"BORNMUTOVI FUDBALERI"
"BORNMUTOVI FUDBALERI"

Atomski fudbal na Din Kortu, Milsdbro ponižen na jugu Ostrva, čudesan povratak Brentforda (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 21.03.15. | 16:05

Bornmut je dominirao kao da je igrao protiv davljenika, a ne protiv doskorašnjeg lidera na tabeli...

BORNMUTOVI FUDBALERIMidlsbro je došao na Din Kort, stadion Bornmuta, kao lider na tabeli Čempionšipa, a vraća se kući posramljen, razbijen, uništen, nedostojan plasmana u Premijer ligu. Kermorgant je iz penala pogodio za 1:0, Arter predivnim udarcem u 48. minutu povećao na 2:0, a Pitmen, opet sa bele tačke u 74. minutu postavio konačnih 3:0.

Midlsbro nije imao šansu. Sad možete pomisliti da je možda igrao nešto, samo jalovo, kao što to danas često ekipe rade, pa nije uspeo do gola. No, nije bilo baš tako. Istina, Midlsbro jeste imao posed lopte, ali je odnos u šutevima bio 17 prema tri u korsit Bornmuta! Čini se da je posed lopte od 54 odsto koji je imao Midlsbro, bio uglavnom dodavanje između odbrambenih igrača, jer gosti nisu uspeli čestito ni centar da pređu. Dovoljno vam govori podatak da golman Bornmuta nije imao nijednu jedinu intervenciju.

Izabrane vesti

S druge strane, domaći su stvarali šanse kako su hteli, kada su hteli. Da nije bilo jedanaesteraca, verovatno bi našli način da postignu gol, pošto su na terenu delovali kao „prošvercovani“ prvotimci na utakmici kadeta, koji pritom nisu toliko dobri ni u svom uzrastu. Izgledalo je suriovo, Midlsbro ako želi u elitu moraće nekako igračima da ubrizga određenu dozu amnezije, kako bi što pre zaboravili ovo poniženje koje su doživeli od strane, istina, najefikasnije ekipe u Čempionšipu.

Brentford očajnički grebe svoj put ka Premijer ligi, a u goste im je došao Milvol koji se i rukama i nogama bori za opstanak. Gosti su stali u bunker, zatvorili se i čekali i dočekali. Gregori je pogodio u 28. minutu utakmice, a O’Brajen povećao na 2:0 za Milvol u 64. minutu utakmice.

Brentford je napadao i napadao, a bunker gostiju je probio Pričard tek u 85. minutu i to iz penala. Pritisak na gostujući tim se tada udvostručio, a Odubajo je u 91. minutu izjednačio i razočarao goste koji su izgubili velika dva boda.

Čempionšip, 39. kolo:

Bornmut – Midlsbro 3:0 (1:0)
/Kermorgant 12. penal, Arter 48, Pitmen 74. penal /

Brentford – Milvol 2:2 (0:1)
/Pričard 85, Odubajo 90+1 – Gregori 28, O’Brajen 64/

16.00 Blekburn – Brajton
16.00 Blekpul – Lids
16.00 Kardif – Brimingem
16.00 Čarlton – Reding
16.00 Hadersfild – Fulam
16.00 Norič – Notingem Forest
16.00 Roteram – Šefild V.
16.00 Votford – Ipsvič
16.00 Vigan – Bolton

(FOTO: Action Images)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara