Ivan Stefanović (©MN Press)
Ivan Stefanović (©MN Press)

Novi obrt pod Bagdalom: Ivan Stefanović ponovo na klupi Napretka

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.04.24. | 16:29

Nakon Vladimira Gaćinovića, i Branko Savić napušta Kruševac

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Kruševca)

Najavio je pre dva dana sportski direktor Čarapana, Mladen Dodić, da će kompletan stručni štab Vladimira Gaćinovića, osim njegovog glavnokomandujućeg, koji je Kruševac napustio posle meča protiv Radnika, ostati pod Bagdalom, ali najnovija vest je da će stopama iskusnog stručnjaka i njegov dojučerašnji pomoćnik, Branko Savić, kao i kondicioni trener, Filip Jorgić, koji su danas sporazumno raskinuli ugovor sa Napretkom.

Izabrane vesti

Uprava kluba želela je da šansu u plej-ofu Mozzart Bet Superlige da domaćim snagama, pa će se tako na klupi Čarapana ponovo naći Ivan Stefanović, kao novi šef stručnog štaba, koji je u dva mandata već predvodio Napredak sa iste pozicije.

Prvi asistent biće mu Ivan Babić, dok će u celom štabu biti mesta za još dvojicu Kruševljana - Bratislava Punoševca i Josipa Projića, koji od ove sezone predvode mlađe selekcije Čarapana, a od januara su priključeni radu sa prvom timom. Iz sastava Vladimira Gaćinovića ostaje trener golmana, Aleksandar Božović.

Napredak je osnovnu fazu Mozzart Bet Superlige završio kao osmoplasirani na tabeli, te će se u prvom kolu plej - of u ponedeljak sastavi sa ekipom Mladosti u Lučanima.



tagovi

Napredak KruševacIvan StefanovićMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara