""
""

Bomba iz Italije - Mančini preuzima Milan?!

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.12.17. | 10:39

Trener Zenita je navodno već dobio ponudu rukovodstva Rosonera da nasledi Đenara Gatuza

Čizma se usijala jutros posle informacije da Roberto Mančini preuzima Milan! Italijan je navodno veoma "nesrećan" u Zenitu i mogao bi da se vrati u Seriju A kako bi preuzeo kormilo posrnulih Rosonera umesto Đenara Gatuza

Izabrane vesti

Ovu vest objavila je Gazeta del sport, koja tvrdi da je nekadašnji trener Intera i Mančester Sitija već kontaktiran od strane direktora Rosonera Marka Fasonea i Masima Mirabelija s kojim se poznaje iz perioda dok je vodio Nerazure.

Iskusni 53-godišnji stručnjak u julu je preuzeo kormilo Zenita sa kojim je potpisao ugovor do leta 2020. godine, a godišnje zarađuje 8.000.000 evra. Do sada je predvodio tim iz sankt Peterburga na 31 utakmici, a zabeležio je 17 pobeda, osam remija i šest poraza. 

SVE KVOTE ZA MEČ MILAN - INTER

Gazeta tvrdi kako Mančiniju ipak nedostaje italijanski fudbal i raspaljuje maštu navijačima Rosonera informacijom da bi on mogao da sedne na klupu drugog milanskog velikana posle Intera sa kojim je osvojio tri uzastopne titule šampiona Italije.

Razlog zbog kojeg se Milanu žuri sa dovođenjem Mančinija je činjenica da su promašili i sa Đenarom Gatuzom koji ništa nije uradio nakon što je preuzeo tim od Vinčenca Montele, a pride je još dublje srozao ionako okrnjen imidž Rosonera. Navodno, ukoliko večeras ne pobedi Inter u četvrtfinalu Kupa Italije, proslavljenom vezisti Milana će biti uručen otkaz.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ItalijaMilanRoberto ManćiniSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara