Dibo Semjuel (©AFP)
Dibo Semjuel (©AFP)

San Francisko je noćna mora Remsa

Vreme čitanja: 3min | ned. 30.01.22. | 21:59

NFL, plej-of: Divizijski rivali sa Zapada NFC-a igraće noćas (00.30) u finalu konferencije i plasman u Superboul za dve nedelje

Tampa Bej Bakanirsi su prošle godine igrali Superboul na svom terenu, i podigli trofej Vinsa Lombardija, a šansu da za dve nedelje igraju na svom Sofaj stadionu imaju i Los Anđeles Remsi. Put do najveće utakmice u SAD-u vode preko divizijskog rivala, San Francisko Fortinajnersa. Meč se igra noćas (00.30).

Remsi su skinuli Bakse i Toma Brejdija s trona prošle nedelje i stigli do poslednjeg stepenika pred Superboul u kome su bili pre tri godine, kada su poraženi od Nju Inglanda (3:13). Tradicija je ono što ne ide u prilog domaćinu. Fortinajnersi su noćna mora za Remse. Dobili su divizijskog rivala na poslednjih šest utakmica. Trener Remsa Šon Mekvej nikako ne može da dobije prijatelja i nekadašnjeg saradnika iz Vašingtona, Kajla Šenehana.

Izabrane vesti

U poslednjem meču ligaškog dela sezone, San Francisko je gubio na poluvremenu sa 17:3 u Los Anđelesu, ali je uspeo posle produžetka da pobedi divizijskog rivala i na mala vrata se ušunja u plej-of. U doigravanju je tim iz Kalifornije pobedio favorizovane Dalas Kaubojse i Grin Bej Pekerse.

Oba tima imaju zvezde u timu, nijanse će odlučivati, mada kladionice favorizuju Remse. Kvota u Mozzartu na keca ja 1.60, a na dvojku 2,55. Udarni tandem u napadu domaćina su kvoterbek Metju Staford i najproduktivniji risiver lige Kuper Kap. Razbili su Tampu prošle nedelje, a sada imaju ispred sebe još jednu elitnu odbranu kojoj komanduje Nik Bosa. U odbrani su vođe Eron Donald, dvostruki uzastopni defanzivni MVP i kornerbek Džejlen Remzi.

00.30 (1,60) Los Anđeles Rems (14,0) San Francisko Fortinajners (2,55)

Najslabija karika u timu San Francska je kvoterbek Džimi Garopolo. Nikada se ne zna kakav će popularni Džimi Dži da izađe na teren. Ako uspe da sačuva posed, ne greši mnogo, ne gubi lopte, gosti mogu do Superboula u kojem su bili pre dve godine, kada su poraženi od Kanzasa (21:31).

Dibo Semjuel je nerešiva enigma za protivničke odbrane, Može da igra i risivera, ali i raning beka. Sigurno će ga Šenehan često koristiti u obe uloge. Džord Kitl će prevashodno da blokira, ali imaće i sigurno nekoliko “targeta” gde bi mogao da razbije odbranu Remsa. U formi je i drugi risiver tima Brendon Ajuk.

Mozzart je spremio za noćašnji duel u Los Anđelesu igru tačdaun – da ili ne. Na vama je da pogodite ko će da poentira. U ponudi je 10 fudbalera. Kod domaćina, kvota na Kupera Kapa da će da postigne tačdaun je 1,70. Kod gostiju, na Diba Semjuela je 2,10.

Pogledajte kompletu ponudu.

-------------------------------

JOŠ SAMO JEDAN DAN! Osvoji Poršea sa samo jednim tiketom

Iskoristi poslednju priliku, dupliraj bodove i budi pobednik

Ostao je još jedan dan do kraja najvećeg kladilačkog takmičenja u regionu - Mozzart Gladijator

Ovo je poslednja prilika da uđeš u arenu, i osvojiš sjajne nagrade. Jer se danas DUPLIRAJU BODOVI. Dakle, svi poeni koje osvojiš (računaju se prva tri onlajn tiketa sportskog i uživo klađenja u danu) biće duplirani, a maksimalan broj poena koje možeš da osvojiš u jednom danu je 300.000. Što znači da za samo jedan dan možeš da stigneš do samog vrha i dođeš do Porše Makana.

-------------------------------

NFL, PLEJ-OF – FINALA KONFERENCIJA

AFC

Nedelja

Kanzas Siti Čifs - Sinsinati Bengals u toku

NFC

Ponedeljak

00.30 (1,60) Los Anđeles Rems (14,0) San Francisko Fortinajners (2,55)

***kvote su podložne promenama


tagovi

američki fudbalNFLNFL ligaSan Francisko FortinajnersLos Anđeles Rems

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara