TRANSFERI (20. jul): Everton sprema bombu od 56.000.000! Lester doveo golmana, šta će biti sa Šmajhelom? Atletiko pazario defanzivca, vezista PSŽ-a ide u Rusiju!

Vreme čitanja: 15min | pet. 20.07.18. | 23:21

Pratite iz minuta u minut sva dešavanja sa fudbalske pijace...

To bi bilo bilo sve za danas. Redakcija MOZZART Sporta vam želi laku noć, a druženje nastavljamo sutra ujutru. Do tada prečešljajte šta se sve dešavalo na fudbalskoj pijaci ovog petka.

00.02 - Nema spavanja!!! Izgleda da je Crvena zvezda pronašla pravo rešenje za špic napada! Opširnije - OVDE.

Izabrane vesti

23.15 - Oglasio se i Frančesko Toti po pitanju transfera Alisona u Liverpul. Princ Rima poručuje da Roma nije mogla da kaže "ne" fenomenalnoj ponudi - OVDE saznajte i zašto.

22.27 - Oglasio se i Euzebio Di Frančesko povodom potencijalnog transfera Malkoma u Romu.
"Malkom? Ne govorim o igračima koje nemam u timu. Monći je zadužen za to, on pregovara sa klubovima", kazao je šef stručnog štaba Vučice. 

21.19 - Nije baš direktno u vezi sa transferima, ali je zanimljivo. Karim Benzema je odgovorio Aureliju de Laurentisu na prozivku da Napoli neće da ga dovede jer je star. Napadač Real Madrida je oštro odbrusio prvom čoveku Napolitanaca preko društvenih mreža.
"Još jedan ludak. Devetka ih izluđuje", napisao je Benzema, aludirajući pod Devetkom na sebe.

21.13: ZVANIČNO: Nekadašnji desni bek Juventusa Federiko Matijelo novi je član Bolonje.

21.03 - Poznato je da će Luka Dinj verovatno otići iz Barselone, a ostrvski mediji spekulišu da je Everton spreman da ponudi 14.000.000 za usluge francuskog levog beka. 

20.45 - ZVANIČNO: Iskusni defanzivac Glen Lovens potpisao je dvogodišnji ugovor sa Sanderlendom u čije redove dolazi kao slobodan igrač.

20.17 - ZVANIČNO: Joan Gurkuf je novi fudbaler Dižona! Od Milana i Liona do Dižona. Kakav sunovrat karijere...

20.11 - Petr Čeh bi mogao da bude ključ u transferu Tiba Kurtoe u Real Madrid! Opširnije OVDE. 

20.05 - Još jedan nagoveštaj da bi Leonardo Bonući mogao da ostane u Milanu. Podsetimo, kapiten Rosonera se oglasio posle vesti iz Lozane i poručio da je Milan vratio ono što je izborio na terenu
"Razgovarao sam sa Leom, želimo da ga zadržimo po svaku cenu. On je veliki profesionalac, ali moraćemo da saslušamo šta želi. Sačekaćemo i videti. Poštujemo njegov izbor kakav god bio", kazao je Đenaro Gatuzo. 

19.54 - Novi kontakti između Čelsija i Juventusa oko Miralema Pjanića, piše italijanski novinar Alfredo Pedula! Pisali smo jutros o svim mogućim opcijama u vezi sa transferom vedete Juventusa, videćemo šta će od svega da ispadne...

19.33 - ZVANIČNO: Lester je doveo golmana Liverpula Denija Vorda. Ugovor je potpisan na četiri godine, a detalji transfera nisu poznati. Da li ovo znači da će Kasper Šmajhel u Čelsi? Možda Roma? Ne, ne... Bar to tvrde lokalni mediji u Lesteru, a oni po pravilu dobro znaju šta se događa u njihovom klubu. Vord je došao da bi bio konkurencija Šmajhelu, a ne zamena. 

19.17 - ZVANIČNO: Mladi ofanzivac Liverpula Rajan Kent seli se na jednogodišnju pozajmicu u Rendžers, iako je bio blizu Blekburna. Očigledno je radila veza sa Stivenom Džerardom koji je baš aktivan u prelaznom roku. Dosad je doveo devet igrača. 

19.05 - POTVRĐENO: Sofijan Bufal seli se u Seltu na jednogodišnju pozajmicu, objavio je Sautempton na svom sajtu. 

18.57 - Ako Jasper Silesen ode, Barselona će se okrenuti Koenu Kastelsu iz Volfzburga. Silesen je bio Liverpulova alternativa za Alisona, a sada je jedna od opcija da ga nasledi u Romi.

18.52 - ZVANIČNO: Vezista Dominik Dreksler je novi član Kelna! Dolazi iz Midtjilanda za 4.500.000 evra. Ugovor na četiri godine. Za njega je bio zainteresovan i Majnc, ali se povukao iz trke... Na Dreksleru je insistirao trener Markus Anfang koji ga je ranije trenirao u Kilu.

18.43 - Pisali smo već o interesovanju Evertona za Rišarlisona iz Votforda, a evo i potencijalne sume. Navodno Karamele za potpis Brazilca nude 56.000.000 evra! Novi trener Evertona Marko Silva veliki je ljubitelj Rišarlisona kojeg je i doveo u Stršljenove. Opširnije OVDE.

18.38 - Agent Rominog defanzivca Žuana Žezusa demantovao je da postoji zvanična ponuda Porta za njegovog klijenta. 

18.34 - Emisari Sampdorije i Juventusa sastaće se večeras u Milanu kako bi razgovarali o potencijalnom transferu Marka Pjace u Đenovu. Činilo se da je hrvatski reprezentativac blizu Fjorentine, ali Ljubičasti su nudili pozajmicu s pravom otkupa, dok je Juve za prodaju ili bar pozajmicu s obaveznim otkupom. Pominjali su se i Vest Hem i Valensija, no izgleda da od toga nema ništa. Juve navodno planira da u ovaj dil ubaci povratnu klauzulu. 

18.28 - Pisali smo jutros da je moskovska Lokomotiva bacila je oko i na desnog beka Barselone Aleiša Vidala, kojeg su tražili i Sevilja i Inter. Španci sada otkrivaju da Železničari razmatraju razne opcije, od "suve" pozajmice do kupovine. Izgleda da je transfer blizu...

18.15 - Nastavlja se saga oko Aleksandra Golovina. Monako je pojačao ponudu za ruskog vezistu i sada je na sto stavio 35.000.000 evra. Prvobitno je nudio 30.000.000, koliko i Barselona. Spekulisalo se i da će u Čelsi. Ipak, izgleda da su Monako i CSKA trenutno najbliži dogovoru. 

17.33 - BLIZU JE! Izgleda da će Gžegož Krihovjak na novu pozajmicu. Ovoga puta reč je o moskovskoj Lokomotivi. Vest je preneo Loik Remzi, novinar veoma pouzdanog Radija Monte Karla. Lekarski pregledi zakazani su za sledeću nedelju. Krihovjak je prošlu sezonu proveo na kaljenju u Vest Bromvič Albionu, a u leto 2016. prešao je iz Sevilje u Pari Sen Žermen za 27.500.000 evra. 

17.16 - GOTOVO! Atletiko Madrid je dobio trku za dovođenje Džonija Kastra, a transfer bi trebalo da bude finiširan do kraja vikenda, najverovatnije u nedelju. Opširnije OVDE. 

17.12 - ZVANIČNO: Adama Dijakabi novi je član Hadersfilda! Francuski napadač potpisao je ugovor sa Terijerima na tri godine uz mogućnost produžetka saradnje na još 12 meseci. Detalji transfera nisu poznati, a britanski mediji cene dil na oko 10.000.000 evra. Ovaj 22-godišnjak je prošlog leta stigao iz Rena u Monako, ali je postigao samo jedan gol na 16 utakmica.

17.03 - ZVANIČNO:  Posle Sona, i Erik Lamela je produžio saradnju sa Totenhemom. Pevci su kaparisali Argentinca do 2022. godine. Opširnije OVDE

16.54 - NIŠTA OD ROME? Jeron Zut je produžio ugovor sa PSV-om do 2021. godine. Podsetimo, čuvar mreže Filipsovaca pominjao se kao jedan od naslednika Alisona u Romi.
"Izanalizirao sam sve opcije proteklih nekoliko nedelja i zaključio da je najbolje da ostanem u PSV-u. Jedva čekam sledeću sezonu i da pojurimo novu titulu", kazao je Zut. 

16.45 - Pisali smo već da je Sasuolo završio posao oko talentovanog veziste Žeremija Boge, a izvori iz Francuske javljaju da je Čelsijev dragulj sleteo u Italiju i da bi uskoro trebalo da potpiše ugovor. Plavci će od ovog transfera profitirati 4.000.000 evra. Novost je i povratna klauzula koju je londonski klub ubacio u ovaj dil. Boga je prethodne tri godine proveo na pozajmicama u Renu, Granadi i Birmingemu. Još jedan u nizu koji nije ostavio trag u Čelsiju, ali je "sipao" milione u klupsku kasu. 

16.40 - Toliko od Aleksandra Gligorića, sa vama je do kraja dana Nemanja Banović. 

16.36 - Neki izvori javljaju da je Vilijanov transfer u Barselonu pitanje sata?! Nema konkretnijih informacija o detaljima... Da li je to barsa pristala da platio 80.000.000 evra Čelsiju za Brazilca? Da li to znači i da Fekir dolazi u Čelsi? Čekamo... 

16.25 - Mesec dana pošto je Juventus kupio Andreu Favilija iz Askolija za 7.500.000 evra, mladi napadač odlazi iz Torina. Dogovorena je njegova prodaja Đenovi koja je pobedila Udineze u trci. Ali Juventus je ubacio povratnu kaluzulu i zadržao pravo preče kupovine na Favilija u budućnosti. 

16.14 - Nemanja Radoja je mic po mic sve bliže Betisu. Andalužani nude Selti vezistu Kamarasu u zamenu za Srbina. Selta nema mnogo izbora jer je Srbin u poslednjoj godini ugovora. 

16.06 - GOTOVO! Milan Lola Smiljanić se vraća u Partizan?! Opširnije OVDE.

16.05 - Menadžer Nabila Fekira se i dalje nada da nije gotova priča sa Liverpulom. Prema pisanju dobro oabveštenih izvora iz Francuske, Fekirov agent je taj koji najviše insistira na transfer u Liverpul. 

15.58 - ZVANIČNOJan-Fijete Arp je produžio ugovor sa hamburgerom. Do 2020. gdine pošto mu je aktuelni isticao u leto 2019. Dakle, igraće još godinu-dve, a onda u Bajern sa kojim se dogovorio. Bavarci ne propuštaju da pokupe sve što je talentovano u nemačkom fudbalu... 

15.42 - Napolijev prvi izbor za desnog beka je bio Štefan Lajner iz Red Bul Salcburga. Ali Austrijanci su otezali sa pregovorima i dizali cenu kako bi zadržali Lajnera do kraja kvalifikacija za Ligu šampiona. Napoli to ne može da čeka i zato je Jusuf Sabali iz Bordoa prva opcija, a Santjago Arijas iz PSV Ajndhovena druga i skuplja. 

15.35 - ZVANIČNO: Iskusni portugalski reprezentativac Žoze Fonte je novi fudbaler Lila! Štoper je potpisao ugovor na dve godine, a došao je kao slobodan igrač pošto je raskinuo ugovor sa kineskim Dalijanom šest meseci posle dolaska iz Vest Hema. 

15.28 - Fulam je dgovorio transfer španskog golmana Fabrija iz Bešiktaša za 6.000.000 evra! A koga još Fulam planira da dovede do kraja prelaznog roka, pročitajte opširnije OVDE

15.20 - Napolijev gazda Aurelio de Laurentis je poručio da mu nisu potrebni igrači poput Kavanija, Benzeme ili Di Marije. Kakav hladan tuš za navijače Napolija... 

15.13 - ZVANIČNO: Brazilski vezista Žerson je prešao iz Rome u Fiorentinu na pozajmicu! Opširnije OVDE

15.06 - ZVANIČNO: Portugalski defanzivac Ruben Semedo se preselio iz Viljareala u Uesku na pozajmicu do kraja sezone. Semedo je došao letos kao veliko pojačanje iz Sportinga za 14.000.000 evra, ali je većinu sezone proveo u zatvoru zbog razbojničkog ponašanja. Opširnije OVDE

14.57 - ODBIJENO: Betis je odbio Torinovu ponudu od 10.000.000 evra za maldog beka Žuniora Firpa iz Dominikanske Republike. I nastavlja pregovore sa njim oko produžetka saradnje. 

14.50 - Dobre vesti za Milanove navijače. Kapiten Leo Bonući se oglasio posle vesti iz Lozane i poručio da je Milan vratio ono što je izborio na terenu. Da li to znači da ostaje? 

14.43 - Roma je počela pregovore sa Kopenhagenom oko švedskog golmana Robina Olsena koji je ostavio odličan utisak na Mundijalu. Vučica pokušava da snizi cenu jer Danci traže prevelikih 17.000.000 evra. 

14.35 - Barselonu će do kraja nedelje napustiti dvojica bekova. Reč je o Alešu Vidalu koji je pred transferom u Lokomotivu i Luki Dinju za kojeg se još ne zna gde će nastaviti karijeru. 

14.27 - Viljareal nije pristao da plati Milanu 15.000.000 evra za otkup Karlosa Bake i sada stižu vesti da bi Kolumbijac mogao da završi u nekom južnoameričkom klubu, ali se ne otkriva ime tog kluba. 

14.22 - I RMC je pre nekoliko minuta potvrdio da je Čelsi zainteresovan za Nabila Fekira i da će krenuti po njega čim bude poznata sudbina oko Azara i Vilijana, odnosno koji od njih dvojice će napustiti klub. 

14.16 - Fulam je blizu velikog pojačanja. Uskoro opširnije... 

14.15 - ZVANIČNO: Andre Kariljo je novi igrač saudijskog Al Hilala. Peruanac koji je ostavio sjajan utisak na prethodnom Mundijalu dolazi kao želja Žorža Žezusa sa kojim je radio u Benfiki. O detaljima transfera ste mogli da čitate OVDE.

14.06 - ZVANIČNO: Hjong Min Son je produžio ugovor sa Totenhemom do 2023. 

14.00 - Često u komentarima pitate za Balotelija... On se dogovorio sa Marseljom, ali Nica ga ne pušta. Tek pre nekoliko nedelja se otkrilo da je Baloteli tokom sezone produžio ugovor sa Nicom do sledećeg leta. On i Rajola bi da ponište taj ugovor i da Italijan pređe u Marselj kao slobodan igrač, ali Nica ne želi ni da čuje za to. Pogotovo što je Marselj najveći Nicin rival. Sada se pregovara u trouglu sa Sent Etjenom pošto je Nica zainteresovana za Remija Kabelju koji je sezonu proveo na pozajmici u Sent Etjenu i želi da ostane tamo. Marselj nudi Nici razmenu Kabelja za Balotelija

13.50 - ZVANIČNO: Veliki brazilski talenat, Vinisijus Žunior predstavljen je kao novi ofanzivac Real Madrida. Podsetimo, kraljevski klub je još prošlog maja kupio Vinisijusa od Flamenga za 45.000.000 evra, ali je morao da sačeka da ozvaniči posao dok dečko ne postane punoletan. Na taj način, Vinisijus je postao najskuplji fudbaler sveta rođen u ovom milenijumu. Opširnije OVDE.

13.39 - BLIZU! Malkom je dogovorio lične uslove sa Romom. Ali, Everton je ponudio Bordou 40.000.000 evra za Brazilca. Pet miliona više od Rome. Međutim, Malkom bi radije u Romu nego u Everton. Njemu odgovara jedno, klubu drugo... 

13.30 - Posle samo jedne sezone u Laciju, ekvadorski napadač Felipe Kaisedo napušta klub i skoro sigurno se selit u turku Bursu. Nije da će njegov odlazak nešto naškoditi Rimljanima. Umesto njega stiže Lukas Perez... 

13.24 - Vilijan je poručio upravi Česija da želi da ode i da u njegovom stavu ništa ne menja činjenica da je Sari zamenio Kontea kod kojeg nije bio zadovoljan. Barselona i Mančester Junajted su zainteresovani za Brazilca... 

13.15 - Hadersfild je poručio Stouku da je cena Toma Insa 12.000.000 evra i da ispod te granice neće pregovarati. 

13.08 - Australijski štoper Trent Sejnsburi je blizu prelaska u KPR. On je trenutno član kineskog Đengsua koji ga nije licencirao za novu sezonu i spreman je da ga pisti na šestomesečnu pozajmicu u London. 

13.00 - ZVANIČNO: Danski vezista Kristijan Njorgor (24) je prešao iz Kopenhagena u Fiorentinu za 3.500.000 evra i potpisao ugovor na četiri godine. 

12.53 - Lacio je i definitivno odustao od Brižovog napadača Veslija i sada je fokus usmerio ka Lukasu Perezu iz Arsenala koji je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Deportivu. 

12.45 - Supertalenetovani Jan-Fijete Arp ostaje u Hamburgeru! Prvi bundesligaški strelac koji je rođen u ovom veku je jedan od najvećih bisera nemačkog fudbala i odavno se Bajern nameračio da ga dovede. Sada stižu vesti da će produžiti ugovor sa Hamburgerom koji ističe 2019. godine. Ali navodno u njemu postoji klauzula koja će mu omogućiti transfer u Bajern narednog leta. On već ima dogovor sa Bavarcima... 

12.38 - Šefild Junajted je ponudio Ipsviču 6.000.000 evra za napadača Martina Voghorna što bi mogao da bude najveći transfer u istoriji kluba ako Traktor Bojsi prihvate. 

12.34 - NAJNOVIJA VEST! Milanu je ukinuta suspenzija i vraćen je u Ligu Evrope! To je vrlo bitna vest zbog prelaznog roka Rosonera i odlazak nekih igrača... Situacija se sada popravila. Opširnije OVDE

12.31 - Romina ponuda za Malkoma iznosi 35.000.000 evra plus bonusi. To je najbolje što je Bordo do sada dobio za Brazilca. Podsetimo, Francuzi insistiraju na obeštećenju od 40.000.000 evra za igrača kojeg još žele Inter, Fulam, Everton... 

12.25 - Inter traži vezistu, a nove opcije su Arturo Vidal i Tjemue Bakajoko kojih njihovi klubovi žele da se reše. 

12.18 - Mančester Siti bi do kraja prelaznog roka mogao da proda Rahima Sterlinga! Građani su ljuti što Sterling oteže sa odgovorom na ponudu za produžetak ugovora koji ističe u leto 2020. godine. Ne žele da dođu u situaciju kao Čelsi sa Azara i poručili su Sterlingu da će biti prodat ovog leta ako ne pristane da produži ugovor. 

12.12 - Gomila zanimljivih vesti iz prelaznog roka u današnjem pregledu italijanske štampe koji nam je stigao od našeg dopisnika Željka Pantelića iz Rima. Opširnije čitajte OVDE

12.07 - Milanov sportski direktor Masimo Miarbeli je potvrdio da je klub sa San Sira primio zvanične ponude Vulverhemptona i Galatasaraja za portugalskog napadača Andrea Silvu. Ali nije otkrio njihovu visinu... 

12.02 - Bild trvdi da su Mančester Junajted i Čelsi zainteresovani za Artura Vidala koji je precrtan u Bajernu. Podsetimo, Napoli i i Atletiko su favoriti za dovođenje Čileanca... 

11.55 - Njukaslov defanzivac Džek Kolbek se seli u Notingem Forest na pozajmicu do kraja sezone... 

11.49 - Evo nastavka priče o Mauru Ikardiju i Real Madridu. Kraljevski klub je veoma zainteresovan da ga dovede i smatra bi Argentinac i Azara mogli da nadoknade Ronaldovih 50 golova. Ikardi i Inter još nisu dogovorili povišicu plate, a Nerazuri navodno već razmišljaju o Edinu Džeku kao zameni za kapitena. Opšrinije OVDE

11.40 - ZVANIČNO: Duje Ćaleta Car je novi štoper Olimpika iz Marselja! Opširnije o detaljima transfera i legendi jugoslovenskog fudbala koja je odigrala ključnu ulogu, čitajte OVDE

11.31 - Možda neće u Liverpul, ali bi mogao u čelsi! Nabil Fekir je nova meta londonskih Plavaca. Ako odu Azar ili Vilijan (ili čak obojica), izgleda da bi Francuz iz Liona mogao da bude transfer bomba koja će eksplodirati na Stamford Bridž. 

11.25 - Ako proda Sergeja Milinković Savića što je sve manje sigurno kako vreme prolazi, Lacio će pokušati da na njegovo mesto dovede Renata Sančeza iz Bajerna. Tačnije, da ga pozajmi. 

11.18 - ODBIJENO! Juventus je odbio ponudu Borusije Dortmund za štopera Matiju Kaldaru. Nemci su nudili 35.000.000 evra plus 5.000.000 kroz bonuse, ali Juve i ne pomišlja na prodaju talentovanog štopera u kojem vidi naslednik Kjelinija. Kaldaru su kupili još pre godinu i po dana iz Atalante i ostavili ga u Bergamu da se kali, a ovog leta se priključio Bjankonerima. S obzirom da pregovaraju o prodaji Ruganija u Čelsi, jasno je zašto je Kaldara nedodirljiv. 

11.12 - Vulverhempton hoće Adamu Traorea, ali Midlzbro traži čak 20.000.000 evra za brzonogo krilo i nekada jednog od najvećih talenata Barselone! Za Traorea je zainetersovan i Hadersfild... 

11.06 - Žoze Murinjo će pružiti šansu Entoniju Marsijala na pripremama da se još jednom nametne. Ako ne uspe onda će ga prodati i dovesti krilo. Francuz želi da ide i za njega se interesuju Totenhem i Bajern. Juventus je otpao posle dolaska Ronalda... 

11.00 - Šime Vrsaljko ne želi da ostane u Atletiku i po svaku cenu želi da pojača Inter. Nerazuri nude 25.000.000 kroz pozajmicu s opcijom otkupa, Atletiko insistira na sigurnom otkupu ugovora. Opširnije OVDE

10.56 - Njukasl je zainteresovan za meksičkog levog beka Dijega Rejesa koji je slobodan igrač posle isteka ugovora sa Portom. Meksikanca želi i Fenerbahče koji mu nudi veći novac, ali Njukasl mu nudi izazov igranja u Premijer ligi. Kao i svaki slobodan igrač, verovatno će odabrati novac... 

10.50 - Pre dve godine Sautempton platio Lilu 18.700.000 evra za Sofijana Bufala i učinio ga najskupljim pojačanjem u istoriji kluba. Danas ne zna šta da radi sa njim. Marokanski dirbler se nije isplatio i najverovatnije će preći u Nicu na pozajmicu. Nica je do sada bila dobra sredina za rehabilitaciju posrnulih karijera...  

10.46 - Slaviša Jokanović se nada da će mu Čelsi još jednom izaći u susret i da će mu opet pozajmiti brazilskog vezistu Lukasa Pjazona. On je minulu sezonu igrao u Fulamu na pozajmici i ostavio dobar uitsak, ali se sada nalazi na pripremama Čelsija. 

10.43 - Sve je više glasova sa ostrva koji tvrde da Dani Velbek sigurno napušta Arsenal. Očigledno da novi trener Unaj Emeri ne ceni previše Velbeka, a novac od njegove prodaje bi mogao da iskoristi do kraja prelaznog roka. Navodno je Everton spreman da palti 17.500.000 evra za Velbeka

10.40 - Lacio, Fulam i Lion su u trci za belgijskog štopera Dedrika Bojatu koji je u poslednjoj godini ugovora sa Seltikom. 

10.38 - Čelsijeva ponuda od 90.000.000 evra za Ruganija i Iguaina je glatko odbijena u Juventusu. Šampion Italije tražili ukupno 110.000.000 evra za štopera i napadača. Možda se ipak nađu na orkuglo 100.000.000. evra. 

10.36 - Ostrvski mediji javljaju da je Liverpul posle kupovine Alisona skoro završio prelazni rok. A to znači da nema ništa od Nabila Fekira. S obzirom da je francuski klub već potvrdio da će 12. avgusta publika na stadionu u Lionu odati priznanje Fekiru za osvojeni Mundijal, to praktično znači da će biti u klubu kada prelazni rok u Engelskoj bude završen. 

10.33 - I Totenhem je spremio bombu! Vilfrida Zahu! Maurisio Poketino je spreman da sruši klupski rekord za krilo Kristal Palasa. Ali da li Zaha baš vredi 78.000.000 evra? Opširnije OVDE

10.31 - Real Madrid i Mauro Ikardi! Opet... Madridska Marka piše da su Merengesi obnovili interes za Interovog kapitena kojem je nedavno istekla otkupna klauzula za inostranstvo u visini od 110.000.000 evra. Ikardi pregovara sa Interom oko produžetka ugovora i povišice, ali Nerazuri i nisu baš darežljivi. Uskoro opširnije... 

10.30 - Gužva je i Juventusu. Miralem Pjanić je napravio neočekivan problem Bjankonerima sa ultimatumom da dobije povišicu ili da bude prodat u Siti, Čelsi ili Barsu. Juve već sprema zamenu u vidu Adrijena Rabioa. Opširnije OVDE

10.28 - A kako nema ništa oz nejmara (a ni Mbapea!), Real Madrid nema drugog izbora osima da krene po Edena Azara. Transfer strategija je već spremna, samo je pitanje koliko novca će Kraljevići ponuditi Čelsiju. Barata se različitim sumama. Opširnije o Realu i Azaru čitajte OVDE

10.25 - I definitivno smo dobili rasplet u Nejmarovom slučaju. Ništa od Real Madrida, ostaje u Pari Sen Žermenu. To je i lično potvrdio u prvom intrevjuu posle Mundijala. Opširnije OVDE

Dobro jutro vam i ime redakcije MOZZART Sport želi Aleksandar Gligorić koji će se sa vama družiti do popodnevne smene. Čeka nas još jedan zanimljiv dan na pijaci. Kako se približava 9. avgust i kraj prelaznog roka u Engleskoj, tako je i situacija na fudbalskoj pijaci sve zanimljivija. Kao i prethodnih dana možete da nam šaljete i pitanja u komentarima, a mi ćemo se truditi da na najzanimljivije i odgovorimo. Pre nego što krenemo, podsetite se OVDE šta je bilo juče na fudbalskoj pijaci, a najvažnije vesti pročitajte i klikom na naš poseban tag "LETNJI PRELAZNI ROK 2018"


tagovi

Transferi uživoLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara