REZZIME DANA (nedelja): Vrlo dobar dan

Vreme čitanja: 3min | ned. 19.05.24. | 23:26

Pogledajte ko vam je 19. maja doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

ČELSI - BORNMUT (tip 1, kvota 1,40) , rezultat 2:1

Imajući u vidu ulaganja od blizu pola milijarde evra u dva poslednja prelazna roka, Čelsi je ovde najtragičnija priča. Dobili su Plavci danas Bornmut sa 2:1, ali utisak je da će Liga Evrope za njih biti kazna.A zamislite samo šta bi značila tek Liga konferencije..

BARSELONA - RAJO VALJEKANO (tip 1, kvota 1,35), rezultat 3:0

Barselona je na Monžuiku rutinski odradila posao protiv Rajo Valjekana (3:0), ali je paradoksalno, zbog gola Roberta Levandovskog olakšala kasu za 1.250.000 evra. Zbog klauzule u ugovoru, odnosno bonusa na 25 datih golova u svim takmičenjima, Barsa je dužna da pomenutu sumu isplati Bajernu. Lamin Jamal je upisao 50. nastup za Katalonce, Pedri postao dvostruki strelac u drugom poluvremenu.

ŠEFILD JUNAJTED - TOTENHEM (tip 2, kvota 1,28), rezultat 0:3

Totenhem je definitivno jedan od gubitnika ove sezone, pošto je na startu sezone bio u vrhu i igrao atraktivan fudbal. Očekivalo se u najmanju ruku da će biti u TOP 4. Na kraju, utakmicom u Šefildu borio se da ostane peti i osigura makar Ligu Evrope. Bilo je laganih 3:0 za Angelosa Postekoglua i njegove momke.

ARSENAL - EVERTON (tip 1, kvota 1,13), rezhultat 2:1

Arsenal je sezonu zavšio sa 89 bodova i nije mu bilo dovoljno. Siti je krunisan sa 91! Poređenja radi, lani je Siti bio šampion sa 89 bodova, pet više od Arsenala. Dakle, Tobdžije su odigrale najbolju sezonu u poslednjih 20 godina i to i dalje nije bilo dovoljno za titulu!

ROMA- ĐENOVA (tip 1, kvota 1,50), rezultat 1:0

Minimalnom pobedom nad Đenovom (1:0), Roma je kaparisala šesto mesto u Seriji A na kraju srzone. Ima tri boda više i prednost u međđusobnom skoru u odnosu na Lacio, a tri boda manje i lopiji međusobni skor od Atalante. Sa šestim mestom, Roma može u Ligu šampiona ili Ligu Evrope. U zavisnosti od Atalantinog učinka u finalu Lige Evrope i konačnog plasmana u ligi. Jedini scenario po kojoj Roma kao šestoplasirana može u Ligu šampiona je da Atalanta savlada Leverkuzen u Dablinu, ali i da ostane na petoj poziciji u prvenstvu.

LION – STRAZBUR (tip 1, kvota 1,37), rezultat 2:1

Mnogo teže nego što se očekivalo Lion je opravdao ulogu favorita. Mučili su vas Lavovi, iako su golom Lakazeta u 39. minutu došli do prednosti. Strazbur se nije predvao, pogotkomDijare stigli su do izjednačenja. I onda odolevali do šestog minuta sudijske nadoknade.

 MONAKO – NANT (tip 1, kvota 1,42), rezultat 4:0

Brutalno je odigrao Monako meč protiv Nanta. Kneževi su u prvom poluvremenu prosto pregazili Nant i rešili pitanje pobednika. Posle 3:0 mogli ste da sednete i uživate.

PRECRTANO

MAJORKA – ALMERIJA (tip 1, kvota 1,38), rezultat 2:2

Prosula je Majorka dva boda. Meč bez rezultatskog značaja imao je intenzitet jačegvb treninga. Almerija je uspela da se na dosojan način oprosti od Primere. Imali su gosti vođstvo, na kraju je Majorka stigla do izjednačenja u 83. minutu.

ATLETIKO MADRID - OSASUNA (tip 1, kvota 1,37), rezultat 1:4

Nije imao rezultatski imerativ Atletiko Madrid, što se videlo i po flegmatičnom pristupu igrača Čola Simeonea. Osasuna je prilično lako slavila na Vandi mada je Morata u 55. minutu izjednačio rezultat. Brutalno su gosti iz Pamplone finiš i rastužili vas.


tagovi

rezzime danasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara