"Zoran Milinković"
"Zoran Milinković"

Milinković: Razgovarali smo sa Krasićem, čekamo ga još 15 dana! Iz kluba sigurno idu Volkov i Marković, tražimo novog špica!

Vreme čitanja: 1min | pon. 01.06.15. | 08:46

"Stav Partizana je da se ne uzimaju igrači iz pauze, oni koji nisu igrali prethodnih šest meseci, oni koji kubure sa povredama", rekao je strateg crno-belih

Zoran MilinkovićTraju nagađanja ovih dana oko toga gde bi Miloš Krasić mogao da nastavi karijeru. Licitacije su uveliko u toku, prvo se spominjao Partizan, a zatim su isplivale informacije da je i Crvena zvezda zainteresovana za usluge srpskog internacionalca. Trener crno-belih u razgovoru za Alo izjavio je da je Uprava kluba već stupila u kontakt sa Krasićem.
"Ljudi iz Uprave kluba su već razgovarali sa Krasićem. Ja lično nisam, ali naš iskusni internacionalac zna da imam visoko mišljenje o njemu i da bi predstavljao veliko pojačanje za Partizan. Miloš ima specifičnu težinu kao igrač. E sad, jedno su želje, drugo mogućnosti. Zbog važećeg ugovora sa turskim klubom komplikovanija je procedura, ali ne odustajemo", rekao je Milinković.

On se osvrnuo i na to koliko je spreman da čeka odgovor bivšeg srpskog reprezentativca.
"Nama pripreme počinju 15. juna, dakle, realno je da za dve nedelje znamo na čemu smo. Ne samo što se Miloša tiče. Ne ulazim u to da li ga želi Zvezda, uvek sam fokusiran samo na svoj tim", konstatovao je trener Partizana.

Izabrane vesti

On je rekao dva imena koja sigurno nećemo gledai u crno-belom dresu naredne sezone.
"Sigurno nećemo gledati Vladimira Volkova i Sašu Markovića kojima su istekli ugovori. Svi ostali su u igri za sledeću sezonu. Naša pojačanja će dosta zavisiti od odlazaka, a u ovom momentu su nam najneophodniji levi štoper i špic igrač", zaključio je Milinković.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Zoran MilinkovićVladimir VolkovSuperligaSrbijaSaša MarkovićFK PartizanMilos Krasic

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara