Foto: Reuters
Foto: Reuters

Srbija sa Novakom brani titulu na ATP kupu

Vreme čitanja: 1min | ned. 20.12.20. | 20:23

Trvdi dobro obavešteni Mihal Samulski

Otkako je Novak Đoković pre par nedelja obelodanio da će sigurno igrati na Australijan Openu, dok je nastup na predstojećem ATP kupu okarakterisao nesigurnim delovalo je da Srbija neće stati u red favorita za osvajanje takmičenja u kojem će braniti trofej. Međutim, novinar Mihal Samulski uz kojeg uvek stoji epitet “dobro obavešteni”, prenosi da će srpski državni tim ipak biti jači za svetskog broja jedan!

Deluje da je novi selektor naše reprezentacije Viktor Troicki pronašao recept kojim je ubedio jednog od najboljih u istoriji belog sporta da nastupi na smotri koja će se održati od prvog do petog februara u Melburnu. Đokoviću će to biti i odlična priprema za prvi Gren Slem u sezoni gde će braniti trofej koji je prethodno podizao u čak osam navrata.

Izabrane vesti

Srbija je januara ove godine u grupnoj fazi bila bolja od Južne Afrike, Francuske i Čilea, potom od Kanade i Rusije u eliminacijama, pa od Španije u finalu. Pre manje od 12 meseci Viktor Troicki je bio deo reprezentacije kao igrač, a početkom 2021. godine u istom takmičenju predstaviće se prvi put kao selektor.



tagovi

Viktor TroickiNovak Đoković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara