Komentari na vest

Pobeda karijere Hamada Međedovića: Prvi put na grend slemu

S

Skauting Služba

pre 12 meseci

BRAVO MEĐO!!! Hočemo Alkaraza! Vredi vežba i izazov za dalju karijeru. Da oseti taj nivo u takmicarskom mecu. Brat je skoro prešao challenger igricu biće opasan u Americi i Aziji na kraju godine. Uz Sevčhenka i Van Assche najveći napredak da sam ja video na challenger turu ove sezone.

v666

pre 12 meseci

Ajde bre cuti tu, sutra kada ispadne ima prvi ti i slicni da ga pljujete ovde. A sada znas ti ko je najveci talenat. Tako ste pricali za Djerea i Kecmanovica da je naslednik Novaka, da je novo rivalstvo on i Alkaraz, top igraci. I sta sada, gde su sada, evo svi drhte kada ih izvuku na zrebu. Naosvajase se trofeja. Ne zna se koje gori, dal ovi sto pocnu da ih hvale, ili sami teniseri koji stvarno pomisle da su neki Top igraci. Pa onda pocinje pljuvanje tebi slicnih eto znao sam, vidi cepanice, nema veze sa mozgom ....
P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Nema sta veliki uspeh za Medjedovica samo za dalji napredak treba da popravi malo udarce i kretnju i bice on dobar igrac.
D

Delija-momak

pre 12 meseci

Bravo delijo! Bravo crveno beli brate!!!
E

Egost

pre 12 meseci

Karakterišu ga dobar forhend i jak servis, ako se sve posloži, može biti pristojan igrač na turu.
i

igorNBG

pre 12 meseci

Bravo mali, samo cepaj!
g

gost1978

pre 12 meseci

srecno care. svaka cast
T

Tsitsipas

pre 12 meseci

Bravo Hamadeeeeeee. Ajde da ti zapadne u prvom kolu neko protiv koga može da se igra. Srećno.
J

Jos samo

pre 12 meseci

Da dobije mec bez izgubljenog seta
M

Milojko Arsenić

pre 12 meseci

Dobar mali, budućnost. Forehand odličan. Primećuje se rad sa Troickim
v

vdd

pre 12 meseci

Ahaha mnogo mu je Troicki pomogao bas, jeste talenat Troicki bio, ali da je znao on bi nesto uradio do svoje karijere. Mada takvi likovi uvek budu odlicni kada rade sa drugima to je istina mora se priznati. Ali ovo je talenat ovog malog Medjedovica pre svega i nista drugo, sto ne napravi nekog novog igraca Troicki ili neko drugi, sto ne pomogne radom Kecmanovicu ili Djereu nego nazaduju sve vise. Pored Novaka i svih nasih tenisera, da neko drugi ima takva imena napravio bi akademiju, teniski centar da bude najjaci u svetu, pa stvarno da uce i nasu decu ali i talente iz sveta, a imamo sve moguce uslove. E tu se vidi uspeh Troickog i ostalih ako nesto zna, a ne ovako.