Milan Gršić (©MN Press)
Milan Gršić (©MN Press)

Milan Gršić: Ne možemo da budemo zadovoljni kada Zvezda ne uzme trofej

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.04.24. | 17:19

"Trenutno zaostajemo u mnogim stvarima za timovima koji imaju kontinuitet", rekao je trener crveno-belih odbojkašica

Odbojkaši Crvene zvezde imaju lepu priliku da u klupske vitrine donesu jedan pehar - i to šampionski.

Za razliku od njih koleginice koje nose crveno-beli dres nisu uspele da dođu do trofeja ove sezone. Izabranice Milana Gršića su zaustavljene u polufinalu plej-ofa, bolje od njih bile su aktuelne prvakinje iz Pazove.

Izabrane vesti

"Želim Jedinstvu sreću u finalu. Pokazali su u dva susreta da su bolja ekipa... Zapravo ne samo tad, nego tokom cele sezone nismo uspeli nešto više da uradimo protiv njih. Devojke su dale sve od sebe i mogu samo da im čestitam na celoj sezoni. Ne možemo da budemo zadovoljni kada Zvezda ne uzme trofej... Posle neke analize nastavićemo dalje, da bismo videli šta nam je činiti da bismo bili još konkurentniji u narednim sezonama", rekao je Milan Gršić.

Crveno-bele dame su u ligaškom delu bile četvrte, potom su ispale u polufinalu. U Kupu su takođe u istoj fazi stale...

"Ne možemo da kažemo da je uspešna sezona. Sve ekipe koje idu na trofej, poput Zvezde, ne mogu da budu zadovoljne... Svakako da postoji razlika i u kvalitetu sa drugim ekipama, ne zavisi sve od nas. Moramo da radimo bolje, to je evidentno. Trenutno zaostajemo u mnogim stvarima za timovima koji imaju kontinuitet. To je možda i prava reč... Ako napravimo kontinuitet, onda će biti i dobrih rezultata i trofeja. Bez toga, kaskaćemo za ostalim klubovima".

Već može da se razmišlja o narednoj sezoni.

"Veći deo ekipe će ostati. Klub će zajedno sa stručnim štabom napraviti analizu, videćemo od uslova i od prethodne i od ambicija u narednim sezonama kako će tim izgledati", zaključio je Gršić.



tagovi

ŽOK Crvena zvezdaSuperliga Srbije u odbojciMilan Gršić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara