Željko Obradović i Džejms Naneli (©MN Press)
Željko Obradović i Džejms Naneli (©MN Press)

Obradović o tuči: Svako mora da odgovara za svoje postupke! Stojim iza odluke da ne igra Naneli

Vreme čitanja: 2min | ned. 19.05.24. | 23:30

"Nema razloga da ne verujem u ono što mi je Džejms rekao, žao mi je zbog onoga što se desilo"

Neprijatne slike sa jutarnjeg treninga u Beogradskoj areni stvorile su potpuno pogrešan štimung uoči treće utakmice finala Jadranske lige. Tuča u kojoj su učestvovali Džejms Naneli i Stefan Lazarević događaj je kakav se ne pamti u istoriji večitog derbija, pogotovo ne kada se nemile scene dešavaju satima pre početka susreta.

Željko Obradović je posle utakmice govorio o tome šta se dešavalo u Areni tokom nedelje ujutru i imao je šta da kaže...

Izabrane vesti

"Bio sam, malo je reći, iznenađen kada su mi rekli šta se desilo. Mi smo imali trening u 10 sati i pitao sam svog tim menadžera kada Zvezda ima trening, on mi je rekao u 11.30. Zato sam završio trening pre 11, kako bi se eventualno izbegao neki kontakt, da se viđamo... Nisam naravno razmišljao o tome da bi moglo da se desi ovo što se desilo. Onda su mi rekli u kancelariji šta se dogodilo. Posle toga su krenule ovakve i onakve priče... Ko je, kako započeo... Stravično ružna slika i to ne opravdavam. Da li je igrač Zvezde započeo i šta je uradio, ne znam, kao ni šta je Naneli uradio. Nisam hteo da gledam sajtove, bilo mi je muka da je uopšte došlo do takve situacije", rekao je Obradović.

Kaže da stoji iza odluke da Džejms Naneli ne igra utakmicu, pa i po cenu poraza...

"Moja je odluka bila da ne igra. Posle provedenih nekoliko sati u policiji i svega što se desilo, razmišljao sam da nije spreman da igra. Mislim da je to ta odluka i stojim iza te odluke. Nema razloga da ne verujem u ono što mi je Džejms ispričao. Postoje organi koji će da se bave šta je bilo. Pominje se da nema nekih minuta na snimku, ali to su već priče u koje ne bih voleo da ulazi. Svako mora da odgovara za svoje postupke".

Nastavio je devetostruki šampion Evrope u dahu, rečima da mu je žao što se u danu utakmice pričalo o incidentu...

"Lazarević je koliko znam izvanredan momak, žao mi je što se desilo to što se desilo i što je došlo do takve situacije. Žao mi je zbog svega toga i što se pre finala priča o takvim stvarima, što je dobilo toliko prostora, da se priča o tome. Situacija koja ne bih voleo nikad više da se ponovi, ali svako mora da odgovori za svoje postupke".

Sezoni nije došao kraj, jer ostaje još završnica Superlige Srbije.



tagovi

Željko ObradovićKK PartizanPartizan Mozzart BetABA ligaFinale Jadranske lige

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara