""
""

Nema predaje! Benevento skinuo Mihi pojačanje, došao bivši reprezentativac Brazila

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.12.17. | 21:49

Fenjeraš ne gubi nadu, osigurao i treće pojačanje za januar

Benevento ima samo jedan bod u 18 utakmica Serije A, od sigune zone je daleko 14 bodova, već je prežaljen, ali se ne predaje...

Izabrane vesti

Popularne Veštice su oborile negativan rekord sa najgorim startom u istoriji velikih evropskih šampionata, nisu imali ni sreće u nekoliko navrata, ali planiraju da u januarskom prelaznom roku dovedu pojačanja sa kojima će pokušati nemoguće - da ostanu u ligi.

Prvi koraci su već napravljeni. Benevento je za 2.000.000 evra iz Maribora kupio francuskog defanzivca Žan-Kloda Bilonga, potom je osigurao dolazak brazilskog veziste Gilejrmea kojem je istekao ugovor u poljskoj Legiji, a danas je doveo i najzvučnije pojačanje u istoriji. Na pozajmicu do kraja sezone je iz Antalije stigao brazilski vezista Sandro. On je obavio lekarske preglede i čeka na zvaničnu promociju.

Sandro ima 28 godina i nekada je važio za veliku perspektivu brazilskog fudbala. Totenhem ga je 2010. doveo iz Internasionala za 10.000.000 evra kao brazilskog reprezentativca. Sandro je za Selesao upisao 17 mečeca, a u Totenhemu je za četiri sezone odigrao 96 mečeca u svim takmičenjima. Kasnije je igrao za KPR i VBA, a prošle zime je potpisao trogodišnji ugovor sa Antalijom. Ipak, u prvom delu ove sezone nije bio standardan, odigrao je samo tri utakmice i bilo je jasno da se sprema rastanak.

Poslednjih dana se pominjao i kao pojačanje Torina čiji trener Siniša Mihajlović je dao zeleno svetlo za njegovo dovođenje, ali je Benevento bio brži. 

(FOTO: Action images)


tagovi

ItalijaSandroSerija ASuper ligTurska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara