"Miloš Jojić protiv BATE Borisova"
"Miloš Jojić protiv BATE Borisova"

Jojić pred susret odluke: Dolazimo da pobedimo na Marakani

Vreme čitanja: 3min | uto. 05.12.17. | 10:00

Vezista Kelna o načinu igre u Beogradu, smeni trenera, dočeku Delija, Partizanu...

Miloš Jojić protiv BATE BorisovaKeln se muči, Keln je zakucan za dno Bundeslige, Keln je smenio trenera, Keln je ophrvan kadrovskim problemima, ali taj i takav Keln i dalje ima šansu da spase sezonu.

Bar donekle.

Izabrane vesti

Ukoliko savlada Crvenu zvezdu u četvrtak (21.05) nemački tim će obezbediti plasman u nokaut fazu Lige Evrope, nezavisno od ishoda duela Arsenal - BATE Borisov. Zato su Jarčevi naoštreni.
U Beogradu možete očekivati isključivo ofanzivni, ali organizovano ofanzivni, Keln. Dolazimo da napadnemo i da pobedimo, ako je moguće. A mislim da jeste“, uverava Miloš Jojić u razgovoru za Alo.

MOZZART kvote Crvena zvezda - Keln 1 (2,10), X (3,30), 2 (3,70)

Srpski internacionalac je u meču drugog kola Grupe H stavljao na muke odbranu crveno-belih, od tri stative koliko su pogodili fudbaleri Kelna, dve je on uzdrmao, pa se nada da će u sezoni nesreća Fortuna konačno namignuti njegovom timu.
„Istina je da u prvenstvu ne igramo dobro, borimo se grčevito za opstanak, dok smo u Evropi vezali dve pobede i imamo pred sobom utakmicu koja nas vodi dalje. Znamo da će nam ta pobeda i prolaz doneti ono što nam treba u ligi, to je samopouzdanje da bismo se izdigli sa dna“.

Na utakmici sa ArsenalomUprkos iznenađujućem remiju sa Šalkeom (2:2), Keln je posle te utakmice smenio šefa struke Petera Štegera, pa će, kao privremeno rešenje, ekipu na Marakani predvoditi Štefan Rutenbek, dosadašnji trener omladinskog tima.
„Kao fudbalski profesionalci uvek težimo najboljim rezultatima, posebno kada ste deo lige kao što je nemačka. Smena trenera je, u krajnjoj liniji, stvar o kojoj odlučuje klub. Ono što je do nas kao igrača jeste to da se prilagodimo postojećoj situaciji“.

Kao nekadašnji prvotimac Partizana, Grobarima omiljen i zbog pogotka iz slobodnog udarca kojim je rešio 144. večiti derbi, postavlja se pitanje kako će popularnog Zeku dočekati na Marakani.
„Uopšte ne razmišljam o tome. Da dolazim na svoj stadion, verovatno bih razmišljao. Ovako sam fokusiran isključivo na utakmicu i teren. Da dam najviše što mogu za svoju ekipu i navijače koji će doći u velikom broju u Beograd. Na stvari na koje ne mogu da utičem, ne želim da trošim energiju. U meni vlada mir“, zaključio je Miloš Jojić.

NEDOSTAJE MI TEREN U HUMSKOJ, MOŽDA ĆU SE VRATITI

Čuveni gol iz slobodnog udarcaJojić oduševljeno komentariše uspeh Partizana koji je posle 13 godina obezbedio plasman u nokaut fazu Lige Evrope.
Partizan je napravio sjajan uspeh, ovom prilikom mu čestitam na tome. Veliki respekt za momke koji su pokazali da imaju kvalitet. Sve čestitke i treneru Đukiću i navijačima Partizana. Pratio sam ih, naravno, kad god sam bio u prilici. Recimo, u Bernu je Partizan trebalo da dobije meč, a kod kuće je protiv Dinama naivno izgubio. Na kraju, kad se podvuče crta, to je više nego zaslužen prolaz dalje. Verujem u dobar žreb i vidim Partizan još jedan korak dalje“, dodao je Jojić za Večernje novosti.

S obzirom da crno-beli decenijama neguju trend povratnika možda će i on izvaditi povratnu kartu za Humsku u budućnosti.
Istina je da sam se pronašao u Kelnu, ispunjen sam, osećam se odlično. Tek sam na početku karijere, to moram da napomenem. Kada gledam Partizan na TV-u, nedostaje mi taj teren, ta podrška s tribina. Onako u sebi poželim da se vratim. Tako da nije isključen i neki moj povratak u Humsku“, dodao je Miloš Jojić.

(FOTO: Action images, Star sport)


tagovi

EvropaKelnLiga EvropeMiloš JojićNemacka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara