Komentari na vest

Rafael Nadal ne igra Australijan open!

Д

Дејан Ђ

pre 4 meseca

А што гњида није остао па да га Новак почисти и тиме повећа међусобни скор?! Увијек се извлачио на Новаковим подлогама и ово мало побједа што има против Нолета су већином на шљаци! Мир Божији - Христос се роди!
7

79

pre 4 meseca

Taj će uzeti RG,spremaju ga za to.Ide prećutno odobravanje dopinga.I uzeće OI zato što se igraju na terenima RG.Samim tim će imati pobedu više u međusobnom skoru.Živi bili pa videli
n

nece uzeti

pre 4 meseca

nista od toga, nece ni ucestvovati..vidis da se povlaci kada vidi da ce izgubiti...koji bre RG njemu vise..i ima ih previse
V

Voždovac

pre 4 meseca

A oćel bar da peva? 🤡
S

SN13

pre 4 meseca

A realno, bas me zabole za ovog fake goat-a...

The Intersect

pre 4 meseca

ne navijam za Nadala niti mi je čovek i malo simpatičan, ali ljudi moji čemu ovolika mržnja prema tom (meni makar privatno nebitnom čoveku) čoveku??? Ja stvarno ne znam šta treba neko da mi uradi da ga toliko zamrzim, pa božić je zaboga.
5

54747475745

pre 4 meseca

ocigledno da imas pamcenje zlatne ribice
M

Monteroo

pre 4 meseca

Rafa zna da je sudija davno svirao kraj ali ne daju ovi iz Najka,Babolata,Pateka....rafa nije samo teniser on je ozbiljna firma.....oni bi mu dali iste pare samo da dolazi na GS slika se,drugo kolo bilo sta.... Pa Federeru nisu dali da kaze kraj godinu i po.
N

Novak majstor

pre 4 meseca

Lazni povratak laznog goata
г

гост 1312

pre 4 meseca

Христос се роди! Код мене доље, док сам био мали, говорили чему вакат томе и вријеме! Дође тренутск кад не можеш, не иде, баталиш… Велики, велики Рафа, али пензија чека сваког, крштеница је чудо!
е

ево

pre 4 meseca

жив сам се потресао
A

Asdasdasd

pre 4 meseca

Nadrealno kakvo nasladjivanje zbog ove vesti. Kao da nam je Nadal svima rival a ne samo coveku za kojeg svi navijamo. Previse ovo licno dozivljavate i shvatate, pogotovo sto je jos individualni sport u pitanju. Taj Djokovic igra za sebe i iskljucivo za sebe. Ne idite u krajnost, cesto ovakvo ponasanje izgleda kao sektasko.
G

Gost4039546

pre 4 meseca

Tako ti to ide kada je društvo u totalnom autu...sve svoje frustracije, nezadovoljstvo i ostalo "liječimo" uspjehom Đokovića, Jokića i ostalih javnih ličnosti...a kad oni zakažu, onda se i na njih kreće jer tada nema više ni te "pomoći" i tako sve u krug
N

Nemanja30

pre 4 meseca

Gost 4039... mozak ti je u totalnom autu, Srbija ide na bolje već deceniju.
D

Don Vito Corleone'

pre 4 meseca

Ni pored svog tog dopinga, nisi uspeo da budeš veći od Djokovića, ajde u penziju i gledaj kako najbolji teniser svih vremena postavlja sve moguće i nemoguće rekorde, koje niko nikada više neće oboriti.
d

dexiko

pre 4 meseca

Činio se bolji čovek od rođe ali je pokazao da je jedna velika ljudska nula,pre svega kod deportacije novaka ali i posle toga.Ostaje im samo da rafa i rodžet ližu dupeta jedan drugom pošto im je nole oborio sve rekorde.
p

pep

pre 4 meseca

Bio veliki igrač ali više to nije samo se bruka nema on šense ali nikakve ni ne Rolandgarosu i on nije nikakva pretnja Novaku a kamoli alkarasu zverevu medvedevupa čak i rudu na šlaci tako da mu je bolje da se oprosti od tenisa dok to još ima smisla
S

Stroidal

pre 4 meseca

I onako bi ispao u trecem kolu negde
e

eto sta je Novak

pre 4 meseca

biti u takvoj formi i osvajati turnire, Federer je bar priznao da vise ne moze iako se dugo lomio a Rafa ce jos 5 godina " igrati tenis "..steta, Novak bi jos poboljsao medjusobni score sa njim...
И

И

pre 4 meseca

Teško da bi poboljšao brate. Koliko se već godina nisu sreli apsolutno nigde van šljake. Novak je imao bolji skor protiv Nadala pre 6 godina nego sad, jer se sreću isključivo na šljaci. Tako bi bilo i da je Nadal u boljem stanju sad. Isto bi se sretali samo na šljaci, a da je u boljem stanju, tu bi imao šanse protiv Novaka.
X

Xhee

pre 4 meseca

Nije odleteo samo u Španiju. Odleteo je i u istoriji.
B

Bnm

pre 4 meseca

KAKAV BLAM AL NEK SE BLAMIRA I DALJE
I

Ildzo

pre 4 meseca

Sprema se za sljaku - cisto je dosao da pokaze da je tu
G

Gost RS

pre 4 meseca

Penzija druže,učinio si mnogo za tenis nije mala stvar biti drugi najbolji igrač u istoriji u jednom planetarno popularnom sportu. Novaku želim da se oprosti od tenisa sa peharom u ruci a ne uputnicim za doktora. Njemu neće praviti "ispraćaje" kao Rožeru,nek sam sebe isprati sa stilom.
b

boc

pre 4 meseca

A striko kaze da je bolji od Novaka...
Г

Главати.Твитераш

pre 4 meseca

Нема везе имам Алкараза да навијам против Нолета.хехехеххе.
s

sestar

pre 4 meseca

Kopija Nadala,mlad,snazan,brz,prva povreda,cao.
s

sestar

pre 4 meseca

Kopija Nadala,mlad,snazan,brz,prva povreda,cao.

Gostirista

pre 4 meseca

Cuvace se on za sljaku, njegov cili je RG da osvoji, i kad ga doktori srede bice u punoj formi u aprilu i maju mesecu..
N

No.1

pre 4 meseca

"MIKRO RUPTURU" Jordan i Maradona ne bi odigrali 10% svojih mečeva da su bili ovakvi mekušci, njih ne da su udarali nego su ih lemali! Da ne pominjem batine u vaterpolu, rukometu i borilačke sportove! Sledeća povreda Nadala je mikro kose na glavi...
R

RealNo1

pre 4 meseca

Шта каже чика Тони?
r

rea

pre 4 meseca

Čika Toni nije Nadalov trener već dobrih 5-6 godina. Tenis se, očigledno, prati od GS-a od GS-a i to eventualno preko sportskih vesti.
Z

Zukiic

pre 4 meseca

Deda Nadal
B

Bel

pre 4 meseca

Meni nije jasno koji je on na ATP listi,kako ima pravo uopšte da nastupa na AO,pa i na RG?

Bojank91

pre 4 meseca

Raskrpljen je
G

Gostgost

pre 4 meseca

Ne moze ni hemija doveka...
T

Toto-ko-tunjo

pre 4 meseca

Ovaj puca po svim šavovima... 🤯
v

vroom

pre 4 meseca

Znaci za njega je closed
P

Pedja108

pre 4 meseca

Kada sam cuo da ce nastupiti na AO, iako ne znam po kojem osnovu, dilema mi je bila jedino da li ce do drugog ili treceg kola. Ali, ni toliko. Tesko da ce odigrati vise neki turnir, zreo je za penziju.
Н

Навикач

pre 4 meseca

Шоњааааа...