Komentari na vest

Zvezda daleko od iznenađenja, Novara sve bliža nokaut fazi Lige šampiona

V

Vest

pre preko 1 godinu

Isti dan su skoro igrali u Beogradu klubovi Zvezde u ligi šampiona, muška košarka i ženska odbojka. Vest dana je bila kako je Sale Obradović u prepunoj hali poljubio na centru grb Zvezde. Odbojka se igrala pred 500 gledalaca. Liga šampiona je u pitanju. Sport gde je Srbija zvanično najbolja na svetu. Džabe sve medalje reprezentacija kad su hale prazne. Košarka se voli i neguje. U nju se ulaže. Rezultat reprezentacija tu nema nikakvu ulogu. Za nju se u Srbiji živi. Odbojka mora imati klubove koji će igrati egal u evropi da bi bila popularna u Srbiji. Nije u Italiji odbojka popularna zbog reprezentacija, već zbog takmičenja i lige kao i učešča njihovih klubova u evro kupovima.
S

Samo lagano

pre preko 1 godinu

Da bi se odbojka pratila u Srbiji mora biti jedan jak klub. Da u evropi ne služi naš klub za usputnu stanicu svima i da ima rezultate i da na utakmici bude 5000 gledalaca u Srbiji.u ligi šampiona. Ovako ostaje da se prati reprezentacija u odbojci mesec dana a 11 meseci se gleda košarka, gde oba kluba igraju ravnopravno sa svima u evropi u krcatim halama u Beogradu . Zato je košarka nacionalni sport u Srbiji. Odbojka ima bolje rezultate reprezentacije u odnosu na košarku ali odbojka nema jak klub. Samim tim ni popularnost u Srbiji. Ne može da bude popularan sport koji se prati 15 dana u septembru mesecu. Odbojka je zaslužila pomoć države i za klubove. Za muške i ženske klubove, pa neka bude i 20 % u odnosu na veliku košarku u Srbiji.
l

laganih 0-3

pre preko 1 godinu

@smehotres da li sam pogresio u najavi utakmice?!
2

20 godina

pre preko 1 godinu

Dve decenije bez pobede u ligi šampiona. Naš najtrofejni ženski klub. Srbija prvak sveta i ženskoj odbojci.
t

tipton

pre preko 1 godinu

Pa?Hoces da bude obrnuto kao kod Turske npr, ciji su klubovi evropski vrh(pogotovo Vakifbank) a reprezentacija prosecna?Turska liga je jaka iskljucivo zbog stranih zvezda koje igraju tamo, dok mlade turske igračice uglavnom sede na klupi.