvenim mrežama da se obavezala na saradnju do kraja sezone 2025-2026.

Izabrane vesti

To bi značilo da MVP poslednjeg Evropskog prvenstva ne planira da odustane od rutine koju ima od ranije. Dva puta je već donela Tjanđinu šampionsku titulu, a pokušaće da istim putem nastavi i u naredne tri godine.

Iza nje je veoma naporno leto... Zaigrala je prvi put za reprezentaciju Turske i to sa velikim uspehom. Pomogla je prvo da se osvoji Liga nacija, potom je nosila tim do evropskog zlata, a onda na kraju i do olimpijske vize.

Imala je nešto duži odmor, koji je provela u Turskoj, a onda se otisnula put Kine...

Kao što se ovih dana pominjalo - ostaje pod znakom pitanja da li će drugi deo sezone moći da igra za turski Fenerbahče, kao što je to činila u prethodne dve takmičarske godine.

Tada je zbog pandemije virusa korona sezona u Kini trajala do početka januara, pa je Melisa mogla bez problema da stigne u Tursku i nastavi saradnju sa Fenerbahčeom. Sada je otežavajuća okolnost to što sezona u Kini traje do 6. februara, a mogućnost registrovanja novih igrača u Turskoj klubovi imaju do kraja januara.



tagovi

Odbojkaški transferiMelisa VargasŽOK Fenerbahče

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara